Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka.....

zapominam o facecie - czy ktoras jeszcze?

Polecane posty

Gość studentka.....

jakw am idzie? jak sobie radzicie? itd

Gość nie idzie
bo siłą rzeczy widze go codziennie

Gość taka jedna aaa
klin klinem ;)

Gość studentka.....
ja juz go nie widuje sama sie usunelam minelo 8 mc a jednak jest ciezko klina drugiego poki co nie ma

Gość nie idzie
a byłas z nim w związku? ja nie, chciała bym ale on mnie nie chce studiujemy razem w jednej grupie więc nie moge go przestać widywać

Gość zalamanaaaaaaaaaaaa87
ja sobie nie radze... siedze i rycze.. nie mam na nic sily , schudlam 10 kg przez nerwy bo nic nie jem:(

Gość fgdg
ja staram sie zapomnieć bo i tak nie mam u niego szans:(

Gość studentka.....
nie bylam:( niestety nabralam sie na jego slowa ze zrobi wszystko aby ze mna byc aby nam sie udalo bylo kilka spotkan pocalunki widzialam jak sie na mnie patrzy ale widac to nic nie znaczy pozniej widzialam ( po paru mc ) jak idzie ze zswoja dziewczyna caly zszokowany ze mnie widzi i nawet lekko zarumieniony ta paro mc rozlaka w naszej znajomosci niestety musiala byc nie bede opisywac czemu bo za dlugo by pisac:(

Gość studentka.....
schudlam 7 kg teraz moge jesc jesli sie nie zdenerwuje i nie bede przypominac to jem nawet leki bralam uspokajajace zastzryki na wzmocnienie organizmu chyba mi odbilo:(

Gość nie idzie
własnie wytłumaczy mi ktos w końcu dlaczego te debile wysyłaja takie sprzeczne sygnaly? tu zasypuja komplementami, czułościami a zaraz udają że cie nie znają ja się nie dręczę i Wam też to radzę swoje uczucia zamieniam w złość na niego nie mam zamiaru popaść w depresje z powodu jakiegos kmiotka który mnie nie chce

Gość zalamanaaaaaaaaaaaa87
ja bylam 2 lata w zwiazku.

Gość rosiek
ja tez bylam w zwiazku i za cholere nie moge sie uwolnic od tego uczucia, jest dla mnie jak kula u nogi i kiedy mysle ze juz jest dobrze wszystko wraca jak bumerang.okropne.nawet nie moge z nikim byc

Gość studentka.....
dla mnie nawet inny nie istnieja najgorsze ze nie chce nikogo innego nawet nikogo nie dostrzegam glupia uwierzylam mu i sie cieszylam a pozniej ten widok tez go nienawidze i nie wiem co taki fajny facet widzi w takiej dziewczynie szok ze ma taki gust:O poza tym najgorsze jest to ze to trwa jzu 8 mc jak sie mecze

Gość studentka.....
raz wydaje mi sie ze jest dobrze ze juz sie 'wyleczylam" pozniej to uczucie wraca i co najgorsze wtedy nic nie jem:(

probuje zapomniec ale narazie nie wychodzi mi to do tego dochodza inne problemy i tak bardzo chcialabym sie do Niego przytulic :( Najgorsze jest to ze nie wiem dlaczgo tak sie stalo ,nie odpisuje na eski a chcialabym zeby napisal cos np pszepraszam albo byla to tylko zabawa wiec juz nie pisz... czy cos w tym stylu :( Oczywiscie juz nie pisze ,nie bede sie blaznila ale jakies wyjasnienie chyba mi sie nalezy prawda?

Gość rosiek
My kochalysmy ale widocznie oni nas nie albo nie tak mocno i szczerze... dziwi mnie jak szybko faceci potrafia zaangazwoac sie w nastepny zwiazek, bez wspomnien, bez zalu, tak po prostu zyja sobie dalej

Gość studentka.....
no wlasnie:( szybko sie pocieszaja ciekawe jak oni to robia:(

Gość rosiek
tez bym chciala wiedziec bo ja sama nie potrafie tego pojac

Gość rosiek
to jest tak ze doceniasz dopiero jak stracisz...

Gość studentka.....
ale faceci to przewaznie swinie przynajmniej ten jeden ktorego znam po co dawal sygnaly? po co te slowa flirty nadzieje pocalunki skoro i tak jest z jakas....ah zal pisac nawet z kim:( nawet nie wiecie ile we mnie zlosci nienawisci lez bolu itd sama siebie nie pzonaje stalam sie nerwowa zgorzchniala nic mnie nie cieszy nic mi sie nie chce w nic nie wierze z radosnej cieszacej sie zyciuem zamienilam sie w glebi duszy w staruszke:( nienawidze go nienawidze tej dziewczyny az mnie skreca jak sobie pomysle o nich:O zbiera mi sie zarazz na placz:( 😭 nie wiem skad we mnie te uczucia wiem ze nie powinnam tak myslec a jednak...

Gość rosiek
skad ja to znam...najgorsze jest to ze jak kochasz powinnas mu jeszcze szczescia zyczyc, nie zycz mu zle, powinno Ci zalezec na jego szczesciu....dupa, dupa, dupa

facetom szybko mija bo tylko dupy im w glowie ,seks zalatwia wszytsko ,zobacza nastpena dupe do przelecenia i latwiej idzie a my kobiety mamy juz taka nature ze przezywamy ,przypominamy Jego zapach ,usmiech ,jakies gesty a nie myslimy o seksie tzn wiadomo krew nie woda ,myslimy tylko w inny sposob .chyba wiecie o co mi chodzi :)

Gość podaj nazwe
macie problemy :D

Gość podaj nazwe
ale przynajmniej znalazłyście dobry sposób na zrzucenie paru kilo :D

Gość studentka.....
szczescia moze i mu zycze ale przedtem chcialabyma by tego drania ktoras tak samo potraktowala jak on mnie czyli przednmiotowo do zabawy a pozniej kopnela w dupe:! seks seksem ale jakis gust tez trzeba miec dziewczyna chyba tez musie jakos wygladac a nie taki jak ona :( czasami sie zastanawiam jak sie sie moze podniecic przy niej jak uparwiaaj seks:O przepraszam was ale musialam to z siebe wyrzucuc:D

studentka to normalne ja tak samo powinnam zyczyc jemu jak najlepiej aby byl szczeliwy itp itd a jednak zaczynam go nienawidzić i zycze aby tak samo zostalam potraktowany tak jak i mnie potraktowal :( wredna jestem? i bardzo dobrze :O

Gość studentka.....
ja tez jestem wredna suka ale coz on byl wrdnym chamem dla mnie wiec ma za swoje:p