taka jedna ona 0 Napisano Grudzień 10, 2008 A ja mogę się zgłosić do konkursu? Jestem tu prawie nowa, nikt mnie nie zna, to co mi szkodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _*sami* Napisano Grudzień 10, 2008 hihi i hahahahha--no i co z tego ze mnie lubisz? Wyśmiewanie sie z wyglądu to poziom przedszkolny:) brzydkie to są te dziunie z lików tutaj wklejone na topiku. Lasek na kafe jest nie wiele,ładnych średnia ilość przecietnych masa...brzydkie nie wysyłają fot :) a Ty do jakich sie zaliczasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kiedys widzialem taka laske Napisano Grudzień 10, 2008 na erotycznym pokazywala swoje zdjecia rozbierane niezla byla fajne cycki i dupa ladna ja glosuje na nia tylko nie wiem jaki tam ten nik miala;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sponsor wycieczki do Paryża 0 Napisano Grudzień 10, 2008 taka jedna ona --> jak to zgłosic? jak ktos na ciebie zaglosuje, nie ma zgłaszania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka jedna ona 0 Napisano Grudzień 10, 2008 No ale chodzi mi o to czy mogę wam swoją fotkę pokazać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehe zaczynamy Napisano Grudzień 10, 2008 nie "raczą" nas fotami te które nie czują potrzeby odzierania się z anonimowości. To naturalne, że kandydatkę na miss (którą widzimy wszyscy) oceniamy na podstawie wyglądu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihi i hahahahha Napisano Grudzień 10, 2008 do twoich typów się nie zaliczam :) po 2 nie wyczułaś ironii :) po trzecie nie wyśmiewam się z wyglądu cyt.wiekszoś kobiet jest fajniejsza od ike ....FAJNIEJSZA rozumiesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sponsor wycieczki do Paryża 0 Napisano Grudzień 10, 2008 taka jedna ona ---> wysyłaj komu możesz, chyba ze publicznie pokazesz swoje foto, nikt Ci nie broni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evvika 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Ja bym się wam pokazała, ale się wstydzę :) Trochę już tu się udzielam, ale nigdy nie widziałam zdjęcia żadnej z dziewczyn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _*sami* Napisano Grudzień 10, 2008 hehehe no to na kogo głosujesz? Oddaj swój głos i już Nawet kłócić trzeba sie umieć tak żeby nie wyjść na głupszą od atakowanej--rozumiesz? Ike lubie cholera.. bardzo realnie i wcale nie jest brzydka.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Grudzień 10, 2008 sponsor surykotke prosze mi tu do listy dopisac faceci maja po 3 głosy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sponsor wycieczki do Paryża 0 Napisano Grudzień 10, 2008 nie rozpierdalac tematu tylko GŁOSOWAC!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihi i hahahahha Napisano Grudzień 10, 2008 na ---hehehe zaczynamy i siebie i nie rozumiem co do mnie piszesz ,nic a nic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehe zaczynamy Napisano Grudzień 10, 2008 jestem taka samotna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plansza 0 Napisano Grudzień 10, 2008 dobra, głosuję brat :) SURYKOTKA :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehe zaczynamy Napisano Grudzień 10, 2008 hihi i hahahahha następny lizodup :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszłam z kąpieli 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Dobra to ja też zagłosuję... oczywiście na sami, bo ona jest kobietą przez duże "k" i żadnych zdjęć do tego nie potrzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehe zaczynamy Napisano Grudzień 10, 2008 oj podszywie podszywie. "Każdy ma 2 głosy Głosują tylko czarne niki Nagroda dla MISS - 5 dni w Paryżu Jako sponsor też mam 2 głosy... ale zaczynajcie " już wiesz czemu nie głosuję?? hihi i hahahahha>> idę stąd trzeba się czyms pożyteczniejszym zając niż gniciem na kafe. ps. Tobie też to radzę bo zaraz podszywy sie zaczną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _*sami* Napisano Grudzień 10, 2008 Dzieki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihi i hahahahha Napisano Grudzień 10, 2008 dobrze ale idz pierwsza bo wyda sie ze ty to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihi i hahahahha Napisano Grudzień 10, 2008 dowidzenia kochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihi i hahahahha Napisano Grudzień 10, 2008 coraz marniejsze te podszywy ,zal:( ale faktycznie idę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wkurzona bardzo zona 0 Napisano Grudzień 10, 2008 o rany dostalam glosa :) a moge moj glos przekazac? :) moglabym w komisjii posiedziec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihi i hahahahha Napisano Grudzień 10, 2008 taki podszyw jaki oryginał ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hihi i hahahahha 0 Napisano Grudzień 10, 2008 tak podszywko jak zawsze masz racje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nerwiczka Napisano Grudzień 10, 2008 ja sie zglaszam dyc sem piekna i prikrasna djewocka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nietknietadziewica 0 Napisano Grudzień 10, 2008 a kobiety glosowac tez moga??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słodka__idiotka 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Powinnaś zapytać, czy dziewice tez mogą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wkurzona bardzo zona 0 Napisano Grudzień 10, 2008 prawiczek , to ja chetnie posiedze kolo Ciebie :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nietknietadziewica 0 Napisano Grudzień 10, 2008 kobieta a dziewica to dwie różne rzeczy??:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach