bezzębna_łachudra 0 Napisano Grudzień 10, 2008 kiedyś to się nazywało oskary kafeterii :) i było więcej kategorii :) i był nawet ktos kto skrupulatnie liczył głosy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek z Wrocławia 0 Napisano Grudzień 10, 2008 brat_niedzwiedz załuje :O Ty chyba wszystkie juz tu widziałeś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszłam z kąpieli 0 Napisano Grudzień 10, 2008 O Boże... ja tu się pojawiam raz na ruski rok, a jeszcze ktoś o mnie pamięta :) Dzięki, ale do Paryża się nie wybieram, już mam bilet wykupiony gdzie indziej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pussia millusia Napisano Grudzień 10, 2008 A ja moge wystartowac? http://www.voila.pl/383/pep9c/?1 Chce jechac do Paryyyyza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sasqwqasthr5ysgfbvergtdfcv Napisano Grudzień 10, 2008 pusia obawiam sie ze samolot nie ruszy z msc:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Grudzień 10, 2008 brat_niedzwiedz załuje Ty chyba wszystkie juz tu widziałeś nie bartek :D wszystkie nie...zreszta nie zalezy mi na tym..kogo chciałem zobaczyc to juz zobaczyłem.To nie jest dla mnie priorytet ale całkiem miło widziec osobe z która sie gada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek z Wrocławia 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Dzięki, ale do Paryża się nie wybieram, już mam bilet wykupiony gdzie indziej >a gdzie napisane ze juz wygralas? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek z Wrocławia 0 Napisano Grudzień 10, 2008 eeeee.... nie oddam na nikogo głosu bo tu są same pasztety >a widziales choc 1 osobe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość --jagoda-- Napisano Grudzień 10, 2008 To ja siem zgłaszam. Jestem Jagoda i jestem nowa tutaj na kafe. http://s6.zapodaj.net/49183080.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek z Wrocławia 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Jarek widzialem 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszłam z kąpieli 0 Napisano Grudzień 10, 2008 No skoro sam autor topiku na mnie głos oddaje... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Grudzień 10, 2008 wyszłam z kapieli ja moze i bym dał na ciebie głos ale wiesz .... nie mam wyznaczników :P twoich :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fionnka 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Oj zdziwilibyście się gdybyście panowie wiedzieli jak ładne kobiety tutaj zaglądają. Np. moja koleżanka z pracy - po prostu jest śliczna, każdy facet się na nią ślini, z urody podobna do Bellucci. Tylko że jest już zajęta, ma męża :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehe zaczynamy Napisano Grudzień 10, 2008 czuje w kościach , że zaraz zlecą się prawdziwe MISS kafe , tylko kolacje muszą wszamać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszłam z kąpieli 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Żadnych wyznaczników nikt nie dostanie... tego brakuje żebym zdjęcia wysyłała obcym ludziom :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihi i hahahahha Napisano Grudzień 10, 2008 kasuja posty jarka :D oj a jaruś prawde pisze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jarek podaj swoje typy Napisano Grudzień 10, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słodka__idiotka 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Moje typy: 1. Ike 2. Sami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sponsor wycieczki do Paryża 0 Napisano Grudzień 10, 2008 z tą wycieczką to powaga, tylko zlicze głosy czarnych ników. koniec konkursu 12.12.08. termin wyjazdu 3 - 8 styczń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehe zaczynamy Napisano Grudzień 10, 2008 wiedziałam :o ale skoro ike jest miss kafe to nie chce wiedzieć jak inne wyglądają :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słodka__idiotka 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Heh, pomarańczo, czyli jednak obstawiasz, że Ikuś wygra? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sponsor wycieczki do Paryża 0 Napisano Grudzień 10, 2008 każdy ma po 2 głosy. zajrze tu w piątek i podam wyniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Grudzień 10, 2008 brat, mam się obrazić? p.s. mojej foty i tak juz nikt nie zobaczy mi mała :) ja jestem chetny :):):) na machnium fotograficzne z toba:) wyszłam z kapieli ....jak mogełm wogole o takie cos cie poprosic?:( :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihi i hahahahha Napisano Grudzień 10, 2008 o kurwa az monitor oplułam :D a tak poważnie to jestem pewna ze wiekszoś kobiet jest fajniejsza od ike wiec nie wiem dlaczego niektórzy uważają ja za gwiazde:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ytgbvv Napisano Grudzień 10, 2008 ike ma tylko 1 glos idiotko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _*sami* Napisano Grudzień 10, 2008 hihi i hahahahha--->wzbudzasz we mnie agresję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehe zaczynamy Napisano Grudzień 10, 2008 jak jeden zaraz przyjdzie reszta poddanych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihi i hahahahha Napisano Grudzień 10, 2008 sami ależ dlaczego :D ja tylko wyrażam swoją opinie podobno to forum DYSKUSYJNE za to ja Cię bardzo lubię:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Grudzień 10, 2008 mi mała dla mnie jest to proste jak budow a cepa :) ty wysyłasz mnie a ja tobie....:) zaufanie jest sprawa oczywista w tym momencie :) ja nie bede nalegał:)...meila do mnie znasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sponsor wycieczki do Paryża 0 Napisano Grudzień 10, 2008 na chwile obecna żadna pani nie prowadzi bo kazda ma po 1 głosie ( licza sie tylko głosy czarnych nikow) lala z żurnala tamari zwodniczy aniołek wyszłam z kapieli sarah jessica parker sissy wkurzona bardzo zona ike sami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach