wkurzona bardzo zona 0 Napisano Grudzień 10, 2008 heh :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _*sami* Napisano Grudzień 10, 2008 Ja Was kochać obydwoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Grudzień 10, 2008 zona ja tez ide nerka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Grudzień 10, 2008 sami nas sie nie da nie kochac :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wkurzona bardzo zona 0 Napisano Grudzień 10, 2008 trzymajcie sie cieplo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _*sami* Napisano Grudzień 10, 2008 A żebyście wiedzieli:) do obydwojga mam słabość Żona Adaś czeka :P dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty niezalogowany. 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Sami Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Grudzień 11, 2008 złoty ty to sie chyba wszedzie pojawiasz :O gdzie nie zajrze tam sa twoje slinotoki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miedzy oczy 0 Napisano Grudzień 11, 2008 misiak, a zagladales do lodowki? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wkurzona bardzo zona 0 Napisano Grudzień 11, 2008 dzien dobry :) z lozka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Grudzień 11, 2008 miedzy oczy nie zagladam rano do lodówki ...bo mało kiedy jem sniadania :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach