spacja_rezerwacja 0 Napisano Grudzień 10, 2008 1.ja głosuje na siebie oczywiście 2. i oczywiście na siebie głosuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słodka__idiotka 0 Napisano Grudzień 10, 2008 A jak! Kobietą uczyni Cię dopiero męzczyzna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oo znowuuu Napisano Grudzień 10, 2008 znowu idiotka nie taka słodka błysnęła swoim intelektem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chyba k***** w koszyk 0 Napisano Grudzień 10, 2008 ha! to glosujcie na mnie, prosze prosze prosze bo prosze prosze. ale co ja bym w paryzu robila? to moze chociaz tak dla jaj zaglosujcie :D:D:D:D::D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Grudzień 10, 2008 to ja na wkurzona zone jeszcze raz zagłosuje:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chyba k***** w koszyk 0 Napisano Grudzień 10, 2008 eeeeeeej , do dup z tym konkursem lamusy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słodka__idiotka 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Ja się nie nabijam tylko stwierdzam fakt. :) Prawiczku, chłopcze... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawiczeka jak prawiczek ale z Napisano Grudzień 10, 2008 zaraz wezmę cie za geja:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Grudzień 10, 2008 prawik ty nie bij sobie punktów u mnie :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawiczeka jak prawiczek ale z Napisano Grudzień 10, 2008 ja do Ciebie pisze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wygrywaczka Napisano Grudzień 10, 2008 a ja i tak jade do paryza!! na swoje urodziny hahahha. sory. przegraliscie zycie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wkurzona bardzo zona 0 Napisano Grudzień 10, 2008 ok to ja moge wygrac ale w zamian za paryz chce taka przejazdzke http://pl.youtube.com/watch?v=srrbvNNUKrA :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chyba k***** w koszyk 0 Napisano Grudzień 10, 2008 ja chce wygrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chyba k***** w koszyk 0 Napisano Grudzień 10, 2008 ja chce wygrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Grudzień 10, 2008 zona ja moge ci zaproponowac taki drift jak chcesz :D http://pl.youtube.com/watch?v=bU9TNi-gvyk :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wkurzona bardzo zona 0 Napisano Grudzień 10, 2008 buahahahahahaah :D :D :D ale wiesz co.. ja zostane przy bmw :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Grudzień 10, 2008 widac zona ze wymagajaca jestes;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wkurzona bardzo zona 0 Napisano Grudzień 10, 2008 brat ja po prostu biore z zycia to co najlepsze .. luskusowe samochody... przystojni mezczyzni.. kafe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Grudzień 10, 2008 chyba przystojni mezczyzni z kaffe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wkurzona bardzo zona 0 Napisano Grudzień 10, 2008 no tak... gorzej z tymi luksusowymi samochodami :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty niezalogowany. 0 Napisano Grudzień 10, 2008 :) tu tez nie mogę :o :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Grudzień 10, 2008 zona zalezy co dla kogo jest luksusem ?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wkurzona bardzo zona 0 Napisano Grudzień 10, 2008 brat no coz.. moje standardy znasz :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Grudzień 10, 2008 zona znam twoje standarty... znam tez twoje preferencje... pragnienia i marzenia motoryzacyjno samochodowe:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wkurzona bardzo zona 0 Napisano Grudzień 10, 2008 brat a w kwestii samochodow to jakie sa Twoje preferencje? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _*sami* Napisano Grudzień 10, 2008 dla mojej ulubionej pary gołąbków kafeteryjnych:P dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Grudzień 10, 2008 zona ja jestem zadowolony z tego co mam...:) i na razie zostaje przy moim japońcu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brat_niedzwiedz 0 Napisano Grudzień 10, 2008 sami:D hahahahaha dobre:D trzymka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach