Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kani Pinga

Czy lubicie swoją pracę?

Polecane posty

Gość Kani Pinga

Czy lubicie swoją pracę? Jesteście zadowoleni z tego co robicie?? Ja niestety nienawidze, nieznosze itp. swojej pracy :( Kazdy dzień to dla mnie koszmar. Mam bardzo stresującą pracę, której nie lubię :( zabiera mi radość życia?? czy ktoś też tak ma ?? dodam, że szukam innej. Pozdrawiam

miałam pracę do której idąc miałam mdłości, każdy wieczór przepłakany, coś strasznego... Wieczne pretensje debilnego szefa, kretynki w biurze, od których żadnej pomocy nigdy nie uzyskałam jako świeżak w pracy, coś okropnego... Po awanturze z oskarżeniami mnie o błędy rzuciłam wszystkim i wyszłam stamtąd... popłakałam może godzinkę, potem wzięłam się w garść i zaczęłam się cieszyć że nigdy więcej nie będę oglądać ani debilnego szefa, ani kretynek, ani śmierdzącego domestosem biura... Teraz mam pracę którą uwielbiam, wstaję z radością, idę z chęcią doceniają mnie:) Spełniam się jednym słowem...Dodam że pracy nie szukałam zbyt długo, a wcale nie mieszkam w stolicy, także chyba nie ma na co czekać...Zwolnienie i to jak najszybciej- od debili radzę uciekać jak najdalej. Nie ma co się męczyć...

Gość Kani Pinga
tak.. tylko, że ja teraz jestem na takim etapie, że boje sie isc do nowej pracy -ze bedzie tak samo ..

Wiesz co, chyba każdy się tego boi, ale nie dowiesz się póki nie zmienisz pracy. Serio Ci radzę nie męcz się, bo to bez sensu:)

uwielbiam swoją pracę, pracuję z dorisłymi upośledzonymi umysłowo.Tylko kierowniczki nie uwielbian. Głupia i prostacka.Ale przeszłam już trzech kieowników, więc i ją przetrzymam:)) hihi