Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokujące_

o młodych dziewczynach sprzedawanych do niemieckich burdeli - przeczytaj

Polecane posty

Gość szokujące_

Witam, będąc poruszona lekturą książki "pamiętnik tirówki" http://odsiebie.com/pokaz/727096---16df.html postanowiłam założyć ten topik. Może komuś się przydadzą informacje zamieszczone tutaj (3 podstrony): http://www.wprost.pl/ar/49003/Hurtownia-seksu/?O=49003&pg=0 http://www.wprost.pl/ar/46873/Sekscasting/?I=1078 Ja jakoś nie zdawałam sobie do dziś sprawy z okrucieństwa o skali tego procederu :o Może przestrzeże to dziewczyny, które szukają pracy za granicą poprzez ogłoszenia, aby były ostrożne... Najgorsze jest to, że tam żadnego faceta nie obchodzi ich los, i większość myśli, że "robią to co lubią"... Polskie władze tradycyjnie nic nie robią w kierunku ograniczenia tego... (a może część z nich również z przyjemnością oddaje się rozkoszom z takimi niewolnicami...) :(

Gość dorcia33
Szkoda gadac,zal tych dziewczyn,ze z biedy trafily na takie piekło.Ich klientom powinno sie ucinac interes,byloby z glowy.Tych sutenerow ktorzy je zle traktuja juz ja bym pokazala..kij od miotły w du..pe i kreciwłabym w kazda str ,az krew by sikała.Tj sparwiedliwa kara.

zbrodnia! powinno się odpalic piece w Oświecimiu i żywcem takich spalac. alfonsów. straszne co Ludz dla piniędzów potrafi zrobic.

Gość bardzo proszę o numery
amant po raz pierwszy chyba sie z toba zgadzam 😘

Gość jestescie ekstra
znam jeden taki przypadek. kobieta jest ok 10 lat po tym koszmarze i wciaz ucieka. nikt nie jest jej w stanie pomoc. wbrew temu co sie mowi, policja nie nie moze jej chronic. wydostala sie z piekla, ale jej zycie juz nigdy nie bedzie normalne. jej historie poznalam kiedy przelotem poznala znajomych. bylo to jedno z setek miejsc gdzie probowala osiasc na satle. uciekla. ucieka zawsze gdy ktos dowiaduje sie kim jest. moim zdaniem zadna ksiazka czy atrykul nie ukazuje prawdy. tego, ze te kobiety nie maja pozniej normalnego zycia nigdy.

Gość jestescie ekstra
co do kilentow to wiem, ze jeden pomogl jej uciec, ale wczesniej wzial po co przyszedl. niestety tacy sa faceci.

Gość jestescie ekstra
proceder bedzie kwitl bo kobiety sa wcigane w rozny sposob. jedna nawinie mysla, ze jada do pracy inne sa sprzedawane przez najblizszych znajomych. okrucienstwo troche ukazuje film trade z Alicja Bachleda-Curus, choc tam chodzilo glownie o pedoflie.

Gość bardzo proszę o numery
:(

Wiesz, tp nie trzeba szukac pracy za granicą, żeby spotkało się coś takiego. Ja wracałam kiedyś o 21 do domu, była jesień. Przejechał jakiś samochód i zrobili mi zdjęcie. Myslałam że ktoś się wygłupia, ale samochód za zakreem wjechał w jakąs barme i zgasił światła. Przestraszyłam isię i skręciłam w inna uliczkę. Kiedy to zronbiłam, wyjechali z pismiem opon . Zaczęłam uiciekac. Była wielka łąka obok ulicy, za nia był rów, wskoczyłam do niego bez zastanowienia, taki byl moj pierwszy odruch .Usłysząłam tylko słowa: Kyurwa, gdzie ona została, mieliście ją złapac. Poźniej okazało się, że miałam zostac wywieziona , mieli na mnie przygotowane jakieś fałszywe dokumenty. Póxniej przez rok nie wychpdziołam sama z domu, widząc samochód, w którym jechało kilka facetów, potrafiłam stranąc przerażona i ryczec na strodku ulicy. jak to wspominam ,to jescze się trzęse. A jestem spokojna osobą, nikomu nie wchodzę w drogeę, jestem ugodowa, nikomu nic nie zrobiłam, a tu takie coś :(

Gość cymbałka współczuje
jestes dzielna że i tak jakos sie trzymasz a moge spytac w jakim to miescie sie działo?

Wolałabym nie mówic gdzie, wybacz, ale ciągle się jboję, pomimo, że minęlo kilka lat

Gość trzymaj sie cymbałka

Cymbałka --> skoro mówili, że mają dla Ciebie fałszywe dokumenty, to znaczy, że obserwowali Cię od dłuższego czasu? :( Współczuję, straszne przeżycie.... dobrze, że Cię nie szukali w tym rowie... Nie zgłosiłaś tego na policji pewnie, co? ... Trzymaj się

Chyba tak, bo widocznie czekali akurat na ten dzien :( Zgłosiłam na policję, ale wiadomo, jak działa, nikogo nie złapali... Do dnia dzisiejszego dziękuję Bogu, że nie zajrzeli do tego rowu i że tego dnia ubrałam się akurat a czarno

Gość wspulczuje

Gość isjdhiushdihsidh
ja to bym chyba sie posrala ze strachu i by wyczuli

Gość isjdhiushdihsidh
a tak powaznie to najgorsze jest to, ze to spotyka takie normalne, potrządne dziewczyny, a takim dziw*om to nic sie nie dzieje

Gość balcerkowa
nie kumam po co zmuszaja takie dziewczyny..przeciz jest setki ktore robia to dobrowolnie ..niech takie biora...te ktore chca...

Gość dottyy123
Balcerkowa, ale żadna dziewczyna (nawet ta, która chce byc prostytutką) nie zgodzi się na pracę (bo wówczas jest to praca) w takich warunkach - 20 zł za klienta, 4 godziny snu, mieszkanie w szopie itp. Oni je zmuszają, bo nie znajdą takich, które będą dobrowolnie pracowały na ich chorych warunkach. To oni mają zarobić, a nie te biedne dziewczyny i reszta ich nie obchodzi. Cymbałka, współczuję Ci :(

Gość szokujące_
Dziękuję za zainteresowanie tematem i podtrzymanie tego wątka, bo już powoli zwątpiłam w ludzi tu na kafeterii... Słuchajcie ja nie jestem naiwna i w ogóle, ale po tym nie mogę sie otrząsnąć, dlaczego to nie jest nagłaśniane?????? Przecież to jak pobyt w jakimś obozie kontentracyjnym. Niszczy całą osobowość, przecież są sterylizowane (przynajmniej tak było u bohaterki tej książki) - młode dziewczyny, które i nawet studiowały, miały plany, ambicje, marzenia... I to jest właśnie najgorsze, bo później nie mają ZAdnych szans powrócić do normalnego życia jak napisał Jestescie extra. Cymbałka, gdzie to się wydarzyło? możesz zdradzić przynajmniej okolice? Mam nadzieję, ze podziękowałaś Bogu i mam nadzieję, ze nie wzięłaś sie za lekturę tej książki z linka, bo bałabyś się jeszcze gorzej... :o cały czas się zastanawiam - CO MOżNA ZROBIć W TEJ SPRAWIE, skoro nikt się tym nie chce zajmować :( Chyba tylko kontynuować ten wątek. może komuś wpadnie do głowy jakiś inny pomysł... eh :o

Gość o kurlala
ja mieszkam w kole

Gość szokujące_
aha cymbalka - czy chodziłas wyzywająco ubrana? czy jestes piekna/zgrabna/blond itp? pytam, bo to też może stanowic klucz - jakie wyłapują...

Gość ja sie zastanawiam
co robia rodzice tych dziewczyn, chyba nie maja z nimi kontaktu, przeciez powinni przestrzec dziewczyny przyd takimi ludzmi - cymbalka pewnie takich miala i dlatego wiedziala,ze nalezy uciekac, ale mysle, ze czesc sie daje omamic. Naiwnosc smarkul jest porazajaca, ale beztroska rodzicow jeszcze wieksza.

szokujące_ - nie chodzę wyzywająco ubrana, jestem blondynkią, szczupłą, czy piękną to nie wiem , nie mi to osądzac :) Nie chcę mowic gdzie to się wydarzyło...

Gość upupuuuuuuuu