Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokujące_

o młodych dziewczynach sprzedawanych do niemieckich burdeli - przeczytaj

Polecane posty

ten caly pamietnik tirowki to dla mnie wielka sciema:o gdyby ta dziewczyna faktycznie spisywała swoje \"historie\" nie przykładała by chyba az takiej wagi do dokladnych opisow jej stosunkow płciowych tylko bardziej skupiła by sie na mentalnym przekazie, pozatym po tylu latach seksu analnego i to tak czestego chodziła by w pampersie.. ale to tylko moje zdanie

jeżeli dobrze w euro płacą to może i dobrze. budżet na ten i następny rok napiety , bilans handlowy ujemny wreszcie jakiś towar eksportowy...

Gość pain masz rację co do
pamiętnika ale mechanizmy tam opisane są niestety prawdziwe :(

Gość nikt sie nie wypowie
?

Gość to znaczy ze..
Loverboy jest po prostu sutenerem lub alfonsem!!!!

Gość szokujące_
Ostatnio natrafilam na książkę ciekawą - o losie/sytuacji kobiet azjatyckich pracujących w burdelach. Bardzo ciekawa książka - po prostu kopalnia informacji, nie wiem jak autorka dotarła do nich. Jesli by kogos interesowała to doszukam sie dokladnego tytulu i autora

Gość upupupupuppu

jest dziedzina , w której przynajmniej mamy dodatni bilans handlowy

Gość szokujące_ poszukaj tego
tytułu :)

Gość szokujace_
Witam wszystkich po dluzszej nieobecnosci. (z gory przepraszam, nie mam polskich znakow) Co do Pamietnika, to tamten link juz nie dziala (przynajmniej nie chcial mi sie dzis wyswietlic) postaram sie wrzucic inny. i jeszcze jedno - ktos tu fajnie napisal, moze i Pamietnik naciaga rzeczywistosc, faktycznie jest zbyt duzo miejsca poswiecone na niepotrzebne opisy, ale ... ale faktycznie ukazuje mechanizmy wcielania na sile do pracy w burdelu. Poza tym niezapominajcie, ze ta dziewczyna chce tez na tym zarobic... Myslicie, ze gdyby napisala tylko o swoich odczuciach,wewnetrznych cierpieniach, to by wiele osob po niego siegalo..? Niestety, jesli ktos siedzi po uszy w nalogu seksualnym, dewiacjach, albo po prostu w korzystaniu z prostytucji, lub tez jest b. ciekawy 'jak to jest w burdelu', to nie przejmie sie bardzo jej historia, ale siegnie ochoczo po lekture Pamietnika (i poleci swojemu koledze), bo niektore opisy moga chyba pobudzic jego wyobraznie :o Zakupilam sobie ksiazke o tych kobietach i mam ja na chomiku tez, moge wyslac nazwe albo plik na adres mailowy. Luise Brown SPRZEDANE.Tragiczne losy azjatyckich kobiet

Gość pani informatykkkkkkkkkkkkk
gdybyscie troche poszperafy na necie to doszukalybysce ze ten pamietnik napisal facet

Gość szokujace_
a czy to wazne tak naprawde... oddal czesc tego przez co przechodza dziewczyny, a w moim przypadku zwrocil moja uwage na ten problem wiec chwala mu chociazby za to 🖐️ :P

Gość szokujace_
hm smutne tylko ze niektorzy ludzie potrafia wyluskac z calego watku tylko to, do czego moga sie 'przyczepic', a tym samym prawdopodobnie poprawic sobie swoje typowo 'polskie' poczucie wlasnej wartosci (nie znajduje innego wyjasnienia) ;) co tam artykuly, co tam kobiety pracujace jako seksualne niewolnice, najwazniejsze jest ze WY NIE WIECIE, A JA WIEM, ZE PAMIETNIK NAPISAL FACET :D

Gość a gdzie przeczytam
ten pamietnik?

Gość szokujace_
a artykuly juz przeczytane?? :P wszyscy uwzieli sie na ten pamietnik... :o lepiej juz chyba poszukac sobie Sprzedane. Tragiczne losy azjatyckich kobiet 🖐️

Gość a gdzie przeczytam
przeczytalam artykuły:o teraz chce ten pamietnik...

Gość szokujace_
jak znajde to wrzuce linka, ale nie dzisiaj. sprobuj poszukac w google

Gość szokujace_
p.s. po pobieznym przejrzeniu nie polecam ksiazki E. Egejskiej. z tego, co dotad przeczytalam wnioskuje, ze zostala napisana totalnie 'pod publike :o

Gość problem jest powazny ale
powiedzmy sobie uczciwie że nie licząc porwań z ulicy, uprowadzenia to te kobiety przez swoją naiwność i głupotę same pchają się w ręce gangsterów:/ albo jako prostytutki z wyboru wierząc że tam zarobią burdelu więcej albo szukające normalnej pracy wierzą obcym ludziom :/ szok.

Gość uupupupupuppuupu

Gość czytajciecztajci
wazne

Gość uupuppup
uuppp

Gość heeeeeeeejhooooo
do góry

Gość burdele Wehrmachtu
Niemcy mają tradycje w zniewoleniu kobiet Zorganizowane burdele dla żołnierzy niemieckich podczas II wojny światowej na terenie Polski. http://www.majdanek.com.pl/czytelnia/pietno_hanby.html (niemieckie burdele wehrmachtu) II W. Św. - niemieckie burdele wojskowe http://forum.gazeta.pl/forum/w,56801,83070143,95955386,II_W_Sw_niemieckie_burdele_wojskowe.html?fb_xd_fragment#?=&cb=f204d9749a67fa2&relation=parent.parent&transport=fragment&type=resize&height=20&ackData=1&width=90