Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokujące_

o młodych dziewczynach sprzedawanych do niemieckich burdeli - przeczytaj

Polecane posty

Ewag - wolalabym nie mowic jak, po prostu dowiedzialam sie z innego zrodla niz policja :(

Gość szokujące_
upupup

Gość straszne to jest
przeczytalam doslownie w 1,5 h pamietnik tej prostututki:( Biedaczka strasznie duzo przezyla:( tylko współczuć!:(( Podziwiam ja naprawde!

przeczytałam ten pamietnik i wydaje mi się mocno naciągany, nawet pomijąc sama ucieczke i pościg. Nie uwierzę że napisała to kobieta, zwlaszcza po takich przejsciach. Przeczytajcie sobie ksiązkę napisaną przez warszawskie prostytutki pod pseudonimem Ewa Egejska to zobaczycie jak funkcjonuje ten swiatek. proceder handlu kobietami istnieje, zatrzymać go można tylko przez uświadamianie naiwnych kobiet, nagłaśnianie spraw i surowe karanie sprawców. Legalizacja prostytucji też by tu pomogla. Inna sprawa że wiele kobiet doskonale wie po co jedzie za granicę, szokują je warunki i stawki, za jakie przyszło im pracować. Jak naiwną trzeba być żeby uwierzyć,że można pracować jako barmanka bez znajomości jezyka, zeby pojechac z obca osobą za granicę?

Gość naciagane to jest niemozliwie
Po pierwsze taaa odgryzla mu jaja.... Nie wierze.... Musiala miec mocny uscisk :D. Po drugie po pieciu lTch sexualnej niewoli gwaltach nagle zaraz po ucieczce obciaga i ma jeszcze z tego przyjemnosc Po trzecie sterylizacja a nastepnego dnia od razu do pracy?? Awykonalne kilka dni trzeba odczekac Po czwarte poscig lesniczy mocno naciagane. Po piatte nie probowala szukac matki???? Pfffff Kazda matka jest matka no ale tu sie nie bede wdawala w szczegoly. Po piate tak od razu kazdy jej pomagal od razu spotykala na swej drodze same takie osoby??? Po szoste Pani dyr powaznej firmy naraza swoja kariere reputacje i zapewne niemale pieniadze aby pomoc dwom dziwkom ktorych wczesniej na oczy nie widziala??? Po siodme taaaa kurat nagle pelno kaset z ich "" wystepami"". NaciaGANA BZDURA DO POTEGI ENTEJ. lASKA NIE MA CO ROBIC I DYRDYMALAY PISZE.Poza tym kazdy zly tylko ona dobra. Przyjmujac ze czesc z allegro est prawdziwa. Os\ukala ich zlamala regulamin zawiesili jej konto a ona biedna pokrzywdzona.... Nie trzyma sie to ani kupy ani dupy. Tyle ode mnie w temacie.

Gość straszne to jest
Życie piszę najróżniejsze scenariusze!Czasami coś wydaje nam się absudralne,niemożliwe , ale w rzeczywistości jest prawda.Mnie sie lektura podobała, bardzo możliwe ,że niektóre sytuacje zostały pokoloryzowane dla lepszego efektu.Pomimo tych wątpliwości, raczej wierze w to co przeczytałam i współczuje innym kobeitą,które to spotkało.

Gość szokujące_
hmm to nawet nie chodzi o to czy to jest po kolei prawdziwe. same kary i upodobania klienteli które są tam opisane... to chyba przecież FUNKCJONUJE naprawde? o tym, że traktowane są strasznie potwierdzają artykuły. i przecież tylko o to chodzi, a nie o to czy kobieta była w stanie odgryźć itd itp... ja to uznałam za oczywiste że książka MOżE nie opisywać prawdziwych zdarzeń, i przepraszam, jeśli ktoś spodziewał się Gwarantowanej prawdziwej historii. Nigdy nie dowiemy się czy to jest prawdziwe. Może sytuacje, ktore są tam opisane wydają się nam absurdalne, ale czyż samo porywanie kobiet, sprzedawanie ich nie wydaje się abstrakcją? A Jednak jest to PRAWDA. I nigdy (mam nadzieję...) na pewno nie będziemy w stanie wczuć się czym jest dla kobiety zrobienie "dobrze" na wolności w lesie, po 5 latach obsługiwania w pokojach bez okien po xx klientow dziennie... Założyłam ten topik, gdyż chciałam zainteresować problemem porywania kobiet i traktowania je jak niewolnice/ przedmioty :o

Gość jest jeszcze.....
taki fenomen jak Loverboy. Niestety w Google jest wytlumaczony jedynie po holendersku. Loverboy uzaleznia od siebie mlode dziewczyny przewaznie naiwne z rozbitych rodzin lub z problemami. On jest mlodym chlopcem w ich wieku lub troche starszym. Po prostu "chodzi z nia z poczatku, daje drogie prezenty i ja wyroznia. Po czasie idzie z nia do lozka. Jak ona sie juz mocni zakocha zaczyna ja manipolowac."Mowi jej ze ma dlugi u kolegi i zeby mu pomogla i poszla za te dlugi z kolega do lozka. Z poczatku nie chce ale potem idzie zeby za te prezenty sie mu odwdzieczyc. Potem juz on na niej zarabia. Dziewczyny sa zdobywane pod szkolami lub w barach. Loverboys sa to ladni i mili chlopcy szpanuja drogimi rzeczami. Uwaga na Loverboys!!!

Gość szokujące_
hmm słyszałam o takich przypadkach, ale myslalam ze to rzadkosc... a tu żeby az były sklasyfikowane jako "loverboy" znaczy że jest to częsty "zawód"... nieźle :o

[Też facet Za sex z dziewicą dałbym 4tys nawet porwaną małolatką] 0/10 szmato :P albo , ... jezeli twoj post nie jest prowokacja to popros siostre oddzialowa szpitala psychiatrycznego w ktorym mieszkasz zeby odlaczyla ci net bo pigulki nie dzialaja :P buc:P

ja chyba też chciałbym a taką i nie obchodziłoby mnie to że porwana

"proceder handlu kobietami istnieje, zatrzymać go można tylko przez uświadamianie naiwnych kobiet, nagłaśnianie spraw i surowe karanie sprawców" temat dobry... ale probloem nie do rozwiazania... bo wiadomo ze mafie rządzą a policja generalnie albo jest od wypelniania papierkow (polska głównie) :P albo nie podskakuje mafii zanadto zeby ich nie rozwalili. pozostaje mi cieszyc sie ze nie jestem kobieta i do tego ładną...

Gość i problem mężczyzn
zawsze się znajdą tacy co zapłacą aby przelecieć niewinną gówniarę

"i problem mężczyzn zawsze się znajdą tacy co zapłacą aby przelecieć niewinną gówniarę " kobiety są słabsze fizycznie i zawsze beda mialy gorze w zyciu, taka jest prawda. do tego strach przed niechcianą ciążą oraz mocna strata wartosci najpozniej w momencie menopauzy... nie zazdroszcze. zeby nie bylo-nie popieram wykorzystywania kobiet

Gość o dzizysssssssssssss

Gość balcerkowa
ja mieszkam w duzym miescie w niemczech..gdzie prostytucja jest czyms normalnym...tam gdzie sa dyski i puby sa tez prostytutki...i to nie tylko w domach publicznych..ale na zewnatrz...podpieraja mury;)....i czekaja na klientow...moze dlatego juz mnie to nie szokuje....zreszta jest nawet taka ulica ...a wlasciwie pasaz .....na poczatku i na koncu jest brama ... i jest on tylko dla mezczyzn... a tak to wyglada: http://farm3.static.flickr.com/2249/2114244293_87d06720c6.jpg?v=0 http://www.jamd.com/image/g/52673313&usg

Gość dziwne...
znajomej corka zapoznala fajnego chlopaka w barze w polsce cala rodzina sie cieszyla ze taki mily i z zagranicy, a ona wywala w burdelu......:( i oczywiscie na niego pracuje

Gość dziwne...
wyladowala w burdelu..

Gość szokujące_
Tez facet i P1003 od seksu z dziewicą nie urośnie Wam penis, ani nie odmłodzicie się i "wypiękniejecie", to jest mit wiecie? :P

Gość upuupup
ważne

[ 00:44 [zgłoś do usunięcia] Amant Wszech Czasów k.odwetowa (amantws@yahoo.de) "Legalizacja prostytucji też by tu pomogla." Bzdura] jestes alfonsem czy chlopcem z miasta ? :classic_cool: [.A tym co gwałcą w burdelach powinni o wiele wyższe kary dawać niż zwykłym gwałcicielom i trakować jak współudział .] zgadzam sie 🌻

Gość czytajcie czytajcie