Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziew-czzyna

grzybica pochwy

Polecane posty

Gość dziew-czzyna

Podejrzewam u siebie grzybice pochwy..ginekologa mam umówionego dopiero na styczeń bo takie są terminy a nie stać mnie na prywatne wizyty..Myślicie że mogłabym pójść do normalnego lekarza rodzinnego, żeby przepisał mi jakieś leki przeciwgrzybicze na recepte??? Czy mam jeszcze meczyc sie przez miesiac?

Gość no właśnie dlaczego tak sie
męczysz???popytaj w aptece i Ci doradzą,powodzenia!

Gość wiec lekarz rodzinny
moze ci przepisac normalnie tabletki dopochwowe i doustne pamietaj ze dla partnera musza byc równiez! nie czytaj tych bzdur tiutaj nic z apteki bez recepty ci nie pomoze tak naprawde i nie wyleczy

Gość rodzinna powinna
czasem te bez recepty są lepsze niż na recepte( mam tu na myśli czopki propolisowe) tylko że niektórych uczulają, niektórych nie....ale mogą pomóc...w każdym razie żebyś nie dała się wkręcic jakby ci proponowali w aptece coś na odbudowe flory typu lactovagical bo jak już jest grzybica czy coś to to ci gówno pomoże a tylko kasa wywalona w błoto bo to drogie jest, to jak coś się używa później....rodzinna powinna przepisac coś bez problemu też....mi np. przepisała flucofast ze 2 razy bez problemu jak musiałam za długo do gina czekac...