Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wkurzona bardzo zona

w zwiazku z pewna prosba

Polecane posty

Ja nigdy nie latałam za komi, po co miałabym to robić? Zresztą jaki miałby być cel, gdybyśmy sobie nawzajem w dupę wchodzili, bo nie kumam? :D

Gość wysmiewczyni
o jest i sami i ike:) czolowe wazeliniary forum. Ike a tobie nikt nie powiedzial ze zycie jest jak jeden wielki cyrk? A jak wiesz w cyrku jest arena al etam sie nie walczy. Gladiatorem to ja nie jestem:) Alizusostwo to cos strasznego ble.

sissy to proste- niedawno to pisałam- lubić kogoś = włazić mu w dupę bardzo śmieszne podejście do życia ale cóż

Gość wysmiewczyni
No tak bidulko tyle ze on tobie nie wlazil jak bys nie zauwazyla. To bylo jednostronnie:) I tu cie mamy, jestes lizus a fujjjj:P

o jest i sami i ike czolowe wazeliniary forum. Ike a tobie nikt nie powiedzial ze zycie jest jak jeden wielki cyrk? A jak wiesz w cyrku jest arena al etam sie nie walczy. Gladiatorem to ja nie jestem a tobie tak powiedzieli??:D to juz wiem czemu zachowujesz się jak rozwścieczona małpa nie mam więcej pytań

o jest i sami i ike czolowe wazeliniary forum no tak ja tylko chodzę i wszystkim słodzę :D a co lubię tą robotę !

Gość wysmiewczyni
to widac ze lubisz ale co przez cale zycie chcesz tak wlazic ludziom w dupska? I pomysl co sobie mysla osoby postronne np. ja:) jestem zniesmaczona i zazenowana

lubie najbardziej tych co maja fote z moim synem tym ufam troche wiecej :)

a bądź- odczucia bezmózgów całkowicie mnie nie interesują

Nadal nie rozumiem. Jest różnica pomiędzy włażeniem w dupę a lubieniem kogoś. Jeżeli ja mówię cześć do kogoś, to znaczy, że komuś w tyłek włażę? To jest kompletnie bez sensu :)

sami a po co miałabyś to robić i tak będzie łazić nie znasz tego- zawsze jak gromada dzieci fajnie się bawi - jedno lezie za nimi jak ogon marząc o tym by być jednym z nich a na głos powtarza- nie lubię was nie lubię was- jesteście głupi

sissy, wazne co dla Ciebie ma sens, a dla wysmiewczyni jedyny sens to podjudzanie, to tez sposob na zycie, jak kazdy inny :-)

sissy a ona napisała kiedyś coś z sensem?? gdzie??? dwa razy niechcący coś tam jej się wymsknęło jest tego więcej? nie wierzę :) chętnie poczytam

Masz rację, między oczy. To z kompleksów pewnie wychodzi. Na zasadzie "weźcie mnie zauważcie, nie mam nic mądrego do powiedzienia i nikt mnie nie lubi, to będę obrażać innych, moze mnie zauważą" Ok, nie ona pierwsza, nie ostatnia tutaj z takim podejściem :) Włączam filtr koloru pomarańczowego :D

dla jednej osoby słowo lubie cie oznacza włazenie w dupe dla innej oznacza to ze z taka osoba lubie rozmawiac ,dyskutowac czy tez sie nabijac wspolnie z nia na roznorakie tematy.... a dlaczego ktos mnie za to krytykuje ? to juz nie moj problem tylko tej osoby ....

dokladnie tak sissy, niektorzy nawet robia to bardziej bezposrednio - zakladajac topik, ktory w przenosni brzmi "powiedzcie mi jaki jestem fajny" ;-)

Gość wysmiewczyni
to juz wiem dlaczego nie przejmujesz sie swoimi glupimi zachowaniami, poprostu ci enie interesuja dobre dobre. A tak na marginesie wiesz co niedzwiec ty to taka meska ciapa jestes:) zero meskosci i twardziela u ciebie. Przeciez facet powinien byc meski a nie ciapowaty a do tego siedziec na babskim forum:O

Ike, ja nie mogę otworzyć zdjęcia, więc nie wiem jak wyglądasz w nowym kolorze, ale pewnie ładnie :)

powiedz mi dziecko co ty chcesz osiągnąć podchodzisz do każdego i zaczynasz ty to jesteś głupia ty to mnie żenujesz ty wchodzisz w dupe ty to jesteś ciapa jesteś niespełniona życiowo? myślisz, że jak gołosłownie kogoś ocenisz to jego to ruszy? to naprawdę nie są czasy przedszkola- nie stój w miejscu idź na przód bo to wstyd tak się zachowywać na dorosłym forum masz jakieś złe wspomnienia z dzieciństwa? ktoś cię bił wyzywał i chcesz się odegrać wchodząc na forum i rzucając na oślep błotem? żebyś chociaż trafiała...... a tak sama się znowu ubabrzesz po pachy

doszedłem do wniosku że KAŻDY kto przesiaduje na kafeerii, ma czarny nick od wana, każdy kto tu siedzi na stałe(nie wyłączając mnie) ma jakiś problem.. i przesmiewczyni i sami i ike i braciszek niedzwiedz i komicznie..każdy..ma ze soba jakiś problem..tylko że inny..ale normalni ludzie nie traca czasu na kafeterii kazdy każdemu stara sie wmówic że coś z nim nie tak bo sam czuje, mimo że sie nie przyznaje przed samym soba, że coś jest nie tak.. to przykre. Musze się zastanowić czemu ja tu siedze. Chyba uciekam od problemów..czytam sobie problemy innych piszę pierdoły bo tak łatwiej..kurwa..hmm

A tak na marginesie wiesz co niedzwiec ty to taka meska ciapa jestes chcesz kolejna osobe wprowadzic na swoja liste zaliczonych inaczej ? to ci sie nie uda.... 🖐️ przybijam ci pione :D i mowie ci juz ze nie pisze sie ciacha.... tylko CIACHO :p:p:p