Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AccccA

Pytanie do kobiet

Polecane posty

wyobraźmy sobie sytuacje że mam naturalne bląd włosy, farbuje na czarno (w salonie fryzjerskim) a później w domu, ale po roku mi sie nudzi i chce miec rude. co muszę zrobić? nałożyc marchewkowy kolr na czarny? prosze o odpowiedz bo mnei to dręczy teraz.

Gość J.A.27
A CO TO JEST NATURALNE BLAD?

Gość wwwrrrr
mniemam, iz musisz 'zdjac kolor' u fryzjera czy cos. na czarnym to nie powinno byc widac marchewki

takie od urodzenia, wiesz...normalny kolr włosów, naturalny, prawdziwy..nie wiem jak inaczej mam Ci wytłumaczyć. rozumiem że ty nie pamietasz swojego naturalnego koloru..? odpowie mi ktos na pytanie?

Gość ja tez nie wiem co to znaczy
miec wlosy "naturalne blad" :D Ja mam naturalne blond :P

Gość moze napisz za kim
jemu pewnie chodzi o Blond musisz zrobić dekoloryzacje u fryzjera i wrocić do naturalnego ko0loru a następnie zafarbowac na inny kolor.

Gość wwwrrrr
slownik tez by pomogl ;)

nie mnie chodzi o naturalny bląd:P ok.dekoloryzacja zapewne troche kosztuje. mozna zrobić to domowym sposobem? uprzedzam posta "owszem,wylej sobie rozpuszczalnik na łeb"

Gość hahahahahihihihihihiih
mozna kupić dekoloryzator ,ale nie radziłaym samemu to robić bo wyjdzie ci jakiś pomarańczowy kolor chociaż w sumie o to Ci chyba chodzi?!:P

accca znasz creama ? on robił to samo co ty... 1000 -ce bzdurnych tematów o dupie marynie...ktore utwierdzały go w przekonaniu ze jest wspaniałym nieudacznikiem

moze rozjasniacz, ale mysle ze to ryzykowne jeszcze mozesz czekac za Ci 'blad' odrosnie 🖐️

brat..zapewniam Cie że nie znam kolesia, nie widziałem ani jednego jego posta..ale może mam brata bliźniaka ale na skutek pomyłki w szpitalu zostalismy rozdzieleni? dzieki za rady! ps.jestem facetem ale mniejsza o to... ps.brat jakto bzdurny temat? bardzo konkretny moim zdaniem

czekanie az bląd odrośnie odpada..kretynsko by wyglądały czarno białe wosy..a o ścinaniu tez nie ma opcji takiej.

tylko znajdź fryzjera, który zrobi ci dekoloryzację, a nie rozjaśnianie. to pierwsze to kilka zabiegów z rzędu i bardzo zniszczone włosy. to drugie jest szybsze i jednak mimo pozoru - bardziej delikatne dla włosów...a efekt w sumie podobny... ja nie miałam blondu co prawda, ale jasny brąz i schodziłam z czarnego prze balejaż do koloru naturalnego. ale się ubawiłam blond pasemkami - miała włosy czerwone, różowe, pomarańczowe, fioletowe.... co tydzień byłam w pracy z włosami w innym kolorze :)

accca, pocieszyles mnie piszac, zes facet. juz myslalam, ze sa takie niedoedukowane kobiety ;)