Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Święty Mikołaj 2008

zbieram zamówienia

Polecane posty

Gość dżoana ona
eeeeeeee taki Mikolaj:O oszukanczy....:O

Gość dżoana ona
tzn.jeszcze chyba na poczatku kariery,tzn malo moze:(

Gość paanteraa
ale jak ja mogę mu pomóc? chyba troszkę ślepe jest skoro czeka za rogiem a jak ide to ciągle mnie omija...

Gość uyyy
z 200 na rękę a co z nią zrobię. Może w końcu zmienie szafe, bo ciuchy które mam wygladaja jak zwykłe szmaty :( i może w końcu zmienie samochód bo mój to co 2-3 dzień stoi u mechanika.

Gość dżoana ona
ale panie Mikolaju toz to prezenty na caly rok maja byc:) chyba nie trudno z tego wylowic co najwazniejsze...

Gość uyy
a twój domek w Laponii, coś kręcisz Mikołaju. Poza tym jak chcesz sie zamienie. Mam jeden pokój i duzo niespełnionych marzeń. czy ta podwyżka to tak wiele? reszte marzeń sama spełnie.

Gość dżoana ona
po krotkim namysle....kochany w koncu i tak niedlugo sie oswiadczy,nie ma wyjscia:)z bejbikiem tez moge zaczekac nie pali sie:) za swoje zdrowie ostro sie biore juz zaczelam niektore badania:) brat ma wrocic w styczniu moze w koncu nie oszkuka nas..:) no to w toto zostalo :D:D

Gość dżoana ona
he zdrowie muwisz bo tak dla ciebie taka odpowiedz jest najwygodniejsza...a jak sie ma kase przekonalam sie juz o tym to latwiej jest sie dostac do lekarza,dobrego,nkit cie nie lekcewazy ,nie czekasz miesiacami na wizyte bo kolejka:O masz kase idziesz do najlepszego spcejalisty i masz na leki itp,niestety ale taka prawda nie masz za co sie leczyc to zdychaj,a ja nie pozwole sobie zeby jakis paltalach znowu mnie badal jak krowe ....:O uwierz bywa i tak:(

Gość paanteraa
to będę się starać częściej do niego uśmiechać, a może wtedy i ono wkońcu uśmiechnie się do mnie...;) dziękuję mikołaju:)

Gość dżoana ona
no ale jak wygram to para nowych reniferow dla ciebie :D

Gość uyy
Święty Mikołaj 2008 ----- wiesz może brakuje mi troche cierpliwośći i nie jestem systematyczna ale jak coś postanowie to predzej czy później musi się stać.

Gość dżoana ona
dzis pojde jak bede wracac z pracy bo jest kumulacja i pewnie bedzie w sobote przeogromna kolejka ludzikow stojacych po swoje szczescie...

Gość dżoana ona
pozdrawiam i Wesolych Swiat zycze i nie zaduzo pracy...:) i oby Twoje marzenia Mikolaju tez sie spelnily...z tysciaca zyczen wybierz jedno.. z nim te malutkie razem beda ..🖐️

Gość uyy
uhumm cele to ja moge sobie stawiać. żebym dostała podwyżkę musiałby sie stać cud. dlatego cie poprosiłam mikołaju, ale jak masz zamiar sie madrzyc to dzięki. wiem że trzeba dązyc do marzeń celów. i jak tylko mogę to dążę. ale na niektóre rzeczy trzeba kasę mieć. nie chce dużo ale jakbyś wiedział ile zarabiam to byś wiedział czemu wybrałąm podwyżke.

Gość ewcia0202
Mam WIELKIE marzenie. Chcę, aby mój tata nie wyjeżdżał więcej za granicę (za kilka dni wraca), a jednak- musi;(((((. I jeszcze jedno, równie WiElKiE: Mieszkam na wsi, ale ja mama io siostra chcemy za kilka miesięcy mieszkać w mieście. Jednak tata się nie zgadza;((. Masz pomysły jak go przekonać?? I w ogóle moje marzenia da się spełnić?? Bardzo mi na tym zależy.