Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhfhgfh

chlusnal mi piwem w twarz...

Polecane posty

Gość vinyl gloss
dokladnie napisz mu ze ma sie wyprowadzic i to koniec miedzy wami w tej formie smsowej bo nie chce rozmawiac i tyle niech sie buja 🖐️

Gość gfhfhgfh
latow wam powiedziec... sluchajcie my jeszcze kilka dni temu rozmawialismy o slubie

\"latow wam powiedziec... sluchajcie my jeszcze kilka dni temu rozmawialismy o slubie\" no to teraz się zastanów, czy chcesz na pewno z kimś takim spedzić życie. Jeszcze mogą cię w nim czekać rózne niespodzianki. Stultissimus. Nie gadaj mi tu o zdrowych relacjach. Ps. nigdy nie rozumiałeś mojego poczucia humoru. i na tym poprzestańmy.

Gość gfhfhgfh
ja mam 25 on 30

Gość vinyl gloss
i ty masz jeszcze jakies watpliowsci??? co zastanawiasz sie czy ten slub nadal aktualny..? prosze cie... :O

Gość ten kubeczek
No i co? Weźmiesz ślub, a potem będzie Ci chlustał i może jeszcze łomotał, jak nic do chluśnięcia nie znajdzie? :O

DZIEWCZYNO POTRZĄŚNIJ NIM! mam wrażenie, ze jesteś bardzo bezosobowa w tym związku. On robi z toba co chce. Pozwala sobie na takie zagrania-sprawdza, jak daleko może się posunąć w poniżaniu Cię. A ty na to pozwalasz....taka prawda. zachowujesz się jak kukła! Weź sie za siebie babo durna:P

bicie pejczem i podłączanie elektrod we śnie to humor? ;| myślałem że te Twoje chore, wynaturzone ekscesy są następstwem że zupa była za słona, nigdy nie przypuszczałem że to były zwykłe żarty

Gość vinyl gloss
hahaha :D

Gość gfhfhgfh
wezcie przestancie

to nie jest śmieszne (stultissmus to mój mąż) i teraz zastanówmy się wszyscy na jakiej podstawie ja udzielam dziewczynie dobrych rad:O podcinam gałąź na której siedzę

Gość vinyl gloss
ale piszemy ci co o tym myslimy ale do ciebie nie docieraja zadne argumenty bo jestes za bardzo zaslepiona i dolaczysz do tych ponizanych i bitych kobiet bo "kochasz" i nie odejdziesz bo "moze sie zmieni" zenada :O ale powodzenia🖐️

Gość gfhfhgfh
to co piszesz jest prawda... nie wiem jak to zakonczyc

gfhfhgfh - kobieto ale Ty marudna! a to Ci się nie podoba że ludzie Ci doradzają w Twoim przekonaniu źle i głupio, innym razem ni podoba Ci się że sobie żartują z czegoś, teraz że gadają o zawiłościach kontaktów partnerskich, nawet że Ci narzeczony piwo swoje odstąpił to Ci nie pasuje... ja swojej narzeczonej nigdy bym piwa nie odstąpił! zresztą ona by ode mnie nie przyjęła, bo nie targnęła by poczucia winy wynikającego z tego że odbiera mi chleb od ust! Doceń go albo zrób mu dziobaka i spakuj przez okno jego rzeczy. Wóz albo przewóz, jak w logice 1 albo 0... dwójki nie istnieją!

Gość ten kubeczek
Normalnie zakończ. Wyfurmań go dzisiaj z domu. Niech sobie poszuka innej głupiej u której zamieszka i będzie jej chlustał piwem po oczach. :O

Gość vinyl gloss
gfhfhgfh jest wiele wariantow: wynos sie nie chce cie znac za to wszystko co zrobiles a w szczegolnosci wczoraj przegiales pale pakuj sie albo najprostrze: to koniec

Gość gfhfhgfh
weim ze macie racje..boze jak ja bym chciala byc juz w domu

Gość gfhfhgfh
w domu lekki balagan. nic nie bede robic dzisiaj. poloze sie spac

poczekaj aż wróci do domu i od razu przy drzwiach każ mu się spakować. Ja bym tak zrobiła. Ale w sumie...rób co chcesz

Gość gfhfhgfh
jedyne co mi sie chce to plakac.

to usiądź i płacz, i użalaj się nad sobą i tak siedź do emerytury jak sie nie potrafisz zdecydować na nic i zacząc życ

Gość vinyl gloss
i tym powinnismy zakonczyc ten topik bo do autorki raczej nic nie dotrze.w glebi wierze jadnak ze postapisz slusznie gfhfhgfh ;)

Gość gfhfhgfh
a skad wiecie ze nic nie dociera?

RZUĆ GO nie dociera do Ciebie że to już koniec? wyrzuć jego ciuchy przez okno, niech ma niespodziankę jak do domu będzie wracał

Gość gfhfhgfh
narazie ukladam sobie to wszystko we lbie