Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wykladowca

Czy rodzic ma prawo zapytac sie

Polecane posty

Gość niestety to nie tak
Jeżeli masz dobre kontakty ze swoimi dziećmi, jeżeli potraficie rozmawiać o osobistych i intymnych sprawach, polegacie na swoim zdaniu... jeżeli rodzina jest miejscem kojarzącym się z poczuciem bezpieczeństwa... partnerstwa... to nie ma pytań tabu...

Rodzic ma prawo o wszystko pytać, tylko po co? O o owłosienie łonowe partnera swojego dziecka też będziesz pytał? Chore.

to też zależy w jakim dziecko jest wieku ja bym nie chciała żeby moi teście wypytywali się mojego męża o moje doświadczenia ,bo to nie ich sprawa,ale my jesteśmy dorośli natomiast jeśli to małolaty to sama też bym spytała jak się ma naście lat to człowiek taki głupi,a wydaje się mu,że taki mądry :(

zadawać głupie pytania ma prawo każdy. obrazić za głupie pytania też ma prawo każdy. za pytanie serio i wprost w tym temacie moja noga by w domu zdającego pytanie (a jego w moim) nie postała. nawet gdyby to byli moi rodzice. nawet od partnera nie życzę sobie tego typu pytań. wiadomo ze to jak jest wychodzi w rozmowach czy w tzw "praniu". pan który by wyjechał z takim pytaniem na jednej pierwszych randek, nie miałby szansy na kolejne...totalna krecha.

Gość hmm a może
a co to obchodzi rodzica, czy dziewczyna/chlopak jego syna/corki mial juz jakies doswiadczenia seksualne???!!! tylko ktos niewychowany moze o to pytac... zenada

Gość chyba ktos nienormalny
:o z większym uszczerbkiem na psychice

Gość nie bo to
sa sprawy intymne, osobiste, sprawy miedzy partnerami a nie do wiadomosci osob trzecich

Gość hmmm..........................
to jest problematyczne. Bo załóżmy że mam córkę i jest to jej pierwszy chłopak. I zanosi się na to, że będą nie tylko trzymać się za rączkę. Jeśli jej chłopak nie był z nikim, to ok, nie mam więcej pytań. Jeśli był, to może zrobiłby jakieś badania, aby mojego dziecka nie zaraził od poprzedniczek...