Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AccccA

A może tak chwila szczerości? do stalych kafeterian...

Polecane posty

wiedziałem że kazdy będzie zaprzeczał...ale ok.widocznie tylko ja tak mam:D sami, nie przejalem się...tzn nie wiem o które konkretnie Ci chodzi i apropo czego to piszesz:)

znowu chcesz szczerości ode mnie hmmm? ech bo mam takie odczucie ze chcesz sie dopasować do kafeterian a to Ci za bardzo nie wychodzi. zadajesz pytanie co tutaj robimy--najpierw odpowiedz sobie sam na to pytanie i już:)

A ja się dobrze bawię i poznałem parę fajnych osób :D (w realu także)

samo..toz to właśnie zrobiłem w temacie! tzn w pierwszym poscie do tego tematu;)

słuchaj mnie nie interesuje co Ty robisz ale jesli lepiej sie poczujesz to odp na Twoje pytanie -- to Ci napisze ze mam problemy osobiste tzw potocznie realnymi co nie wyklucza checi zabawy na kafe. rozumiesz?

Tutaj siedza bardzo rozni ludzie, trudno wrzucic wszystkich do jednego wora. pewnie kazdy z nas od czasu do czasu ma jakis problem, ja np trafilam na kafeterie, jak mysllam, ze jestem w ciazy, ale to bylo jakies 4 lata temu wiec ten problem juz dawno mnie nie dotyczy :P

enamorada, gdybyś od 4 lat myślała, że jestes w ciązy, to rzeczywiście można by Cię wrzucić do jednego worka :D:D:D Ale to jest prawda, zycie w realu, nie ważne czy z problemami czy bez, da się oddzielić od kafe. W zasadzie to nawet należy.

doszedłem do wniosku że KAŻDY kto przesiaduje na kafeerii, ma czarny nick od wana, każdy kto tu siedzi na stałe(nie wyłączając mnie) ma jakiś problem.. i przesmiewczyni i sami i ike i braciszek niedzwiedz i komicznie. acccca najwiekszy problem tutaj na kaffe to ma własnie niejaka przesmiewczyni... ta to dopiero próbuje zaistniec na mega wypasie kreuje sie na niezła prowokatorke co na marginesie wychodzi jej to załosnie bo dłuzsza z nia konwersacja sprowadza sie do tematu ze wszyscy na kaffe sa lizusami ..... zabawa na zasadzie wszyscy sa feee ja jestem fajna..

sami czemu sie denerwujesz na mnie? nie wrzucam do jednego wora..po prostu ogarnela mnie taka refleksja

Gość wysmiewczyni
tak tak a sami to juz napewno lubi sie posmiac z innych he he he he he he a nie dalej jak wczoraj pisala ze przez takie jak ja "kretynki" ma problemy w realnym wszyscy sie smieja, fajnie bawia a a tak naprawde to by oczy wydrapali ze ktos ma lepiej od nich:) tak jak ja> no i i nie jest takim jednym z wielu kafeteriszy pitolacych o dupie marynie, i wzajemne lizusostwo. Jak chcecie sobie tylki lizac to na gg. Ale nie wszyscy musza przeciez czytac te bzdury, o fuck>

No widzisz kochanie AccccA juz czujesz ze sie denerwuje ,otóz nic nie czuje czytając Twoje posty,poprostu odpowiedziałam na Twoje pytanie doszedłem do wniosku że KAŻDY kto przesiaduje na kafeerii, ma czarny nick od wana, każdy kto tu siedzi na stałe(nie wyłączając mnie) ma jakiś problem.. i przesmiewczyni i sami i ike i braciszek niedzwiedz i komicznie. Wymieniłeś mój nick --prawda? miłego dnia;)

wysmiewczyni nie bede z Toba dyskutować to nie mój poziom;) ale napisze Ci jedno pare osób z kafe wskoczyło by za mną w WIRTUALNY OGIEŃ a realnie pomogła by na pewno 1 osoba

no fakt..nie potrzebnie uzyłem słowa "każdy"..zbyt niebezpieczne słowo..powinno być inne..np "wiekszość" lub "pewien procent" ale rozumiem już. zdenerwowało Cie że wymieniłem Twoj nick i zasugerowałem że masz problemy ze sobą. sorry nie miałem tego na celu. miłego dnia;)

Acca nastepny mądry pisze ze sie nie zdenerwowałam Ty piszesz ze sie zdenerwowałam:O

oj czepiasz sie słowek..zareagowałaś gwałtowniej niz zwykle..może poczułaś sie zaatakowana,skrytykowana. ja tez bym sie tak poczuł. nie miałem tego na celu..serio

acca no wez sie w garsc chlopie, znow zmieniasz swoj styl co druga wypowiedz, ja Ci po kolezensku dobrze radze, serio :-) kolejna rada warta zapamietania - nie wmawiaj, zwlaszcza komus kogo zupelnie nie znasz, ze wiesz co czuje lub czego nie czuje :-)

między oczy..staram sie urzywac bezpiecznych słów typu "chyba" , "może", "wygląd atak jakby, ale moge sie mylić", itp

Accca nie zmuszaj mnie do wymiany zdan z Tobą bo nie ma na kafe faceta z którym sie nie pozarłam:O wiec jak pisze ze nic nie poczułam to tak jest :)

między oczy, właśnie!!! Mnie to najbardziej wkurza, nikt nic o mnie nie wie, ale wszyscy wiedzą co czuję, myślę i wiem.

oj czepiasz sie słowek..zareagowałaś gwałtowniej niz zwykle..może poczułaś sie zaatakowana,skrytykowana. ja tez bym sie tak poczuł. nie miałem tego na celu..serio to sa te bezpieczne slowa?? nie moj drogi, to jasny, klarowny przekaz, "wiem lepiej co myslisz i czujesz niz ty sama, wiec jak twierdzis zinaczej to znaczy ze klamiesz" koles, naprawde wrzuc na luz, zrobiles kariere to po co masz za chwile zmieniac nick i robic ja jeszcze raz? ;-)) nie, nie dlatego, ze ktos zglosi do usuniecia tylko dlatego, ze ludzie przestana zwracac uwage na Twoje slowa

a dlaczego nie moge Cie pozmuszac do wymiany zdań? grożą z tego powodu jakieś poważne konsekwencje?:P nie znam Cie dlatego pytam.. ja z zasady nie staram sie nikogo oceniać, nawet jak znam osobiście. ale nieumiejetność formuowania myśli i przelania ich na klawiaturę czesto powoduje że odbierane jest to jako ocenianie lub wręcz krytyka..

Gość sissy jest puszczalska
na kaffe wszyscy to wiedza

AccccA -->Ty sie juz lepiej nie tłumacz tylko czytaj posty ze zrozumieniem;) Pomaranczowy świrze idz gdzie indziej

miedzy oczy..pisalem że mam plan awaryjny:P jak mój czas przeminie wezmę sie za karierę podszywacza...drugiego nicka nie będzie:D