Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blanka 343

co zrobić gdy On nie może...

Polecane posty

Gość holla holla
słyszałam, że ten Permen całkiem nieźle się sprzedaje?? widać coś wreszcie skutkuje...

Gość qwertyna
ja też słyszałam, że permen się stał "bestsellerem" :P ładnie to brzmi ;)

Gość grażka_sko
gdy on nie może... najlepiej iść do lekarza. Albo prosto z mostu powiedzieć farmaceucie, on też powinien coś doradzić :P też dobre opinie o Permenie słyszałam, ale żeby był bestselerem... no to gratulacje ;P

Gość takalenie
Permen jest bestsellerem, ale ma jedną zasadnicza wadę - trzeba go stosować jako kilkutygodniową kurację. Wygodniejsze są podobne leki (też bez recepty), które działają bezpośrednio po zażyciu.

Gość aha akurat
akurat uwierzę że on nie może, raczej zadaj sobie pytanie, gdzie i z kim on może jeśli z tobą nie może, najbardziej optymistyczna wersja jest taka że woli własną łapę niż twoją pochwę, powszechna przypadłość , tak powszechna jak boczna dziiwka o której nikt nie wie. Ot i cała diagnoza takiej przypadłości że on niby nie może.

Gość Tosterek
Nie dołuj od razu ,może to tylko blokada psychiczna ,ja również radził bym jakiś środek doraźny ,bez recepty...może sukces wystarczy:)

Gość szarakomorka
"On 39. jest troche starszy, ale nie wiedzialam, że w tym wieku moze Mu się to przytrafić." TU jest problem: Ze kobiety wiedza o mezczyznach jedynie to, ze mezczyzna nie potrafi nigdy zrozumiec kobiety, jest gruboskorny, nie rozumie jak dziala organizm kobiety ani jej psychika, .... tu wstawic dluuuga liste kolejnych wad.... Co kobieta wie o ciele mezczyzny procz tego ze jesli sie on podnieci to "mu stanie" ? Ktora z pan powie 3 zdania jak to sie dokladnie dzieje od strony psychicznej i fizycznej ? ---

Gość Kastaniet
O to,to!My też mamy czasami blokady i problemy natury mentalnej przy stosunku...często jest tak ,że mężczyźni uciekają się do różnych dziwnych środków pomocy ,zamiast poprosić kobietę o pomoc...może czasami wdziera się do sypialni rutyna a mężczyzna za bardzo stresuje się ,żeby powiedzieć o co chodzi...Więcej otwartości moja panie...a co do kolegi Tostera ,to ma rację...blokada psych to 80% przypadków:)

Gość motorfan
Zmęczenie ,stres ,blokada ...bo chcesz wypaść jak najlepiej ,ale w pracy znów ciężki dzień i znów nie dałeś rady...zawaliłeś z tego powodu noc...i koło się zamyka...moim zdaniem wizyta u lekarza i jeśli on potwierdzi stres czy zmęczenie ,jakiś środek na popęd:)

Gość tikało
Zgadzam się:)...ja też miałem problem psychosomatyczny i dzięki wizycie u lekarz uniknąłem brnięcia w jakieś ciężkie środki na receptę.Zdecydowałem się na Cupido i nie dość ,że mogłem odbywać normalne stosunki to postawił mnie z powrotem na nogi:)

Gość Kisielwisiel
Problem psychosomatyczny...stres ,wszystko zaczyna męczyć coraz większą ilość facetów...szczerze polecam suplementy ,jak już zaczynacie czuć jakieś niepokojące oznaki...postawi was na nogi i unikniecie strasznego kryzysu.

Gość wiwatujący
Ja też miałem problemy wynikające z wycieńczenia organizmu ,ale szybko postawiło mnie na nogi właśnie Cupido.Nie tylko w łóżku ,ale pomogło mi też na codzień z koncentracją i witalonością.

Gość eFutred4ddddddfhs
Kamagra odmienila moje zycie seksualne z zona. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować DoktorPotencja.pl

Gość Facet 777
Witajcie, może teraz coś z męskiego punktu widzenia. Prowadzę od paru lat własną działalność. Dwa lata temu moja firma miała poważne kłopoty, przerzuciły się one na mnie. Czym, ano impotencją w wieku 28 lat. Różne wspomagacze z aptek pomagały ale to nie było to - stawał ale nie był tak twardy. Nachodziłem się po lekarzach aż pomógł mi jeden lekarz który nie gardził medycyną ludową. Powiedział mi że impotencje zabije wysiłek fizyczny i cebula. Tak ta cebula którą twierdzicie że nie na to; mówił mi że już w starożytnym Egipcie cebula była zakazana kapłanom, bo tak działa na facetów. Tak że, zacząłem wstawać półgodziny wcześniej i na rower, biegania mi odradził bo jak twierdził wcale takie zdrowe zwłaszcza na stawy nie jest. I tak po półgodziny na rowerze, jem śniadanie podjadając jednocześnie jedną całą cebule. Poszatkowaną taka mniej pali, zapach zabija zjedzenie jabłka i umycie zębów. Po około dwóch tygodniach takiej kuracji mój mały zaczął pozytywnie reagować, nie macie pojęcia jakie to było święto dla mnie i mej ukochanej. Teraz już jest wszystko ok, dalej jeżdżę na rowerze i jem dziennie jedną cebulę. Schudłem, poprawiła mi się cera no i mały staje na zawołanie, w ogóle to mam taką chęć na sex jak za czasów gdy byłem nastolatkiem. I powiem wam drogie panie bardziej niż kłopoty finansowe dobiła mnie impotencja. Nic tak faceta nie niszczy jak właśnie ona. Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Najlepsza tu jest akupresura juz nie jednemu pomogła

Gość hgffhhbkkkl
Jako facet tez przedstawie swoj punkt widzenia. Nigdy zadnych problemow nie mialem z potecja. A obecnie po paru latach z kobieta wspaniala ale dla ktorej seks jest nie istotnym dodatkiem na odleglym planie mam. O seks sie nie prosze bo to zenujace. Wiec jak raz na jakis czas oczywiscie ja zainicjuje a partnerka miga sie odwleka po czym laskawie jak kloda wypnie sie i jeszcze potrafi popedzac zeby szybciej to poprostu mi opada. Przykre ale przwdziwe. Seks nie jest najwazniejszy ale rzutuje na reszte zycia. Szkoda ze potrafia byc az takie roznice w popedzie bo jak tacy ludzie na siebie trafia to ten bez potrzeb absolutnie nie rozumie drugiej strony.

Gość gość
Bo moze nie chce wytracac swojej zyciowej energii,na tak przyziemne sprawy jakim jest sex.To tez warto wziasc pod uwage

Gość Jonasz80
Polecam spróbować tabletek IQMAN .W przeciwieństwie do innych podobnych preparatów działanie tych tabletek jest natychmiastowe.