Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Witam 🌼🌼🌼 A ja wczoraj miałam kacyka bo balowalam do 5 rano na imprezie musiałam troche sie odstresować 🌼🌼 Dziś juz okej W piątek o 10:20 mam egzamin proszę trzymac kciuki

hej robaczki ❤️, jak tam święto kobiet, :D, :P, ja od męża dostałam tulipany a w pracy zamiast rajstop i dodatkowego przydziału na cokolwiek zredukowali mój etat o 0,25 %, wiec jest to świętować :P:P:P, myszka🌼 ja będę trzymać kciuki, i nie tylko , wiec nawet nie próbuj nie zdać:D:P

tak na poprawienie humoru :P Każdy inżynier wie, że matematyka jest jak kobieta - trzeba ją umieć wykorzystać, a nie zrozumieć. Rozmawiają dwie ciężarne koleżanki: - Zauważyłam, że w im bardziej zaawansowanej ciąży jestem, tym więcej kobiet się do mnie uśmiecha. Nie rozumiem dlaczego. - Bo jesteś od nich grubsza. Mężczyźni mają umysł analityczny: duże problemy potrafią rozbić na mniejsze. Kobiety mają umysł syntetyczny: z małych problemów robią duże problemy. Modlitwa kobiety przed posiłkiem: - I spraw, Panie Boże, by te wszystkie kalorie poszły w cycki! Facet chcący zaciągnąć dziewczynę do łóżka jest gotów na każdą podłość, byleby osiągnąć cel. Przebić go może tylko kobieta chcąca zaciągnąć faceta przed ołtarz. Grzeczne dziewczynki mają pracę, niegrzeczne sponsora, a mądre swój biznes Kobieta w kwiecie wieku staje przed lustrem i mówi do męża. - Ech... przybyło mi zmarszczek, utyłam, te włosy takie jakieś nijakie... Zbrzydłam. Powiedz mi, kochanie, coś miłego! - Wzrok masz dalej dobry! Nie rozumiem kobiet: przekłuwają sobie uszy, nosy, pępki, brodawki, rodzą dzieci, często mają cesarkę, wstrzykują silikon w różne części ciała, depilują gorącym woskiem włosy na nogach, pod nosem, na wzgórkach łonowych; robią sobie lifting, tatuaże, odsysają sobie tłuszcz, zmniejszają pośladki; usuwają żebra, operują biusty, usuwają skórki na palcach i robią mnóstwo innych bolesnych rzeczy... a nie można ich bzyknąć, ... bo je, k**wa, głowa boli! :P:P:P:D

Witam i wszystkiego najlepszego z okazji DNIA KOBIET 🌼🌼🌼🌼 Ja od rana mam zjebany humor na swoje życzenie Instruktor mnie obierdzielił A pozatym wlasnie wróciłam od stomatologa i to był mój prezent w tym dniu 🌼🌼🌼🌼

70 rzeczy, które powinna umieć kobieta? 69 i gotować:p

Witam sie z Wami w dniu naszego święta 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Melduję że wczoraj skręciłam nogę w kostce i kwitnę w wyrze:o łażę jak jakiś koślun, jak mozna było zrobić sobie takie kuku na prostej drodze???:p

hej robaczki (_)> kawa, podana, polana i prawie wypita

:O ale złapałam doła, w pracy już mi 2 razy ciśnienie podnieśli :P, wiec dochodzę do wniosku ze chyba nie nadaje sie do życia w społeczeństwie:O, w pracy nie ma z kim pogadać , a jak chcę z M pogada ć o pracy to sie oburza że ma już dość ciągłego gadania:P, i w ogóle , wiec całkiem już "wymiękam" najlepiej bym sie upiła i miała wszystkich w nosie ale na dodatek mam @ wiec wino odpada, wszystko odpada, jutro jade do kraju i tez mi sie nie chce, bo mam sporo spraw do załatwienia, i tak jak wół roboczy ciągle pod górkę,i wszystko jest do dupy :P

ABS🌻 nie daj się kobieto!!! Solidaryzuję się z Tobą w niechęci do społeczeństwa i ludzkości ogólnie, niech im ziemia lekką będzie:O A @ się nie przejmuj i walnij sobie głębszego:D:D:D Mnie to nigdy nie przeszkadzało:P W walnięciu sobie:D

Podobno mamy bić rekord w ilości dni spędzonych na jednej stronie :P Jesteśmy na dobrej drodze :P Myszka :) trzym się !!! :) Cos mi ostatnio ciśnienie nie służy. Normanie śpię na stojaka :O

🖐️ Myszko:) trzymam kciukasy:) okazuje się, że szybciej zrobisz prawko niż ja, u mnie 0 motywacji:( ale jak już zrobisz to zapraszam na kawkę do Torunia. Kawunia przepyszna:)

Witam 🌼🌼 OBLAŁAM 🌼 jechalam za blisko pojadów zaparkowanych na drodze 🌼Następny egzamin 28 marca w poniedzialek rano o 8 🌼Testy bezbłędnie zdane chociaztyle

Gość badzczujnyicierpliwy
zdasz na pewno :) mnie się udało za 1 razem ale to fart bo nie było podczas jazdy żadnych niespodziewanych przygód i pół województwa 3mało kciuki :) :) a swoją drogą wiecie że w egipcie żeby zdać wystarczy ruszyć z miejsca a w krajach skandynawii egzamin jest wieloczłonowy i obejmuje jazdę po lodzie, w śniżycę, w nocy itp a wszystko zajmuje nawet do 2 lat :)

Myszko, nosek do góry 👄 W sumie niewiele osób zdaje za pierwszym razem i są to zazwyczaj ludzie młodzi. W pewnym wieku poprostu coraz bardziej dają o sobie znać nerwy:) Ja zdałam za 6 razem :P I to u faceta, który miał opinię najbardziej oblewającego :) Ten sam facet oblał mnie zresztą za 3 razem :P A prawda jest taka, że zdany egzamin to dopiero początek samochodowej drogi. Dopiero potem, jak juz człowiek jeździ na co dzien swoim autkiem - tak naprawdę uczy sie jeździć :) Mi jesienią stuknie 10 lat od egzaminu, jeżdżę swoim 2 autkiem i nie chwaląc się miałam przez ten czas tylko jeden mandat, 2 stłuczki (w tym jedna nie z mojej winy, za drugą właśnie ten mandat :P)), a w warsztacie samochodowym bywam tylko jak mi coś nawali , a i to rzadko :) Nawet mąż któregoś razu zauważył, że nie daję zarabiać blacharzom, czy lakiernikom :P Mafinka :) ja to znam, polecam obejrzenie wszystkich części :) Ludzka naiwność i głupota nie znają granic :P