Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Witam robaczki 🌼🌼🌼 Jestem juz zmęczona nogi w nocy nie wiem gdzie bede trzymać tak mnie bola 🌼🌼🌼 Pospprzatane popieczone tylko sałatki jutro 🌼🌼a to tylko 2 dni i bedzie po wszystkim

A ja pierwsza:D Życzę wszystkim paniom słonecznych i upalnych Świąt Wielkanocnych, masy przysmaków według uznania, tych stałych i płynnych:P, chwili wytchnienia, może zadumy jeśli komuś potrzeba i spokoju, bo jego nigdy za wiele🌻🌻🌻 Mój wredny mąż poza domem:( Chyba się rozwiodę...Podobno do trzech razy sztuka:)

Laseczki zdrowych, spokojnych, radosnych Świąt Wielkanocnych 🌻 marzeń, które nadają życiu sens i wywołują optymizm życia tylko ze wszystkimi kolorami tęczy (bez szarości0 miłości bez której marzenia i życie byłoby kiepskie. Buziaki 👄

Zawiesił mi się lapt i wcieło to co napisałam :O No więc w skrócie - zdrowych i spokojnych swiąt :) Chwila przerwy i zaraz najazd hunów, czyli wizyta rodzeństwa z rodzinami :P Jutro dla odmiany to ja idę się gościć z rodziną męża :) 👄

Na wylotówce z Dublina dwaj gliniarze z drogówki zatrzymują faceta za przekroczenie prędkości. Oglądają jego prawo jazdy i nagle jeden mówi do drugiego: "zobacz Rysiek, jakie dziwne ma gość nazwisko: OBrien..." Na co odpowiada Rysiek: "nie wiem jak ty, Ahmed, ale ja myślę, że za dużo się tu ostatnio zjeżdża obcokrajowców. :D :D :D

pogodę mam paskudną, ale za to w święta było ciepło i słonecznie:D

te dni minęły spokojnie, tylko waga skoczyła bo sobie niczego nie żałowałam i efekt jest, zresztą tak jest od kilku tygodni :O, moich dzieciaków nie będzie jeszcze kilka dni,

witojcie :D jakoś przeżyłam te święta, chociaż przez trzy dni byłam regularnie gwałcona kulinarnie :( moja mama nie może zrozumieć mojej niechęci do mięsa i nawiozła mięcha jak dla batalionu wojska :( chyba tylko R był szczęśliwy, a ja zła 😠 no ale mama... raz nawet otarliśmy się o awanturę, bo powiedziałam, że to niesłychane, mam prawie 40 lat a nie mogę jeść tego co chcę 😡 ale R jakoś załagodził spór. dziś jestem już wolna, mogę jeść co chcę i robić co chcę ;) teoretycznie. a więc teraz wielkie porządki poświąteczne, na szczęście jeszcze w piątek był mechanik i zrobił pralkę, bo ja byłam już nastawiona jechać do marketu i brać na raty nową. Ale R mnie odwiódł od tego pomysłu. Mechanik naprawił, obejrzał, powiedział, że pralka jeszcze pociągnie ;) więc póki co zaoszczędziłam trochę kasy ;) cieszę się każdym kącikiem swego małego domku, śpię jak dziecko, raduje mnie wiosna, chociaż wczoraj była niezła ulewa i czekam na nalot moich studentów. Jutro jeszcze tylko muszę iść do pracki, podarować zajączki ;) i złożyć podanie o przedłużenie urlopu. Mam nadzieję, że to tylko formalność, bo ostatnie przeboje z różnymi instytucjami wyczerpały mnie do reszty! ❤️ Życzę Wam miłego dnia ❤️

kicia❤️ cieszę się bardzo że pomimo przeszkód, wyszłaś z tego wszystkiego cało:D,

MAJEKA nasza biedna sie odezwała 🌼🌼 jak bym tylko mogla to połowe tych Twoich obowiazków sobie bym przepisala bo ja musze wynajdywac sobie prace

To i ja się po świętach witam :) i o zdrowie pytam :) MYSZKA kawkę zimna uwielbiam :p wiec dziękuje kochana 👄 A u mnie po staremu ,czas znów zacząć walczyć z kilosami :O Dziewczynki a co robicie w majowy wekenndzik ? i planujecie już coś na wakacje ?? Ja bym chciał dom wynająć nad morzem ma któraś coś do polecenia może ?

hej kochane chudzinki❤️ widzę że stronka przerzucona i trochę ruchu, oczywiście dołączam do kawy(_)>

czesc kochane Dziewczynki :) fajnie ze stronka mimo wszystko trwa... caly czas o Was pamietam nawet jak nie pisze... u mnie szalenstwo totalne... przygotowania do slubu i remont generalny jednoczesnie - normalnie cyrk na kolkach... buziaki

jak tam żyje ktoś jeszcze:P, czy wszyscy udali się na wieczór panieński do Mychy:D, tak ode mnie GRATULACJE!!! i życzę miłej zabawy:D

Jestem...żyję, ale chwilowo nie cierpię swojej rodziny i nienawidzę małżonka, za to, że zostawił mnie z nimi samą! W dupie mam takie święta:O Ostatni raz robiłam je u siebie...

od razu uprzedzam :P założyłam sobie dzisiaj pazury, więc mogę pisać od rzeczy i z błędami ;) bo nie trafiam w klawisze :) Dziadek, świetnie cię rozumiem. ja po tych świętach jestem wyprana :O niby była tylko moja mama, ale wymęcyłam się jak ch.. dziś jeszcze dochodzę do siebie. ❤️ chciałam Wam powiedzieć, że tęsknię tęsknię za czasami, kiedy było nas tu kupa, pisałyśmy o wszystkim, kiedy na tym topiczku tętniło ŻYCIE. a teraz??? :( została garstka dziewczyn, a każda boryka się z problemami w samotności, zamiast wylać nam tu swój żal. wspierałyśmy się, doradzałyśmy sobie. Hej! Gdzie to wszystko jest?? mamy nawet nowy narybek! dziadek i cudnie ❤️ czego się nie spodziewałyśmy i co?? za chwilę, to dziadek i myszka same zostaną na posterunku! mafnka :( gdzie jesteś babo??? 😭 serum 😭 lolka 😭 tija i majka zjawiają się ostatnio od wielkiego dzwonu :( ja też się opuściłam 😭 buuuuuuu......uuuuuuuuuuu 😭