Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Witam robaczki 馃尲馃尲馃尲 Jestem juz zm臋czona nogi w nocy nie wiem gdzie bede trzyma膰 tak mnie bola 馃尲馃尲馃尲 Pospprzatane popieczone tylko sa艂atki jutro 馃尲馃尲a to tylko 2 dni i bedzie po wszystkim

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
A ja pierwsza:D 呕ycz臋 wszystkim paniom s艂onecznych i upalnych 艢wi膮t Wielkanocnych, masy przysmak贸w wed艂ug uznania, tych sta艂ych i p艂ynnych:P, chwili wytchnienia, mo偶e zadumy je艣li komu艣 potrzeba i spokoju, bo jego nigdy za wiele馃尰馃尰馃尰 M贸j wredny m膮偶 poza domem:( Chyba si臋 rozwiod臋...Podobno do trzech razy sztuka:)

Udost臋pnij ten post

Laseczki zdrowych, spokojnych, radosnych 艢wi膮t Wielkanocnych 馃尰 marze艅, kt贸re nadaj膮 偶yciu sens i wywo艂uj膮 optymizm 偶ycia tylko ze wszystkimi kolorami t臋czy (bez szaro艣ci0 mi艂o艣ci bez kt贸rej marzenia i 偶ycie by艂oby kiepskie. Buziaki 馃憚

Udost臋pnij ten post

Zawiesi艂 mi si臋 lapt i wcie艂o to co napisa艂am :O No wi臋c w skr贸cie - zdrowych i spokojnych swi膮t :) Chwila przerwy i zaraz najazd hun贸w, czyli wizyta rodze艅stwa z rodzinami :P Jutro dla odmiany to ja id臋 si臋 go艣ci膰 z rodzin膮 m臋偶a :) 馃憚

Udost臋pnij ten post

Na wylot贸wce z Dublina dwaj gliniarze z drog贸wki zatrzymuj膮 faceta za przekroczenie pr臋dko艣ci. Ogl膮daj膮 jego prawo jazdy i nagle jeden m贸wi do drugiego: "zobacz Rysiek, jakie dziwne ma go艣膰 nazwisko: OBrien..." Na co odpowiada Rysiek: "nie wiem jak ty, Ahmed, ale ja my艣l臋, 偶e za du偶o si臋 tu ostatnio zje偶d偶a obcokrajowc贸w. :D :D :D

Udost臋pnij ten post

pogod臋 mam paskudn膮, ale za to w 艣wi臋ta by艂o ciep艂o i s艂onecznie:D

Udost臋pnij ten post

te dni min臋艂y spokojnie, tylko waga skoczy艂a bo sobie niczego nie 偶a艂owa艂am i efekt jest, zreszt膮 tak jest od kilku tygodni :O, moich dzieciak贸w nie b臋dzie jeszcze kilka dni,

Udost臋pnij ten post

witojcie :D jako艣 prze偶y艂am te 艣wi臋ta, chocia偶 przez trzy dni by艂am regularnie gwa艂cona kulinarnie :( moja mama nie mo偶e zrozumie膰 mojej niech臋ci do mi臋sa i nawioz艂a mi臋cha jak dla batalionu wojska :( chyba tylko R by艂 szcz臋艣liwy, a ja z艂a 馃槧 no ale mama... raz nawet otarli艣my si臋 o awantur臋, bo powiedzia艂am, 偶e to nies艂ychane, mam prawie 40 lat a nie mog臋 je艣膰 tego co chc臋 馃槨 ale R jako艣 za艂agodzi艂 sp贸r. dzi艣 jestem ju偶 wolna, mog臋 je艣膰 co chc臋 i robi膰 co chc臋 ;) teoretycznie. a wi臋c teraz wielkie porz膮dki po艣wi膮teczne, na szcz臋艣cie jeszcze w pi膮tek by艂 mechanik i zrobi艂 pralk臋, bo ja by艂am ju偶 nastawiona jecha膰 do marketu i bra膰 na raty now膮. Ale R mnie odwi贸d艂 od tego pomys艂u. Mechanik naprawi艂, obejrza艂, powiedzia艂, 偶e pralka jeszcze poci膮gnie ;) wi臋c p贸ki co zaoszcz臋dzi艂am troch臋 kasy ;) ciesz臋 si臋 ka偶dym k膮cikiem swego ma艂ego domku, 艣pi臋 jak dziecko, raduje mnie wiosna, chocia偶 wczoraj by艂a niez艂a ulewa i czekam na nalot moich student贸w. Jutro jeszcze tylko musz臋 i艣膰 do pracki, podarowa膰 zaj膮czki ;) i z艂o偶y膰 podanie o przed艂u偶enie urlopu. Mam nadziej臋, 偶e to tylko formalno艣膰, bo ostatnie przeboje z r贸偶nymi instytucjami wyczerpa艂y mnie do reszty! 鉂わ笍 呕ycz臋 Wam mi艂ego dnia 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

kicia鉂わ笍 ciesz臋 si臋 bardzo 偶e pomimo przeszk贸d, wysz艂a艣 z tego wszystkiego ca艂o:D,

Udost臋pnij ten post

MAJEKA nasza biedna sie odezwa艂a 馃尲馃尲 jak bym tylko mogla to po艂owe tych Twoich obowiazk贸w sobie bym przepisala bo ja musze wynajdywac sobie prace

Udost臋pnij ten post

To i ja si臋 po 艣wi臋tach witam :) i o zdrowie pytam :) MYSZKA kawk臋 zimna uwielbiam :p wiec dzi臋kuje kochana 馃憚 A u mnie po staremu ,czas zn贸w zacz膮膰 walczy膰 z kilosami :O Dziewczynki a co robicie w majowy wekenndzik ? i planujecie ju偶 co艣 na wakacje ?? Ja bym chcia艂 dom wynaj膮膰 nad morzem ma kt贸ra艣 co艣 do polecenia mo偶e ?

Udost臋pnij ten post

hej kochane chudzinki鉂わ笍 widz臋 偶e stronka przerzucona i troch臋 ruchu, oczywi艣cie do艂膮czam do kawy(_)>

Udost臋pnij ten post

czesc kochane Dziewczynki :) fajnie ze stronka mimo wszystko trwa... caly czas o Was pamietam nawet jak nie pisze... u mnie szalenstwo totalne... przygotowania do slubu i remont generalny jednoczesnie - normalnie cyrk na kolkach... buziaki

Udost臋pnij ten post

jak tam 偶yje kto艣 jeszcze:P, czy wszyscy udali si臋 na wiecz贸r panie艅ski do Mychy:D, tak ode mnie GRATULACJE!!! i 偶ycz臋 mi艂ej zabawy:D

Udost臋pnij ten post

Jestem...偶yj臋, ale chwilowo nie cierpi臋 swojej rodziny i nienawidz臋 ma艂偶onka, za to, 偶e zostawi艂 mnie z nimi sam膮! W dupie mam takie 艣wi臋ta:O Ostatni raz robi艂am je u siebie...

Udost臋pnij ten post

od razu uprzedzam :P za艂o偶y艂am sobie dzisiaj pazury, wi臋c mog臋 pisa膰 od rzeczy i z b艂臋dami ;) bo nie trafiam w klawisze :) Dziadek, 艣wietnie ci臋 rozumiem. ja po tych 艣wi臋tach jestem wyprana :O niby by艂a tylko moja mama, ale wym臋cy艂am si臋 jak ch.. dzi艣 jeszcze dochodz臋 do siebie. 鉂わ笍 chcia艂am Wam powiedzie膰, 偶e t臋skni臋 t臋skni臋 za czasami, kiedy by艂o nas tu kupa, pisa艂y艣my o wszystkim, kiedy na tym topiczku t臋tni艂o 呕YCIE. a teraz??? :( zosta艂a garstka dziewczyn, a ka偶da boryka si臋 z problemami w samotno艣ci, zamiast wyla膰 nam tu sw贸j 偶al. wspiera艂y艣my si臋, doradza艂y艣my sobie. Hej! Gdzie to wszystko jest?? mamy nawet nowy narybek! dziadek i cudnie 鉂わ笍 czego si臋 nie spodziewa艂y艣my i co?? za chwil臋, to dziadek i myszka same zostan膮 na posterunku! mafnka :( gdzie jeste艣 babo??? 馃槶 serum 馃槶 lolka 馃槶 tija i majka zjawiaj膮 si臋 ostatnio od wielkiego dzwonu :( ja te偶 si臋 opu艣ci艂am 馃槶 buuuuuuu......uuuuuuuuuuu 馃槶

Udost臋pnij ten post