Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

:P Jak rozumiem wszystkie dzisiaj składają komody, skręcając łóżka i takie tam graty....bo nie widzę innego wyjaśnienia ponurej posuchy pisarskiej na forum.;) A ja dzisiaj pierwszy raz od rana, dosłownie od 7 rano położyłam się na chwilę...co za cholerny dzień I niech mi ktoś powie, że nie pracująca zawodowo kobieta (tak ja np. ja chwilowi...niestety chwilowo:O) siedzi w domu i nic nie robi😡 Chciałabym porobić sobie NIC choć przez kilka chwil... Do tego brzuch mam tak wysoki, że ciężko mi się schylać i moja przepona dostała chwilowo urlop wypoczynkowy, bo jakoś nie ma szans działania pod naciskiem Franciszka:O...na szczęście to jedyna dolegliwość ciążowa...dyszę więc jak zardzewiały parowóz:D jestem gruba i tęsknię za cienkością:D:D:D pisać doopencje:O

ja się melduje ale na chwile, na razie żyje

Kicia :) a jednak się łaskawie odezwę ;) Dziś nie pisałam, bo najpierw spałam po nocy, potem miałam globusa, potem robiłam obiad , a potem znowu do roboty polecialam :O Ale jeszcze godzinka i będę mogła się zbierać do domu. A jutro znowu 6.30 do roboty 😭 Jak ja nie lubię wtorkowych nocek :O Na szczęście jeszcze mi tylko 2 zostały do wakacji. Obie we wtorki :P Dziadek :) ja też tęsknię za cienkością :P A chwaliłam sie, że w następny łikend jadę nad morze? Derekcja :P szkolenie wymyśliła :) Znaczy szkolenie będzie w sobotę, ale wyjazd od piątku do niedzieli. Się będzie działo :P

Wpada Jasiu do domu szczęśliwy jak po pół litra. Ojciec ogląda świadectwo i mówi: - Durniu! Same pały, a ty się cieszysz?! - Jeszcze tylko wpier*ol i wakacje!

dzień dobry :) Kawkę? czaj? kakao? Wszystkiego dobrego naszym pierdutowym Mamom życzę 👄 :) ❤️

Kicia , naladowana mówisz??? tylko proszę w nas nie szczelaj :P Miłego :)

mój szef łaskawca:P dał mi tylko część urlopu zaplanowanego😠, bo zaplanowałam sobie na początku i na końcu wakacji, ale i tak nie odpuszczę i na ten drugi wyjadę , ogólnie u mnie upał, jutro i przez weekend ma być +32 stopnie, chyba sie rozpuszczę,

Wieczorem w alkowie hrabia pyta hrabinę: - Hrabino, czy hrabina już jest w ciąży? - Nie, panie hrabio. - A więc znowu będę musiał wykonywać te śmieszne ruchy. Ale... nic nie wychodzi. Więc hrabia dzwoni po lokaja. - Janie! Niech Jan poświeci kandelabrem. Ale i przy świetle nic nie wychodzi. Więc hrabia komenderuje: - Janie! Niech Jan spróbuje! Jan próbuje i po chwili pani hrabina jest wniebowzięta. A hrabia komentuje: - Widzisz chamie! Tak trzeba trzymać kandelabr!

Jadę autobusem, nie jest za luźno, ale miejsce siedzące mam. Trzeba podać bilet do skasowania. Obok stoi mężczyzna. Jak się do niego zwrócić - "Ty", czy "Pan"? Autobus jest ekspresowy. Jeśli mężczyzna nie wysiadł na poprzednim przystanku znaczy, że jedzie do mojej dzielnicy. Jedzie z kwiatami - znaczy do kobiety. Kwiaty wiezie piękne, znaczy to, że i kobieta jest piękna. W naszej dzielnicy są dwie piękne kobiety - moja żona i moja kochanka. Do mojej kochanki facet jechać nie może, bo ja do niej jadę. Znaczy, że jedzie do mojej żony. Moja żona ma dwóch kochanków - Waldemara i Piotra. Waldemar jest teraz w delegacji... - Panie Piotrze, mógłby mi pan skasować bilet?

A babiniec co? Śpimy?:D:D:D Mamuśkom 100 lat🌻 ABS___wytrzaskaj szefa po ryju za ten urlop....cham jeden:D:D:D kicia___fitness woman:) dużo Was tam chodzi na zajęcia? Trenerka ok? widziałam ostatnio na ulicy moją niestety ex trenerkę...okazalo się, że jesteśmy sąsiadkami i muszę po wiedzieć, że odruchowo na jej widok włos mi się zjeżył na glowie:D:D:D Te tortury, te zakwasy...nie miała za grosz litości:) Donia__ja nie mam:) Majka__ten o jasiu jakoś szczególnie mnie rozbawił:) A można wiedzieć czemu masz tyle nocek? W szkole?? Zazdroszczę wakacji;) Myszka___który konkretnie wieczór miałaś na myśli pisząc, że odezwiesz się wieczorkiem?:D:D:D Mycha__gdzie łazisz? Tija___Ciebie to już sama nie wiem gdzie wciągnęło...:O Serum___🖐️ Cudnie___🖐️ och...ty podła:O:O:O opuściłaś nas??? 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Dziadek :) ja taka specjalna uczycielka jeztem :P A konkretnie to pracuję w ośrodku specjalnym (dla dzieciaków upośledzonych umysłowo) w internacie. Przekrój wieku dzieciaków u nas to 9- 23 lat. Mam takie "dziwne" godziny pracy, bo zajmuję sie dzieciakami poza godzinami lekcyjnymi - rano przed lekcjami, po lekcjach do wieczora, a czasami jeszcze te nocki. No chyba, że mam zastępstwa w szkole, to wtedy lekcje też prowadzę. Tak wiec jestem nie tylko od odrabiania lekcji, ale też od uzupełniania wszelkich braków i uczenia wszelkich codziennych czynności życiowych. Niektóre dzieciaki jeżdżą do domu co 2 tygodnie, a bywa, ze dużo rzadziej, bo wiekszosć jest z terenu. Nie wiem jak taka praca jeszcze długo potrwa, bo nasza minister oświaty planuje kolejne zmiany - podział nauczycieli na tablicowych i nietablicowych :O "Tablicowi" to będą tacy, którzy uczą w klasach (przy tablicy znaczy) , a "nietablicowi" - to nauczyciele internatów, bibliotekarze, itp. Niestety nietablicowi nauczyciele stracą wtedy swoje przywileje - nie będą podlegać pod Kartę Nauczyciela (Karta daje sporo praw i gwarancji), pensum wzrosnie do 40 godz. tygodniowo (teraz mam 24), zarobki sie zmniejszą, no i wakacje też :O Jeśli do tego dojdzie to ja chyba za taką pracę podziękuję ..... O ile w ogóle nie zlikwidują szkół i ośrodkow specjalnych ... A takie plany też są ... Wymyślili sobie, ze wszystkie dzieciaki powinny chodzić do masowych szkół .... Ciekawe jak ci tam na górze wyobrazają sobie szkoły, w których są dzieciaki w tzw. normie i te z dużo mniejszymi możliwosciami, sprzężeniami, autystyczne, głębiej upośledzone i w ogóle ..... Wystarczy, że szkoły i klasy integracyjne są często wielkim niewypałem ..... Alem sie zdenerwowala, jak sobie przypomnialam o planach naszego "kofanego" rządu ......

Słonki Wy Moje:) wojna podjazdowa z księdzem wygrana - burdelu nie będzie ;) i wybaczcie mi proszę trochu zaniedbania ale latam trochę i dopinam... toć to przecie mniej niż miesiąc pozostał.... ostatnie chwile z moim ukochanym nazwiskiem... ;)

Глюкоза "Свадьба" Вступление. Вечером встаю и вижу: чудо идёт Не ожидала, что так быстро мою крышу снесёт Никогда, никогда Я девчонка правил, если слово дала То значит будет он моим как обещала тогда Навсегда, навсегда Я вся в белом - чудесная девочка И фата и под глазами две стрелочки Ну, спортсмен мой, я теперь твоя Припев: Свадьба, свадьба, кольца, кольца Я люблю тебя любить, моё солнце Свадьба, свадьба - всё будет хорошо Свадьба, свадьба, кольца, кольца Я люблю тебя, моё солнце Свадьба, свадьба - всё будет хорошо Всё будет хорошо Ласковый и нежный у меня носорог Его я так люблю, что просто меня напрочь несёт Никуда, никуда Буду ему верной, очень честной женой И никаких шагов налево - я же буду собой Для тебя, для тебя Я вся в белом - чудесная девочка И фата и под глазами две стрелочки Ну, спортсмен мой, я теперь твоя Припев: Свадьба, свадьба, кольца, кольца Я люблю тебя любить, моё солнце Свадьба, свадьба - всё будет хорошо Свадьба, свадьба, кольца, кольца Я люблю тебя, моё солнце Свадьба, свадьба - всё будет хорошо Всё будет хорошо... Соло. Припев: Свадьба, свадьба, кольца, кольца Я люблю тебя любить, моё солнце Свадьба, свадьба - всё будет хорошо Свадьба, свадьба, кольца, кольца Я люблю тебя, моё солнце Свадьба, свадьба - всё будет хорошо Всё будет хорошо... Всё будет хорошо...

Witam i o zdrówka pytam Ja jestem padnieta wczoraj caly dzień na nogach smarzyłam filety z kurczaka i krokiety moim chlopaka żeby nie poumierali mi z głodu jak mnie nie bedzie A dzis dalszy ciąg drobiu Zamiast odpoczywać to ja wyciskam z siebie ostatnie moce ale jestem zakrecona A kawa (_)> (_)>(_)>

to ja tez jestem;) wczoraj pol dnia spedzilam u dentysty - poprawialam troche zabki... jak dobrze wiedziec ze nie ma dziur :)

Kicia___ja nicht ferchszteje:classic_cool: za młoda jestem, że tak sobie pozwolę nadmienić, szkolnictwo nie objęło mnie czułą edukacją języka sąsiadów zza Buga i dalej:P A tak w ogóle to dzień dobry i może po kawce? Tija__pijesz jeszcze z nami kawę? Czy totalne olańsko robisz?

to se chociaż posłuchaj :D kurcze, nie wierzę... jak można nie dziamać nic po rusku?? :P

Kicia___bo Ty masz skrzywienie zawodowe:D taki fachidiot:classic_cool: jak mawiała moja babcia:D:D:D:D:D:D:D 👄

o ranyrety:D:D:D:D:D:D Dziabnęłam sobie przypadkowo nową stronkę:P Moja radość nie zna granic;)

wiek robi swoje ;) ja dzielnie 10 lat uczyłam się rosyjskiego, 4 podstawówka, 4 liceum i jeszcze dwa na studiach :P a do tego 5 lat ukraiński. Ale chociaż ruska uczyłam się dwa razy dłużej, to tylko rozumiem ze słuchu i proste zdania składam. Czytać nie mogę, męczarnia. O pisaniu w ogóle nie ma mowy. A co robi motywacja :P po ukraińsku śmigam aż miło, chociaż tu dookoła wszyscy gadają po rusku. Ale ja jestem twarda i nie będę sprzyjać rusyfikacji. :classic_cool:

witam kochane robaczki❤️, trochę pociągnęłyście stronki , :P ale bez rewelacji, majka❤️, szef przemyślał, i po rozmowie z moim M, bo mamy tego samego szefa, dał mi cały urlop, parszywiec jeden:P:P:P, i jeszcze tu straszy redukcja etatu, teraz już wie że mam to w nosi i wcale nie będę go prosić, wiec" wóz albo przewóz", nich teraz paskuda martwi jak pracownicy nie będą chcieli pracować :P:P, wyzyskiwacz jeden:P, po za tym u mnie upał, gdzieś tam grzmiało, wiec jest parnie, a ja dłużej w pracy, bo jakieś "spęd" robią i trzeba być:O, kicia❤️tyś tak młoda jak ja, a u mnie w szkole uczycielka rosyjskiego była z lekka nawiedzona, ale za to dobrze nauczyła i większość uczniów języka:P, szkoda że mało się on przydaje,

głodna jestem, muszę się męczyć tą dietą, ale efekty widać, w sumie muszę osiągnąć cel 59 kg na wadzę i już będzie dobrze, co prawda nie ćwiczę bo pew3nie szybciej by to było , ale jakoś nie mam co do tego motywacji, chociaż Kicia 🌼 mnie zadziwia,

zostałyśmy same.... alba ja zostałam sama :O hallo!!! je tu kto??? :P bo kawa stygnie! 👄

Kicia melduję sie kawunia wypita obiadek nastawiony tylko jescze sprzatanie Pogoda fatalna :(