Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

serum🌼 wiec kawa(_)> może być ze śmietanką i pączkiem , ale dla ciebie bo ja na diecie:)

dziadekjacek🌼 to wcale nie będzie takie trudne :D, kolejny dzień diety tzn, nie obżarstwa, bo to trudno nazwać dietą, ale wprowadzeniem znów zdrowych nawyków,

Dziadek.....ja też lubię jeździć samochodem ,ale nie takie trasy za kółkiem ,a prawdopodobnie z Tuszyna przyjdzie mi fotka :o bo popierniczałam sobie za szybko.....a poza tym za chwilkę jadę do lekarza ,bo odezwała sie moja rwa kulszowa już trzeci dzień biorę samowolnie jakieś leki przeciw bólowe ,a dzisiaj już nie daję rady .....ani usiąść ,ani leżeć ,a już nie wspomnę żeby się nachylić i coś podnieść.......klienci dziwnie sie przyglądają ,ze chodzę powyginana i muszę sie tłumaczyć. Tak,że wczorajsza podróż przez moją niedyspozycję była udręką ......jeden plus to to ,że posiadam samochód z automatyczną skrzynią biegów i moja lewa nóżka spokojnie sobie spoczywała z boku:) tylko co jakiś czas zmieniałam ustawienie kręgosłupa.

poradzisz sobie bo taka zrzęda dietowa jest jedna, a właściwie już nie pamiętam byłam już chuda czy jeszcze z lekka wypasiona, porównując się do wagi dzisiejszej to nie pamiętam, muszę chyba sie sama cofnąć w czasie :D

powiedzmy ze trafiłaś, :D:D:D tylko chyba literki szyk zmieniły:D

ale wtedy płodne byłyście, kilka stronek w jeden dzień , a teraz małpy jedne pisać nie chcą i pewnie czytać tez nie:P< pisać!!!, i to już bo ja znów z dieta i ćwiczeniami zacznę :P

Ja czytam, z pisaniem kiepsko - przyznaje sie bez bicia:) Dziadek prosta zagadka prawda? Abs to nie mysl o cwiczeniach tylko zaczynaj. 20 min na poczatek na bank znajdziesz. Tak czy nie?

wiem że znajdę , ale na razie wymyślam tylko przeszkody, które mi nie pozwalają ćwiczyć, w końcu moęe się zmotywuje i zacznę być bardzie aktywna, choć co wieczór o 21 padam ze zmęczenia , ale wiem ze to nie to samo co planowany w jednym czasie wysiłek , ale czy ja znajdę na to siłę:O

majka:P:P:P, odzywasz się a jakże , ale mogłaś się bardziej postarać i napisać poemacik a nie tak na ..., i myslisz ze to cie usprawiedliwi, wszystkie takie leniwe sie zrobiły :P:P:P

Że też ja się nie zakolegowałam z koleżankami;) wcześniej:D Przynajmniej człowiek by lekturę miał konkretniejszą:P A ja właśnie po bieganiu;) Cudnie, choć krótko dzisiaj 🖐️

żeby nie było, ze frekwencji nie robię :P Z pracy wróciłam o 23.20, zaczynam jutro o 6.30 :P Jutro w planach mycie odladzającej się właśnie lodówki - niby nic , a nienawidzę tego. Już wolę okna myć :P kolowowych

No to ja nocka się melduje :) stwierdzam ze latanie po meblowych to już nie moje zajęcie które uwielbiałam bo juz mam dość :( nogi mi pod szyje podchodzą :( i ta jazda samochodem w korkach ja w przeciwieństwie do SERUM I DZIADKA nie lubię jeździć bo jak sa korki to mnie mdli :( od taka przypadłosc z dzieciństwa więc lokomotiw to mój najlepszy przyjaciel :D stanowczo wole latać samolotem :D u Mnie bez zmian walcze z cielskiem dalej i dalej i dalej :( :O i kuźwa efektów nie widać :omłody ma same kartkówy i klasówy więc dalej jestem w odpytywaniu z pocieszających info jest to że w poniedziałek będzie mój zasilacz to laptopika i skończy się bycie na łasce u moich chłopów :D Buziole kochane uciekam 👄❤️👄 dla wszystkich :)

DZIADEk - jak by nie patrzeć to ja byłam pierwsza 👄 ale kawka wyborna :D U mnie dzisiaj lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i tak szaro :( i ja się grzecznie pytam gdzie jest k U R W A piekna złota polska jesień :( Dzisiaj kolejne podboje meblowych :o więc szybkie musli na sniadanko :) a co potem to zobacze może leczo z cukini :O KICIA- a może to gdzies pod wami rura pekła :O kurcze nie wesoło macie i kociko biedne :( walcz jak lwica i nie daj im się jak by coś to mów a my juz z ukraińcami pogadamy :)tylko nie wiem jak nasze głowy to zniosą hihihi:D

Hej.....wpadłam rano żeby sie przywitać i nie zdążyłam wysłać :( Mam zastrzyki do poniedziałku razem 16 szt. dwa x dziennie po 2 szt. Niestety nie mam tak dobrze i nie mogę sobie wziąć wolnego....mam tylko taryfę ulgową od wydawania towaru (siedzę i piszę faktury i ogarniam papierkowa robotę)

hej robaczki❤️ja się melduje, u mnie niestety też pogoda się zepsuła, pada:( w pracy, szkoda gadać,

już tak mnie denerwują w pracy ze czasem mam wielką ochotę powiedzieć aby mnie pocałowali w dupę, wiec na prośbę czy mogę pomóc w niedzielę powiedziałam 3 x NIE, jak obronić mój etat to nie było chętnych a teraz proszę, człowiek by się przydał , ale nie ma człowieka, wypieli się na mnie to ja też to zrobię, ŁASKAWCY!!!!,

jestem znów tak wściekła😡, że aż sama sie siebie boje lepiej niech nikt nie podchodzi 😠, bo grozi to pogryzieniem, bo jak sobie pomyślę że są na tyle bezczelni że jeszcze myślą że będę im pomagać,:P:P:P a oni maja mnie w dupie, tylko pilnują własnych interesów, nie wiem za jakie grzechy ja muszę się z tymi ludźmi męczyć:O, bo teraz nawet trudno powiedzieć że dla pieniędzy, płaca mi taka jałmużnę że szkoda gadać, ale nie zrobię im tej satysfakcji i nie zwolnię się, poczekam aż sami dojdą do tego wniosku, a wiedzą doskonale że człowiek taki jak ja jest im na razie potrzebny, myślą że jak dali mi pół etatu ta mam być zadowolona i pracować jak dotychczas:P:P:P i tu się pomylili, przez rok człowiek był na każde zawołanie, nie ważne czy to była WIGILIA, czy noc, była potrzeba człowiek starał się jak mógł teraz mówię 3xNIEEEEEEEEEE, robię swoje w swoich godzinach i na tym koniec,

ABS🌻współczuję takiej pracy:O Serum🌻kuźwa babo! Sama masz tę firmę czy jak? A gdzie Twój małżonek? Do2do🌻np dobra, byłaś pierwsza:P Ale za to kawa prima sort, co nie?:D:D:D Zdrówka babeczko moja🌻 Matko kochana, natrzaskałam dzisiaj chyba ze 200 pierogów:O nogi i cała reszta mi do doopy wchodzą:D