Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Lalki ! wielki 👄 ode mnie :) Zalatana jestem, ze przykro myśleć :O Zmuszono mnie do nadrabiania zaległości w pracy :P Głowa zajęta domowymi problemami :O Dzieciaki puszczone w duzej części samopas wykorzystują na maksa moją nieobecność (i fizyczną i duchową) :O Teściowa od kilku dni znowu w domu, stan bardzo ciężki :( Kolorowych

Dzień dobry🌻❤️ pijemy kawę?:D Kicia🌻 teraz Ciebie bardzo przepraszam, ale nie mogę I więcej nie napiszę, że nie sprawiać Ci przykrości:O W każdym razie jestem z Tobą jakby co.🌻 Serum🌻 pamiętam, i o oczach też pamiętam:O nie umiem sobie nawet tego wyobrazić... Majka🌻 jak to teściowa???? ABS🌻 Myszka🌻 Mycha🌻 Mafinka🌻 Mama🌻 Tija🌻 Znowu będziemy jedną stronę męczyć tydzień???

Majka🌻 przez chwilę pomyślałam, że druga teściowa jest u Was w domu i że u Was jest tak ciężko....już pojęłam;)

No to pijemy kawę ,no i chyba nie tylko kawę ,ale to chyba już wieczorkiem. A która piecze ciasto ??? ja nie mam czasu ( mogę tylko kupić ,ale to juz nie to samo) Mój dzisiejszy sen wydłużył się do 2,30 :-D chaaa

hej robaczki, to ja poczęstuje się kawką:), jak by nie było mamy dziś święto wiec i kawka podwójna nam się należy, ludzie z mojego otoczenia albo nie chcą pamiętać tego święta albo się z niego śmieją, jak dla mnie to sympatyczne święto podobne do walentynek, nie mam nic przeciwko świętowaniu, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! Z OKAZJI DNIA KOBIET!!!! ❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄🌼🌼🌼❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄🌼🌼🌼❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄🌼🌼🌼❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄🌼🌼🌼❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄🌼🌼🌼❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄🌼🌼🌼❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄❤️❤️❤️👄🌼🌼🌼

❤️🌼❤️🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼Przyjmij zyczenia Babo kochana od drugiej baby z samego rana. Niech dzien caly bedzie radosny i bądźmy zdrowe Baby-aby do wiosny! Szczescia zycze a Tobie, sobie i kobietom na calym globie! By marzenia sie spelnialy a Nas chlopy wyreczali! My dzis drinki i kaweczki Nasze Swieto dzis Babeczki! a i jeszcze by nam UBYŁO ...tym co ma ubyć a by PRZYTYŁO ....tym co ma przytyć ;) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼❤️🌼❤️👄:D

DZIADEK spoko, nie takie rzeczy przeżyłam :P no, ale psa mieć nie będę. Pewnie jakbym przytaszczyła piątego kota, to by było mniej gadania. No cóż. Nie można mieć wszystkiego. 🌼 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!! 🌼

czesc Slonka:* jeszcze nie podczytywalam ale nadrobie... przepraszam za znikniecie ale omijalam towarzystwo jak moglam i to wszelakie... kompletnie nie radzilam sobie za caloksztaltem mojej sytuacji finansowo zdrowotnej i paru jeszcze inncyh kwestii... juz jest lepiej z moja psychika i z sytuacja tez troche lepiej ale wiele jeszcze do normalnosci... zeby odrobine naswietlic to w gre chodzilo m.in. o podejrzenie guza nerki... na szczescie na podejrzeniu sie skonczylo... buziaki Kobitki i wszystkiego dobrego w naszym dniu :*:*:*

czesc Slonka:* jeszcze nie podczytywalam ale nadrobie... przepraszam za znikniecie ale omijalam towarzystwo jak moglam i to wszelakie... kompletnie nie radzilam sobie za caloksztaltem mojej sytuacji finansowo zdrowotnej i paru jeszcze inncyh kwestii... juz jest lepiej z moja psychika i z sytuacja tez troche lepiej ale wiele jeszcze do normalnosci... zeby odrobine naswietlic to w gre chodzilo m.in. o podejrzenie guza nerki... na szczescie na podejrzeniu sie skonczylo... buziaki Kobitki i wszystkiego dobrego w naszym dniu :*:*:*

dzień dobry :) komu kawki? :) :D wczoraj wolne, dzisiaj wolne :) ja chyba zwariuję ze szczęścia ;) Myślałam, że pośpię, ale nie :( już automatem 6.30 pobudka. Dzisiaj wstałam, wyszłam z psem i wydawało mi się, że jest co najmniej 9.00, wracam do domu... i własnym oczom nie wierzę. 7.52 :P człowiek to głupi jest. Psa przechrzciliśmy na Zuza, bo ta Żaba strasznie wszystkich odstraszała. Szukam dalej.

Witaj MYCHA 😍 mam nadzieję ,że tym razem zostaniesz dłużej ??? A u mnie dzisiaj nawet nie ma przymrozku więc jest dość przyjemnie .....Jacuś moze to ostatnie podrygi zimy??? ,bo widziałam informacje pogodowe ,że nadchodzi prawdziwa wiosna .

Serum🌻 no ja myślę!!!:D:D:D ja już mam wystające z doniczek pomidory, nasturcje, sloneczniki, cynie....gdzie ja to wszystko wsadzę???;) Kicia🌻 Zuza....ładnie;)

ja sie melduje po południu, mamy już net w domu poprawie 2 miesiącach, po prostu rewelacja :P, ciekawe na jak długo :O, ale trzeba sie cieszyć że sie go ma głowa mnie od wczoraj boli, jak przy dużym kacu, a tu nawet w planach picia nie było, to chyba najdłuższa migrena jaka miałam, trochę jestem przytłumiona po tabletkach, mam nadzieje że to sie już skończy kicia❤️ fajne nowe imię, od razu ułożył mi sie rym "Zuza jest nieduża" , pewnie na wiosnę znajdzie nowego właściciela, mycha❤️dobrze że wszystko sie u ciebie ułożyło , czasem strach ma wielkie oczy, ale mogłabyś częściej zaglądać, mam nadzieje że już teraz będziesz bo w "kupie" raźniej,

dziadekjacek, 🌼 chyba jeszcze za wcześnie na kwiatki, ale jak nie będziesz miała gdzie wsadzić to ja mam pare hektarów to sobie poradzimy:D, ja narazie planuje tylko zakup kilkunastu krzewów, najlepiej kwitnących, ale zabaram sie do listy strasznie mozolnie, jeszcze plan zagospodarowania, ciagle pocieszam sie że mam duzo czasu, ale jak nic znowu prawie nie mi sie uda na czas,

i mi !!! i mi !!!!! 👄 Witam i spadam Mam tyle roboty zawodowej, że kosmos :O Wolałabym ziemie przerzucać niż to robić, ale cóż poradzić 😭 Mycha 👄 poprostu pisz !!!!! Trzymcie sie dziewuszki - wszystkie bez wyjątku i bez wymieniania 👄

I jeszcze jedno, muszę tak dla samomotywacji ;) W stosunku do poprzedniego zapisu w tabeli zmiana niewielka (było 58,5), ale ponieważ faktycznie niedawno jeszcze na wadze znowu było ok. 60 kg więc w wyniku jednoosobowego głosowania uznałam, że mi się należy :P NICK***** WIEK****WZROST**WAGA WYJŚC.******JEST****CEL1*** MARZENIE KICIA______38_____172________72________65______67_____60 MAJKA_____41______162_______64,5_______58______57_____55 DO2DO____32______152_______70-69_____67,0_____60______55 SERUM ____43 _____160 ________78_______68,8_____65_____ 60 DONIA_____33______173_______83________83______75_____66 ABS_______37______164________64________58______57_____55

Witam Masz racje DzIEDEK JACEK wstyd i to okropny 🌼 Byłam wczoraj na ty, filmie RÓZA brak mi jest słów naprawde warto obejrzec 🌼

dlaczego?!?! dlaczego pada śnieg?? 😭 dlaczego nie ma ciepłej wody?? 😭 dlaczego nie grzeje kaloryfer w łazience?? 😭 buuu :(