Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adidas 26

problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość adidas 26
a Wy też bałyście się powiedzieć waszym facetom, że jesteście w ciąży? nawet jeżeli w związku było okej?

Gość adidas 26
naprawdę jesteście kochane! jak tylko skończę pracę, popędzę do niej z jakimś bukietem ( i testem ) :)

Gość albno ciaza
bo widzisz kobieta zawsze sie boi powiedziec jak jest w ciazy.. ;) taka juz jej natura. Ciąza to szok no i chyba nie jestescie malzenstwem? wiec moze boi sie, ze moglbys chciec odejsc? (nawet jak jestes najwspanialszym facetem pod sloncem, to uwierz mi, kobieta potrafi takie rzeczy w glowie sobie uroic, ze klękajcie narody ;) )

Gość adidas 26
nie jesteśmy małżeństwem, to prawda... ojej, to hormony tak działają, kurcze, jesteście skomplikowane, ale warto was zrozumieć :)

Gość albno ciaza
no troche z nas pomieszance z poplątancem ;) Nie martw sie na zapas tylko kup test a wszystko sie okaze. Pozdrawiam :) ps: sympatyczny facet z Ciebie, malo takich ;) no, moze jeszcze moj chlopak ;)

Gość adidas 26
dzięki! a z Ciebie super dziewczyna, taka bezproblemowa, otwarta i ciepła, kurcze i wszystko mi wyjaśniał jak chłopu na miedzy :) no lecę na spotkanie, a potem kupuję bukiet i test i dam znac jutro! ciao! dzięki!

Gość adidas 26
wyjaśniłaś...

Gość albno ciaza
a tam lukier :) Dobrze jak ludzie sa dla siebie mili, od razu mozna sie usmiechnac :) ps: dzieki Autorze ;)

Gość adidas 26
wszystko potoczyło się szybko!!! Odwołałem spotkanie z klientem. Kupiłem kwiaty i test ciążowy i pobiegłem do niej. Bidulka spała, strasznie ją ta ciąża(!!!!), TAK, JUŻ TO WIEM - CIAŻA!!!!! strasznie ją ta ciąża wycieńczyła. Padam przed nią, martuś, kochanie, co jest zTobą, dałem jej kwiaty, podałem jej test i wymownie patrzę, a ona w ryk. I mówi mi, że jak najbardziej jest w ciąży... więc test schowała do szuflady :) już umówiliśmy się do lekarza. z jej wyliczeń wynika, że to 4 tydzień :) kurde, dziewczyny, będę ojcem :) dzięki za rady.

Gość adidas 26
albno ciaza -> dzięki za porady, wsparcie i to, że nie wyśmiałaś faceta w potrzebie :) dzięki! fajna z Ciebie dziewczyna, tak trzymaj.

Gość adidas 26
teraz dorwałem się do kompa, a moje kochanie bierze kapiel, którą jej przygotowałem :) pozdrawiam!

Gość albno ciaza
adidas 26 - w takim razie bardzo GRATULUJE!! Z pewnoscia bedziesz swietnym Tatuśkiem :) Trzymam kciuki i pozdrawiam! :)

Gość adidas 26
dziękuję!!!!

Gość roa__man__ty__cz__ka...
facet!!!!! znasz coś takiego jak szczera rozmowa??????? ROZMOWA!!!!!!!!!!!TYLKO ROZMOWA Z TWOJA DZIEWCZYNA MOŻE COŚ WSKURAĆ... JEŚLI SIE KOCHACIE TO NAPEWNO WSZYSTKO SIE WYJAŚCNI....

Gość albno ciaza
hehe roamantyczka nie ekscytuj sie tak ;) facet jest ok i temat juz sie wyczerpal ;)