Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plakkksmm

tipsy w ciąży

Polecane posty

Gość plakkksmm

czy któraś mama miała??

Gość tipsy NIE sa absolutnie
szkodliwe jesli sa zelowe. akrylowe nie sa wskazane w ciazy, to fakt! ciaza to nie choroba, trzeba dbac o siebie! farbowac wlosy, robic pazurki, malowac sie! najgorszy jest zaniedbany wieloryb z 10 cm odrostami i matowymi pazurami z tlumaczeniem na ustach - jestem w ciazy!!!!

Gość leleth
przy porodzie nie powinno sie miec paznokci szcztucznych - tipsow - gdyz lekarz czesto ocenia ukrwienie organizmu poprzez kolor plytki, co przy sztucznych paznokciach jest niemozliwe

Gość po cholere w ogole robic
tipsy? Sa wstretne, tandetne i kojarza sie z blacharami :D

Gość plakkksmm
przy porodzie to ja wiem że nie można miec tipsów.

Gość Maaaaarian-ka
To nie jest dobry pomysł. Kiedy coś złego sie dzieje to w szpitalu zakladają taki klips na palec do monitorowania (bodajże chodzi o puls i zawartość tlenu we krwi ale mogę się mylić). A niestety ten klips jest bezużyteczny już w przypadku kiedy masz tylko pomalowane paznokcie...nie muszę kończyć, prawda?

*po cholere w ogole robic tipsy? Sa wstretne, tandetne i kojarza sie z blacharami* ciekawe stwierdzenie! jesli kobieta, dziewczyna ma tipsy dlugie jak szpony w wyzywajacym kolorze lub jakims mocnym wzorkiem to nie wyglada zbyt elegancko. Tipsy nie oznaczaja wcale tandety!!! trzeba umiec je zrobic i umiec je nosic! nie wyobrazam sobie nie zadbac o siebie, o swoje paznokice, zwlaszcza bedac w ciazy!!!!

Gość plakkksmm
ja nie lubię szpon,tylko średni długie z frenchem.a nie żadne wyzywające i tandetne

i o to wlasnie chodzi! :)

Gość leleth
uwielbiam takie szufladkowanie, tipsy - blachara. to tak jakby mowic, ze wszystkie blond są tępe, a rude falszywe.

Można w ciąży nosić tipsy, akryl też. Te preparaty używane obecnie nie są tak szkodliwe jak kiedyś. Podobnie jak to jest z farbami do włosów- kiedyś też były niewskazane a teraz nie ma problemu.