Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewrwre

czy moge takie mleko

Polecane posty

Gość ewrwre

zauwazylam ze mam malo mleka bebiko, koncowka w opakowaniu juz jest. I watpie zeby na noc starczylo. Czy w zwiazku z tym moglabym w razie czego podac raz czy dwa maluszkowi w nocy mleko takie zwykle, w granulkach do rozpuszczenia??? ma 4 miechy

Gość ewrwre
takie zwykle mleko krowie, tylko w granulkach, w niebieskim opakowaniu

Gość jaja se robisz czy jak
?:O

zartujesz prawda? sorki ale 4 miesiecznemu dziecko mleko krowie? zeby sie otrulo? jak konczy sie to biegiem do apteki po nowe mleko, a na przyszlosc radze robic wieksze zapasy mleka

Gość ewrwre
taaa, i dziecko mam same zostawic w domu??? ale przeciez kiedys dzieci pily zwykle mleko i co?? Ja jakos przezylam

dziecko ze sobą a jakies masz wyjscie zreszta daj mu nawet wody z kranu ty jestes matka az dziwne ze nie robisz zapasów z mleka

Gość pewnie prowokacja
bo jak można być tak durnym i tak durne pytania zadać 4 miesięczne dziecko....tia ledwie się uporało z kolkami i już Matka ma tak genialne pomysły ?! jakoś w to nie wierzę

Gość moje pilo zwykle krowie
mleko, nic mu nie bylo. No ale nie recze, ze Twojemu tez nie... ;)

Gość moje pilo zwykle krowie
moje dziecko ani razu zadnej kolki nie mialo... Nie wszystkie dzieci maja kolki itp ;)

a gdzie maz? zostaw dziecko sasiadce i lec poza tym na przyszlosc radze wiecej zwracac uwagi na ilosc mleka w domu :-/ a po drugie jak chcesz oszczedzac na zdrowiu dziecka to Twoja sprawa zebys jutro nie zakladala kolejnego tematu ze dziecko sie otrulo, albo za rok ze ma chore nerki :-/ moj krowie mleko posmakowal majac 1,5 roku dopiero a gdzie tu takie maluch?? :-o

a co do pomysłowosci niektórych mam to sa takie co wydumaja głupote nie na temat ale ... znam jedną co latem kupiła kurczaka i sie tak martwiła by sie nie spsuł ze poleciała do domu ( mieszka w wieżowcu ) a dziecko w wózku zostawiła obcej na ulicy napotkanej kobiety sama mi sie chwaliła to jest głupota

zawolaj sasiaske, niech zostanie na moment z dzieckiem, a ty biegiem do sklepu! a na przyszlosc kontroluj czy cos ci sie w domu nie konczy. u mnie to by bylo niedopuszczalne. mam 4 dzieci i bywa ciezko, ale jeszcze nigdy takiej sytuacji nie bylo. pozdrawiam🌻

Gość ewrwre
no nie mowie ze chce mu ciagle dawac, ale tak raz ze 40 ml, tyle przecietnie je za jednym razem w nocy. Nie mial nigdy kolek

Nie polecam,ale nie krytykuje ,że Ci brakło bo na prawde każdej z nas sie to może zdażyc. Nie dawaj krowiego,nawet 10ml...............czy na prawde nie możesz iśc po to mleko?

Gość o......rany..
ale czy ty wiesz jaka krzywde mozesz wyrzadzic tym ze podasz mu zwykle mleko? tu widze nie jest problem ze nie masz tego mleka w domu, a chec zamiany mleka dla dzieci na mleko zwykle do tego jeszcze w jakis granulkach naprawde nie zalezy ci na zdrowiu dziecka? jak mozesz wogole eksperymentowac na tak malym dziecku? :-o a jak podasz a pozniej dziecko bedzie bolal brzuszek dostanie biegunki albo nie daj boze cos wiecej to co powiesz w szpitalu? ze ciezko bylo tylek ruszyc do sklepu po mleko i chcialam zrobic maly eksperyment na wlasnym dziecku? zastanow sie o co nas sie pytasz

Gość ewrwre
no dobra zjechalyscie mnie...ide do sklepu, maly spi wiec chyba nic mu sie nie stanie przez 20 min?

Gość ewrwre
cooo? co znowu zle??

ja pierdziele, oby to byla prowokacja. dziecko na 20 minut same chcesz zostawic? porazka... popros kobieto sasiadke, zeby popatrzyla na dziecko... boze, nie wytrzymam... ide sie kapac... nienormalne to jakies:(

Gość ewrwre
nie znam na tyle sasiadki by prosic o posiedzenie i popilnowanie dziecka. tak trudno to zrozumiec. mam wybor albo zostawic samo na 20 min albo dac mleko krowie.

Gość ewrwre
ubierac teraz spiacego dzieciaka? obudzi sie i bedzie placz.

Gość a jak idziecie się kąpać
do łazienki to z kim zostawiacie dziecko w pokoju?:O czy może bierzecie je do łazienki?:O nie przesadzajcie! jeśli sklep jest blisko, to chyba lepiej żeby dziewczyna skoczyła na te 20 minut i dała właściwe mleko

śmigaj szybko do sklepu:) jeśli dziecko śpi bezpiecznie w swoim łóżeczku, to nic mu nie będzie jeśli szybciorem skoczysz;) tylko nie dawaj mu tego dziadostwa w granulkach

głupiemu to tłumaczenie nie pomoże zostaw samo pewnie albo daj nawet do picia smietanke do kawy a co tam przecież masz lenia albo nie znasz sasiadki

myszka, a Ty z kim zostawiasz dziecko, gdy idziesz się wykąpać? czy może wychodzisz z dzieckiem na spacer bez uprzedniego umycia się?