Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewrwre

czy moge takie mleko

Polecane posty

ja jak ide sie kapac to zostawilam drzwi otwarte i jakby sie cos dzialo to moge szybko dojsc do malego ale niektorzy chyba nie widza roznicy miedzy zostawieniem dziecka samego w domu bez opieki a wyjscia do innego pokoju albo lazienki :-o

Gość a jak idziecie się kąpać
Evi, już nie przesadzaj i nie wmawiaj mi, że jak płuczesz głowę nawet przy otwartch drzwiach, a dziecko zapłacze, to lecisz z mokrą, namydloną głową:O ja musiałabym najlepiej wcale się nie myć, bo mój syn protestuje natychmiast, gdy tylko przestanę się nim zajmować choć na chwilę:O i często jest tak, że on płacze, a ja się myję w łazience dziecko autorki topiku śpi i uważam, że rozsądniej jest biegiem skoczyć do sklepu samemu niż rozbudzać w tej chwili śpiące dziecko i ciągnąć do sklepu na tę zimnicę:O oczywiście pod wrunkiem , że sklep rzeczywiście jest pod nosem

no dobra dziecka nie zostawiaj samego bron cie Boże, już lepiej daj to krowie od bidy, choc nie polecam. Ale samego nie zostawiaj!!!!!

nie, nie ma warunku ze sklep pod nosem. Nie można dziecka zostawiac samego w domu. Nigdy przenigdy!!!!!!!!!! Nie dawajcie takich rad. A z jakiego miasta jestes? moze sklep internetowy masz w domu lub apteke, można tez taksówką zamówić, ja tak kiedys zrobiłam gdy nie miałam leku przeciwgorączkowego. ALe przenigdy nie zostawiaj samego dziecka.!!!!!!!

madooonna----------> a Ty z kim zostawiasz dziecko, gdy idziesz się kąpać?

Gość ewrwre
akurat z tym zostawieniem dziecka w domu to byl podszyw jakis, wiec sie nie rzucajcie tak. zaraz cos wykombinuje

jak ide sie kąpać dziecko zostawiam z mężem. A jak było maleńkie i męża nie było poprostu z nosidełkiem do łazienki stało koło mnie. Naprawde nie dawajcie takich rad zeby dziecko samo zostawić. Kurcze a jak klucze zgubi albo zamek sie zatnie albo dziecku sie uleje i sie zachłystnie???? Za to do więzienia można isc.

za co do więzienia? za to, że dziecko się zachłyśnie?:O przecież zachłysnąć się może ZAWSZE, nawet, gdy śpi w tym samym pokoju z Tobą w łóżeczku obok:O

oczywiscie ze nie lece na kazde jekniecie, ale jak mala placze to ide sprawdzic co jej jest co nie znaczy ze zaraz lece ja na rece brac 20 minut to dosyc dlugo, ja poprosilabym sasiadke o przysluge zreszta gdzie maz autorki?

ale jak zachlysnie sie w lozeczku obok spiacych rodzicow to da sie to uslyszec i w pore zareagowac co innego jak nikogo nie ma w domu! ja budze sie nawet jak mala przewraca sie na bok a co dopiero jak by zaczela sie dusic itp matko chyba nie rozumiecie o czym tu jest mowa :-o

no jeśli jest taka możliwość, że sąsiadka skoczy to jak najbardziej, a męża zapewne nie ma w pobliżu, bo już dawno dziewczyna wysłałaby go dlatego w tej sytuacji wydaje mi się, że lepiej żeby sama skoczyła jeśli dziecko śpi i jest bezpieczne w swoim łóżeczku

dziecko samo nigdy nie jest bezpieczne w swoim łóżeczku jejku dziewczyno nie rób sobie żartów głupich bo jakaś dziewczyna to przeczyta i jeszcze cie posłucha, nie rozumiesz ze takie zarty są poprostu niebezpieczne?????

Gość ewrwre
maz na nocce w pracy, zaraz przeszukam gazety tam mialam chyba taka probke mleka na jeden raz

Gość ewrwre
przeciez pisze ze to nie ja napisalam o tym wyjsciu z domu, ktos se jaja robi glupie

nie sądzę, że każda matka budzi się jak tylko dziecko jęknie i wiesz o tym zapewne doskonale no to w takim razie do więzienia należy posyłać wszystkie te matki, które idą się kąpać i zostawiają dziecko w pokoju, te, które gotują obiad i dziecko zostaje samo w pokoju, te które sprzątają czy robią pranie... trudno wszystko robić z dzieckiem i żeby nie było wątpliwości - mam namyśli dzieci, które nawet jeszcze nie siedzą i nie mają żadnej możliwości by wydostać się z łóżeczka dziecka, które jest większe i więcej potrafi nie zostawiłabym samego w domu pod żadnym pozorem

madooonna---------> dziecko nie jest bezpieczne samo w swoim łóżeczku? czyli co? Twoje dziecko nigdy nawet na chwilę nie zostaje samo w swoim pokoiku by leżeć czy bawić się w swoim łóżeczku? zawsze wszędzie bierzesz je do tych pomieszczeń, w których sama się znajdujesz?

Gość hj
troszke wyolbrzymiacie dziewczyny a do kibla na sranie to tez z dzieckiem chodziłyście? no juz nie bądzcie takie nadgorliwe???!!

tak się składa, że mam i mój syn śpi teraz w swoim pokoiku czy to też przestępstwo, że jestem teraz przed kompem, a dziecko u siebie i śpi????

czy ty pusta babo naprawde nie odróżniasz wyjscia do łazienki od wyjscia z domu????? No to gratuluje, wyłaź tak dalej.Tylko sie tym nie chwal.

jak się kąpię mała jest ze mna w łazience chdozi sobie pzy wannie i co chwilke mi wrzuca sowje zabawki do wody :D:D gdy była malusia to siedziła w bujaczku w łazience ze mną, gdy była większa to na kocu tez w łazience ! gdy po mleku dostała biegunki , to o 2 nad anem mąż jechal do apteki po mleko HA i mało mnie to obchodizło ze własnie wrócił z delegacji i kierował 18 godz !!! gdy gotuję obiad mala jest ze mną w kuchni bawi misie :D jak była mała to siedziała w bujaczku, lub na kocu, teraz chodiz międyz szafkami !! nie kumam w czym wam dziecko przeszkadza? nie mozesz obeirac ziemniaków jak dziecko na ciebie patzry czy o co ci chodzi ?? no a z tym krowim mlekiem, lub zostawianiem 4miesięczniaka samego to jakiś żart tak ???

Gość hj
moje tez sobie spi i tez skakałam do sklepu i to nie raz jak spało sklep mam pod nosem 10 metrow

Gość hj
rany teraz sie pewnie na słucham

a jaka jest różnica między jednym a drugim??? nie wmawiaj mi, że jak tylko dziecko zapłacze Ty wyskakujesz z wanny i goła, cała w mydlinach lecisz do dziecka:O no zlituj się:O i napisz mi co takiego strasznego może się stać przez te 20 minut z dzieckiem, które ŚPI i nie ma możliwości wydostać się ze swojego łóżeczka? a Ty, śpisz w nocy czy też czuwasz nad łóżeczkiem dziecka całą noc, bo coś się może stać?

ja nie wierze w to co czytam. Poprostu nie wierze. Jak to prowokacja z tym zostawianiem to powinno byc pousuwane, bo serio inne matki to czytają i jeszcze uwierzą że tak wolno.

ja spie w nocy. Ale jak bys była matką to byś wiedziała że matka właśnie na każde kwęknięcie sie budzi. A co złego może sie stać??? a jak klucze laska zgubi, jak sie zamek zatnie. Bez komentarza. Ile wy macie lat, 18??????

a sorry, zapomniałam, że Ty kąpiesz się, a dziecko w nosidełku obok wanny