Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marti00000

Pomóżcie*** MIESZKAĆ RAZEM ***

Polecane posty

Gość Marti00000
Prawdziwy mężczyzna. Kobieta pierze, sprząta, gotuje codziennie..po pracy..dodam... A facet chce..czasem..dobre, co? Ale niby dlaczego?

Gość facet666
Tylko wg Ciebie Marti facet nawal caly czas... i pewnie tego obrazania ma po dziurki w nosie... niema mezczyzn idealnych :-) niestety ale takie sa fakty... pewnie jest mu z tym zle kiedy cos chce zrobic sam a Ty np. mowisz zrob to tak tak i tak... to sie odechciewa :-/

Gość Marti00000
Ja nie pisałam Wam, ale temu Facetowi co się tu wplątał... On też jest zdania że mały prezencik to co najwyżej raz w miesiącu..

Gość facet666
a codzienny foch rozwala zwiazek :-/ a tak wogole to z finansami da sie dogadac tylko trzeba wylozyc kawe na lawe i tyle... a skoro wkolko cos komus w drugiej osobie nie pasuje to po co z nim jest...

bosz my jesteśmy dorośli i poważni- nie wymagamy od siebie prezentów- czasem ja mu coś kupie bo wiem, że chciał - czasem on - ale ustalonej częstotliwości nie mamy:D oj dzieci dzieci

Gość Marti00000
Facet nie jest idealny? Bo jak Ike pisała najlepiej powiedzieć nie umiem.... Jak jest ok to fochów nie ma...

Gość facet666
A co Wy wogole z tymi prezentami jakby to bylo najwazniejsze dostawac kwiaty tak jak chcecie a jak dostaniecie w innym terminie to juz foch :-) no i dobra dziewczyny ja uciekam... zrobic obiad :-) pozdrawiam

facet- oczym ty piszesz jaki codzienny foch? nie rozumiesz tego co napisałam my obrażamy się bardzo rzadko i rzadko mamy kryzysy- właśnie dlatego, że nie boimy się pokazać tego co naprawdę nas boli- za to nie kłócimy się o pierdoły typu częstotliwość dawania prezentu resztę mamy jasno ustalone i już- samo - fakt się nie ustaliło

Gość Marti00000
Własnie, tu nie rozmowa o prezentach Facet.... a głupi kwiatek to znów nie jakis wydatek, a ile przyjemności..

mati- może i tak ale wy macie dużo poważniejsze problemy niż dawanie kwiatków o kwiatkach umiesz rozmawiać o pieniądzach- podstawie- nie??

Gość martijestes zenujaca
naprawde :O kobieta po przejsciach, z dzieckiam... a zachowujesz sie jak bachor. co ci nie poradzic, to bedzie zle. nie potrafisz zalatwic podstawowej sprawy!!! tragedia, jak ty sie uchowalas na ym swiecie?

Gość Marti00000
Dzięki:( Po prostu czy ja tak codziennie musze chodzic za nim z rachunkami? nie wystarczy jedna rozmowa? jednego dnia ...to opłat jest tyle..wiec połowa to tyle... ok... 10 penja... miałeś dołozyc... ok..jeszcze nie mam penji... jutro, ok? A jutro znów mam sie tak prosić? Faktycznie zenujace... i jeszcze ja wyszłam na ta zła,,,

nie ty wyszłaś tylko na naiwna i głupią, że mu się dajesz i tyle