Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie wiem 24

długie włosy - pytanie

Polecane posty

Mam długie, proste włosy - do pasa. Chciałabym obciąć je o ok. 20 cm bo już źle się czuję z takimi długimi, tylko nie wiem czy obciąć na prosto czy może "w jodełke". Jak radzicie? I czy pocieniować? Czy może szkoda włosów...? Każda znajoma radzi coś innego... proszę o radę i z góry dziękuję :)

nikt nie doradzi? :(

Gość lilllo
Nie ścinaj! ja ścięłam moje dłuugaśne włosy i nie mogę się ztym pogodzić:( A jak widzę dziewszyny z długimi włosami to mnie jakoś skręca ze złości i zazdrości. To moje skromne zdanie

dziękuję za rady :) i tak muszę obciąć bo końcówki mi się nie podobają. Chciałabym żeby włosy wyglądały zdrowo. Co do codziennego układania to absolutnie nie mam czasu ani ochoty na to, wiec pozostane przy swoich dlugich, prostych. Nawet z grzywką nie będę chyba eksperymentować. Zresztą każdy fryzjer mówi, że z grzywką nie byłoby mi zbyt dobrze. Chciałabym coś zmienić na głowie, bo od kilku lat wyglądam tak samo, ale jeśli chodzi o włosy to straszny tchórz jestem :( eh...

Gość lilllo
I bardzo dobrze:) Ja żałuję, że nie stchórzyłam... A jeśli chcesz podciąć tylko końcówki, to poproś o to mame, siostrę albo kogoś, może będzie trochę krzywo, ale nie oberżną ci połowy fryzury tak, jak w moim przypadku;) Pozdrawiam