Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamannaa baardzoo

Moje zycie to tragedia

Polecane posty

Gość Zalamannaa baardzoo

Juz tutaj kiedys pisalam ale nie moge znalezc mojego tematu. Rozstalam sie z facetem ponad rok temu. Poznalam wtedy kogos. Wiedzialam ze go skrzywdzilam .powiedzialam mu o tym i rozstalam sie z nim. On myslal ze dlatego ze wybralam innego ale prawda byla inna. Skrzywdzilam go , wiedzialam ze cierpial przeze mnie i myslalam ze bedzie mu lepiej beze mnie i ze takie rozwiazanie jest najlepsze. Z tamtym 2 sie rozstalam. Bardzo tego zaluje. Tego 1 nigdy nie przestalam kochac. Nadal bardzo go kocham. Jestem zalamana z tego powodu. Jest miloscia mojego zycia. 1 miloscia. Bylismy razem 4 lata. On od jakiegos czasu ma inna. Spotkalam sie z nim kiedys... powiedzialam prawde jak bylo. Rozmawialam o przeszlosci. nadal byl bardzo rozzalony , skrzywdzilam go... pozwolil mi sie do siebie przytulic i trzymalismy sie za rece. co mam o tym myslec? boje sie ze to juz koniec , ze jestem stracona u niego na zawsze...

Gość ioiuo
a co on na to wszystko?

Gość Zalamannaa baardzoo
dodam jeszcze ze jak go zobaczylam i porozmawialam z nim to moje uczucie wrocilo ze zdwojona sila ...

Gość Zalamannaa baardzoo
nie powiedzialam mu ze chcialabym z nim znowu byc , nawet nie smialam mu tego mowic. nie smiem marzyc o czyms takim.

Gość bambolinkami
najgorzej jak dzieci bawia sie w milosc

Gość ioiuo
no ale co on na to

Gość Zalamannaa baardzoo
powiedzial ze go bardzo skrzywdzilam , ze nawet nie sprobowalam tego naprawic ze wszystko zniszczylam i ze dzis moglo byc zupelnie inaczej. ze to byla moja decyzja. ze popelnilam blad ale mi to napewno na dobre wyszlo bo sie zmienilam

Gość nie chcę być
wredna ale nie powinnas sie dziwić. Czego oczekujesz? Ze wszystko bedzie jak dawniej? Jesli jest z kims innym to zostaw go w spokoju. Gdyby faktycznie był miłoscia Twojego zycia to nie skrzywdziałabys go i nie zostawiła dla innego faceta. Wybacz po prostu szczerość..

Gość Zalamannaa baardzoo
ja wlasnie nie zostawilam go dla innego. szcerze to ja nie wyobrazalam sobie wtedy ze mozemy juz nie byc razem. myslalam ze tak bedzie lepiej :((

bambolinkami najgorzej jak dzieci bawia sie w milosc Nie zgadzam się -każdy ma prawo do miłości Zalamannaa baardzoo Ponosisz karę za niecny uczynek.Cierp.

Gość ioiuo
a kontakt jakis macie ze soba...jak uklada sie jemu z tamta dziewczyna

Gość Zalamannaa baardzoo
pisalismy na gg wczesniej. a od tego spotkania narazie cisza

Gość ioiuo
a kiedy bylo to spotkanie

Gość Zalamannaa baardzoo
2 dni temu

Gość ioiuo
daj mu ochlanac. nie badz w goracej wodzie kapana. pewnie ma metlik teraz w glowie. moze po prostu obawia sie kolejnego odrzucenia a tego by nie zniosl

Gość Zalamannaa baardzoo
napewno nie odezwe sie 1 , nie chce zeby pomyslal ze sie narzucam

Gość Zalamannaa baardzoo
up

Gość kjljk
w sumie to nie wiem czego tak naprawde od niego oczekujesz? ze co ze rzuci swoja dziewczyne dla ciebie?moze naprawde jest z nia szczesliwy.po co sie pchasz w ich zwiazek

zalamana bardzo uwierz lub nie ale kojarze twoj wczesniejszy temat teraz jak i wtedy radze ci szczerze walcz o niego! Bo skoro przytulaliscie sie i trzymaliscie sie za rece to oznacza to ze on nadal cie kocha. Zaryzykuj bo chyba juz wiecej niz jego stracic nie mozesz. A moze okaze sie ze bylo warto i tego ci zycze! Odezwij sie do niego! Najglupsza rzecz jaka moze byc to takie durne myslenie nie odezwe sie 1 bo nie chce sie narzucac\" przeciez on sie ciebie prosic nie bedzie to ty masz o niego walczyc on tu jest poszkodowany. Powodzenia!

Gość aannuullkkaa
byłam kiedys w podobnej sytuacji... dlatego wiem, że możesz zrobić tylko jedno - wyłożyć kawę na ławę! zapytaj go czy jest szczęśliwy, czy widzi jeszcze możliwość bycia z Tobą... Nawet jeśli Cię odtrąci, lepsze to, niż do końca życia żałować, że się nie próbowało miłości swojego życia zdobyć dla siebie... Ja żałuję.

Gość ciekawski........
bo co się puszczałaś

Gość yhyyuyuyuy
alozyl;as drugi temat? w tamtym podawalas swoje gg nie rozumiem cie spotkal sie z toba czemu nie powiedzialas ze chcesz wrocic dupa z ciebie i tyle ty odeszlas wiec ty sie musisz strarac i naprawiac anie on!!jakbys tak naprawde chciala z nim byc to bys cos robila poza tym spotklaniem poprosila goo oszanse pogadala znim cokolwiek!!!!a nie teraz milczala!! co on ma sobie myslec? ze ci dalej zalezy!?! pokaz mu to!

Gość Moje zycie..
To dopiero tragedia.....mam meza TYRANA, nie mam NIC

Gość Moje zycie..

Gość Moje zycie..

Gość Zalamannaa baardzoo
zalozylam 2 temat bo nie moglam tego 1 znalezc. tzn ja myslalam ze tak wlasnie mam postapic. milczec i po prostu dac mu czas zeby sobie to przemyslal wszystko. po prostu nie chcialam mu sie narzucac i byc natretna. A moze tak naprawde on juz nic do mnie nie czuje ... :((

Gość Zalamannaa baardzoo
zapytalam go jakis czas temu na gg czy jest szczesliwy . odpowiedzial , ze : ,, no nie narzekam ''

Gość aannuullkkaa
no nie narzekam???? to jest odpowiedź szczęśliwego mężczyzny? dla mnie dziwna co najmniej... Powiem jeszcze raz - postaw sprawę jasno, bo nie darujesz sobie tego do końca życia