Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gycky

prosze o pomoc, powazne odpowiedzi, pierwszy raz

Polecane posty

Gość gycky

planuje ze swoim chlopakiem zaczac zycie seksualne, od razu zaznaczam, ze nie mam 15 lat tylko troche wiecej i znamy sie dosc dlugo. mam wiele obaw zwiazanych z tym pierwszy razem...czy nam wyjdzie itp wie, ze orgazmu pewnie nie bede miala, ale mam takie pytanie skad rozpoznac ze go mam(nigdy nie mialam orgazmu) skad bede wiedziala, ze juz go mam? jak to rozpoznac? a jak bede myslala, ze mam a to nie bedzie orgazm...

Gość sdadadas
Za pierwszym razem to niemal nigdy nie ma orgazmu...

Gość gycky
wiem o tym... czemu nie doroslam, bo nie wiem jak orgazm wyglada, bo go nigdy nie mialam? chyba kazdy cos doswiadcza po raz pierwszy... i sie uczy

z planowaniem to jest tak, jeden planował pirdzenie, wyszło sranie. :P, tu trzeba iść na żywioł, tylko nie zrobić nieplanowanego dzidziusia, bo to wpadka niemiła ;)

Dojrzały człowiek jest na tyle uświadomiony, iż orientuję się, że orgazm jest czymś indywidualnym i zawsze tak głęboko odczuwalnym, że nie ma możliwości go 'nie zauważyć'... Ja jak zaczynałam współżycie nie myślałam o takich pierdołach, sama wiele rzeczy umiałam wydedukować.

Gość gycky
nie chodzi palnujemy ze tego i tego o tej i o tej, tylko po prostu chcemy tego i juz jestesmy gotowi...

Gość gycky
nie wiem ja sie boje, ze np bede miala a nie rozpoznam(nie wiem czy to ralne?) albo ze bede myslala, ze go mam a go nie bede miala... u facetow to jest ewidetne...

I co by się stało jak teoretycznie: byś go miała, a nie wiedziała o nim? Zresztą to naprawdę nie ważne bo po pierwsze: orgazm zawsze się rozpozna, całe twoje ciało zesztywnieje w skurczu przyjemności...;) po drugie prawie na 100% nie będziesz go miała za pierwszym razem.

Gość gycky
wiem, ze nie bede miala... ale chcialabym to na pewno rozpoznac, jesli bym go miala.... a chyba nie jest zbrodnia spytac doswidczonych osoby, kazdy kiedys zaczynal

Gość gycky
podzieli sie ktos swoimi doswiadczeniami....?

Gość Milenka_
powiem tak jak będziesz miec orgazm to zauwazysz.....:P:P a zreszta zastanów sie czy juz dorosłaś psychicznie do tego ?bo sadze ze nie

Gość ola19 lalalala
mysle ze zamin sie zacznie uprawiac seks to powinno sie duzo wczesniej zaczac "uczenie sie siebie" np od seksu oralnego. Powinnas znac orgazm skoro juz dlugo jestecie ze soba. Nie wyobrazam sobie zaczynania zycia seksualnego od "rzucania na gleboka wode"

Gość gycky
"uczenie sie siebie" mam juz dawno za soba, ale orgazmu nigdy nie mialam...

Gość vvgdsgfds
ola19lalala- a ja sobie nie wyobrazam od zaczecia od orala albo czegos:O moze dlatego ze jestem zbyt romantyczna?

a ja nie wyobrażam sobie żeby ktoś zaczynał życie seksualne od kafeterii :O to dopiero porażka. ja zaczynałam od długich rozmów, przytulania i pieszczenie z moim mężczyzną, a nie od pisania na Kafe o obawach czy będę mieć orgazm :O tyle z mojej strony

a może spróbujcie najpierw pieszczot , różnych pieszczot, długotrwałych. ręce, usta, język, na całym ciele jeśli jak mówisz jesteście długo to pewnie wiele barier już pokonaliście nie musi dojść do stosunku byś mogla przeżyć orgazm a jak do niego dojdzie z pewnością będziesz wiedziała, że to to powodzenia

Gość gycky
moze sie ktos jeszcze wypowie?

Uczenie sie siebie macie za soba... i piszesz ze nigdy orgazmu nie mialas ? ;/ Ktos tu lekcji nie odrabia chyba. Albo Ty albo on... Dzieci....

Gość gycky
on ma zawsze ja nigdy..teraz uwazam, ze po prostu za malo czasu mi poswieca....

Gość czy jest tu jakis moderastor
masz 17 lat?

Gość gycky
nie 19

to zacznij wreszcie uczyć sie sama siebie wtedy możesz nim pokierować

Gość ola19lalala
dokladnie tak. Kiedys gdzies przeczytalam "Jesli kobieta sama siebie nie umie doprowadzic do orgamzmu to niech nie liczy ze mezczyzna bedzie umial to zrobic" i to jest sweta prawda.

Gość ola19lalala
no ale jak dziewczyna nie zna tego uczucia to nie wie czego sie spodziewac ;) chociaz dziwne ejst ze po jakims tam czasie zwiazku nie miala :| chlopak jest egoista i zalezy mu tylko na wlasnej przyjemnosci. Tyle.

nie, nie idiotą. tylko niedojrzałą, zbyt młodą na cokolwiek seksualnego osobą. to coś w stylu pisania do bravo. Pytanie o takie coś na forum. Najpiękniejszy, najintymniejszy moment zaczynać od pisania do obcych, często głupawych osób. Tak trochę Żal.pl no ale nie dziwcie się bo są ludzie dojrzali i niedojrzali. niedojrzali muszą dostać kopa, żeby zrozumieć że seks to nie tylko "wyżycie się" tylko akt największego zaufania i oddania partnerowi. Tylko wtedy można czuć pełnię rozkoszy, myśleć o orgazmach, eksperymentach i innych przyjemnościach.