Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcus 25 lat

Dlaczego kobiety to takie obłudne hipokrytki bez honoru ? Jak tak mozna ?

Polecane posty

Gość ofer ma
no to tak samo tobą nie była zainteresowana atrakcyjna dziewczyna. dopiero kiedy straciła na atrakcyjności (ze względu na dziecko) zainteresowała się tobą. naucz się z tym żyć.

Gość a jednak..............
podobała ci sie glupia i pusta

Gość ofer ma
nie rozumiem dlaczego pusta????? czy jak dziewczynę podrywa dwóch facetów a ona wybierze przystojniejszego i bogatszego to znaczy że jest pusta? sami jesteście puści. gdybym mógł wybierać czy być bogatszym i przystojniejszym niż jestem to oczywiście że chciałbym być. co w tym złego?

Gość Marcus 25 lat
A skąd mogłem wiedzieć że ona jest pusta ? Jak sie zorientowałem to dałem sobie spokój. Zadawałem się z nią nadal ale na stopie koleżeńskiej. A po jakimś czasie to ona uderzała do mnie ale powiem wam ze nawet jakby nie miała zalanej formy to i tak bym jej nie chciał bo jednak honor swój należy mieć

Gość oferma jestes
głupia/pi czy udajesz?

Gość ano dlatego
pusta, bo gdy zrobila bachora i ci przystojni ją wysmiali, to wrocila do tego na ktorego wczesniej by palcem nie kiwnęla. Ot, dlatego jest pusta.

Gość ofer ma
"pusta, bo gdy zrobila bachora i ci przystojni ją wysmiali, to wrocila do tego na ktorego wczesniej by palcem nie kiwnęla" chcesz powiedzieć że powinna do końca swoich dni gorzknieć w samotności? skoro "przystojni" jej nie chcą a ona "nie ma prawa" być zainteresowana tymi mniej przystojnymi to chyba tak :D i kto tu jest pusty :D

Gość bardzo myśląca
:D:D:D:D buhehehe tylko zazdroscic dziewczynie głupoty...

Gość mogę zrozumieć
że ta kobieta to obłudna hipokrytka bez honoru , bo analizując jej zachowanie to jest jedyny słuszny wniosek , ale jedno mnie oburza !!! Dlaczego generalizujesz i na podstawie jednej pindy oceniasz wszystkie kobiety ????

Gość do ofermy
ale niech znajdzie innego, a nie takiego któremu wczesniej ze zwględu na wygląd dała kosza. Nie była nim zainteresowana w zaden sposob wtedy to teraz rowniez nie jest tylko szuka faceta do dziecka, zeby tatusia mialo. buhehehe

Gość Marcus 25 lat
Myśląca ? Wyrafinowana su.ka, hipokrytka na maksa, ale na pewno nie myśląca :-o

Gość ofermaaa
przestan poraaaazac głupotą. Błagamy ! Pewnie sama jesteś taką głupią pindą.

Słuchaj kolo ja to widzę inaczej.Wiec ....dla mnie nie jest pusta tylko mysląca.a Ty olałeś ją tylko dlatego zeby inni nie gadali:O

Hehehe, mogę wiedzieć dlaczego ta panna jest myśląca? Bo nie umiem samodzielnie znaleźć argumentów o tym świadczących.

a wiec tak ta sama historia czasem różni sie szczegółami.Kolo Nam pisze tak by sie usprawiedliwić..nie wiem dlaczego tego nie widzicie. mogła Go w robić a dziecko jak nic,ona nie ukrywała ciąży...a to z iloma była?ciekawe czy to wie od niej czy od innych. Myślaca bo chciała dobra dla dziecko...skoro NIBY ją kochał...no ale kolo ma dumę:)

Gdyby chciała dobra dla dziecka, to szukała by faceta w swoim typie, którego jest w stanie pokochać, a nie takiego na odwal się, byle by jakiś był. W dodatku totalny brak honoru wracać do gościa, z którego kpiła jako z mężczyzny. Dziecko nie jest szczęsliwe gdy rodzice się nie kochają. Poza tym autor pisał, że gdy jej odmówił ona się 'oburzyła' i puściła niemiłe plotki. Mądra kobieta tak nie postępuje. Widać że laska jest wyrafinowana, pusta, zrobiła sobie dziecko z gościem który jej nawet nie chciał, a z opowieści autora można wywnioskować, że nie była z nim długo, po czym zaczęła się płaszczyć przed byle kim żeby ją z dzieciakiem przygarnął.... dla mnie to nie świadczy o mądrości... i dzięki temu mnie się takie przygody nie zdarzają...

Ok piszcie co chcecie mi ta historia nie pasuje,z resztą przekonałam sie pare razy jak facet potrafi zjebać opinię by sie tylko wybielić

Gość ofer ma
"Nie była nim zainteresowana w zaden sposob wtedy to teraz rowniez nie jest tylko szuka faceta do dziecka, zeby tatusia mialo. buhehehe" no ale zawsze tak będzie. laska popełniła błąd w życiu i teraz za niego zapłaci. jest atrakcyjna więc może "pozwolić się kochać" jakimś mniej atrakcyjnym facetom. ale chyba oni się nie łudzą że ona będzie kochała ich? nikt nie przesiada się z rolls roycea do malucha, chyba że nie ma wyjścia. i nikt przy zdrowych zmysłach nie spodziewa się że ta przesiadka będzie się komuś podobała.

Po co miałby zjebać jej opinie? To forum jest anonimowe. Nikt się nigdy nie dowie kim jest on i kim jest ona..

:O no przecież gdyby chciała to by sie z Nim przespała poudawała love..laska była szczera moze za bardzo Piszta co chceta

Gość Oferma ...
dojrzej...

Gość Malinowa________61
dlaczego tacy pseduo-mężczyźni jak ty to obłudni hipokryci bez honoru? Jak tak można oceniać wszystkie kobiety bo jedna taka jest i jak można lecieć na kogoś tylko za to że jest ładny?

Gość brzydula444
ale dziecku dala geny ladnego ojca i bedzie mialo ladna dziewczyne

Nie przespałaby się z nim, bo autor napisał przecież, że gdyby nie dziecko to i tak by jej nie chciał, bo ma swój honor. I dobrze.

Czytajcie ze zrozumieniem ludzie ''po jakims czasie dowiadywalem sie od znajomych ze to niby ja ja podrywalem i jak dowiedzialem sie ze jest w ciazy to ja olalem. Ze jestem chamem i burakiem. Czesc znajomych odwrocila sie ode mnie na jakis czas.Pozniej przyznali mi racje. '' plotkowali o nim wiec .....?, ok ide i już nie mieszam:P

Gość ofer ma
ja nie wiem co wy od niej chcecie. nikogo nie okłamywała, nie okłamywała, nie udawała zainteresowanej gdy nie była. każdy ma prawo do własnych wyborów i własnych błędów. nie dziwię się gościowi ze jej otem nie chciał. to oczywiste. ale te teksty o tym że jest pusta to po prostu gorycz przez niego przemawia.