Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcus 25 lat

Dlaczego kobiety to takie obłudne hipokrytki bez honoru ? Jak tak mozna ?

Polecane posty

Ona jest pusta. Jaka gorycz? To są fakty. A jakby Ciebie laska olewała, całe zycie mówiła Ci że nie masz u niej szans, i nagle gdy okazuję sie ze ci piękni i bogaci jej nie chcą, ona wraca do ciebie bo boi sie sama dzieciaka wychowac. Tylko po to zniszczy zycie sobie i dziecku, i związe się z tobą, do ktorego nie czuje pociągu i zainteresowania. Zamiast poszukać prawdziwej miłosci i przestac u facetow zwracać uwagę jedynie na ładną buźkę i portfel. Nieee ona jest na to za głupia, jak nie dostała czego chciała to wezmie ochłapy...i zrani faceta. na szczescie trafila tu na madrzejszego od niej samej, ktory pokazał jej fige.

Gość ofer ma
to demagogia. to samo można powiedzieć o nim: jakby całe życie facet za tobą biegał i zapewniał o miłości a jak go potrzebujesz to się odwrócił od ciebie..... każda laska z którą próbował marcus może powiedzieć o nim że jest pusty bo dopiero jak inna kopnęła go w dupsko to zainteresował się nią itd. miłość do bzdura. do przypadkowe dobranie się ludzi o podobnych oczekiwaniach. oczywiste jest że każdy człowiek szuka partnera który go pociąga i nie wiem czemu się tak bardzo dziwicie.

Gość paskudziasta
a nawet jakbys ja olal z powodu brzucha, to wedlug mnie nie jest niczym zlym. bo to nie twoj brzuch i masz prawo miec wybor czy chcesz zadawac sie z ciazowata dziewczyna

Gość Facet jest jebanym pustakiem
bo olał dziewczyne ktora sama chciala z nim byc a na dodatek ona byla w ciazy :-o jak mozna kopnac w dupe dziewczyne w ciazy ? mam nadzieje ze ktos go obije za to ze odrzucil dziewczyne ktora go potrzebowala😠 bedziesz mial za swoje pustaku odrzucajacy dziewczyny w potrzebie :-o

Nie rozumiesz, ona od początku mu mówiła, że nie chce takiego faceta jak on. A pozniej w desperacji poszła go prosić o przygarnięcie. Chociaz tak naprawdę nadal nie była nim zainteresowana. Poza tym ma szmata dzieciaka z kimś kto ją puścił z torbami, co świadczy o tym że jest nieodpowiedzialna. "Kilka razy bezczelnie dała mi do zrozumienia ze nie mam czego u niej szukac bo nie ta liga a i wyglad mam niewyjsciowy" W dodatku była, z tego co się doczytałam, niekulturalna i w chamski sposób bezpośrednia. Ok jak już kogoś obrazi i dosadnie wyrazi brak zainteresowania, to nie pozniej nie leci z podkulonym ogonem z powrotem. "Ona oburzyla sie na to ze ja smie ja olewac i walnela mi focha. Po jakims czasie dowiadywalem sie od znajomych ze to niby ja ja podrywalem i jak dowiedzialem sie ze jest w ciazy to ja olalem. Ze jestem chamem i burakiem. Czesc znajomych odwrocila sie ode mnie na jakis czas.Pozniej przyznali mi racje. " Jeszcze smiala się obrazić? Co to w ogóle za zagrywka? na pewno nie kobiety na poziomie, w dodatku puszczała jakieś ploty. Widac oburzyła się że 'taki chujowy' facet smie ją odrzucać. Zadufana, zapatrzona w siebie suka. Jak najbardziej nalezy jej się to co dostała od zycia. Za głupote sie placi.

Gość paskudziasta
jebanym pustakiem jest koles co jej zrobil dziecko i ja olal. autor nie jest niczemu winien i nie musi ponosic konsekwencji jakiejs laski, co go zlewala z powodu wygladu a jak brzuch zaczal jej rosnac to nagle zapalala wielka miloscia. gosc bylby skonczonym frajerem jakby poszedl na to i uwierzyl e jej "milość". on nie ma zadnego obowiazku jej pomagac. niby z jakiej racji? jakby do was przyszla jakas laska i porpsila o wychowywanie nieswojego dzieciaka to juz widze jak wszyscy lecicie i sie zgadzacie

Gość paskudziasta
w ogole cala ta dyskusja nie ma sensu. sprawa jest oczywista nie wiem dlaczego sie czepiacie autora, bo nie chce wychowyac obcego dzieciaka. to jest teraz problem tej laski i ojca tego dziecka.

heheh jak jest atrakcyjna to i tak kogoś znajdzie:P a gdzie Markuś?:O

Gość Co z tego ze atrakcyjna
jak głupia? znajdzie na chwile a pozniej kazdy ją zostawi bo nikt nie lubi przebywac z idiotkami.

Gość Hated by The Life
nie myśl nad tym to bdz chyba najlepsza rada z najlepszym uspr. bo jak zaczniesz się nad tym zastanawiać to zaczniesz zauważać więcej złych cech i więcej zaczniesz nad nimi rozmyślać aż życie w pewnym momencie zacznie cię nudzić zaczniesz przewidywać zachowania ludzi i ich reakcje mało znajdzie się dziewczyn które bdą odpowiadać tobie charakterem zaczniesz się załamywać i twoja egzystencja stanie się najgorszą krucjatą (ale jest parę plusów staniesz się bardziej moralną i kulturalną osobą mądrzejszą i bdz wpływać na ludzi mimo woli - nwm czy to plus czy minus)

Gość gość
i piękny pocisk jej zrobiłeś bracie - piję twoje zdrowie;) Jest jednak jeszcze nieraz sprawiedliwość na tym świecie. I nie nie ieszę sie z cudzego nieszczęścia bo ta dziewczyna kim by nie była - jest w cieżkej sytuacji. Ale została ukrana za własną pychę i egoizm. Zazdrościc tylko temu bogaczowi - teraz ściemnia kolejną laskę z któą już bedzie uważał jednak lub szybko ja rzuci bo nikt nie chce płacić alimentów na 4 strony:)

Gość gość
fakt,podwójne standardy pań nieraz porażają ale od tego masz mózg by umiec to w porę dostrzec i sie ewakuować. Aha i masz prwo szukać atrakcyjnej ale i też mądrej dziewczyny. Niestety ładnych to jest mnóstwo ale z wnętrzem już gorzej niestety. A wiedz że lepiej bć samemu niż brac kogoś na siłe kto cie i tak nie pociaga. Pytanie czy sam jesteś na tyle atrakcyjny że przyciagniesz tą upragnioną? Bo widzisz to działa w obie strony i nie ma co się oburzać. Jak kto dba tak i ma.