Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zygi

aborcji zdecydowanie NIE !!!

Polecane posty

Gość zygi

temat dla tych, ktorzy opowiadają się przeciw zlegalizowaniu aborcji :)

Gość zygi
ja usunełam i sie tego nie wstydze

Gość zygi
o widze, ze tu jakaś/jakis nowy zygi sie odezwal - probujac chyba wrobic mnie w aborcję :) wcale mnie to nie zaskoczylo, wiec zaczyna sie zabawa w kotka i myszke. Bardzo smieszne

Gość do zygi
po co zakladsz takie tematy moherowy berecie :o

po to zakladam taki temat, bo mam ochote podenerwowac takich jak ty piszac o swoich pogladach

przede wszystkim tym, ktorzy osoby opowiadajace sie przeciw aborcji łączą z moherami i kościolem wyjasniam - NIE JESTEM ZADNYM MOHEREM, instytucje jaka jest koscol znam tylko z ulicy!!! do angioletto / jestem przeciwna aborcji i nie dla tego, bo tak mi nakazuje kościo,a dlatego bo tak czuje, tak podpowiada mi serce

Gość do zygi
podenerwowac to mozesz swojego starego i uwazaj zebys w pysk nie zarobila glupia pipo wez idz kosciół posprzataj , a tu sie nie wypowiadaj , rózaniec odmowilas , ubrania naszykowalas do kosciola na jutro

tak to ty mozesz do mamusi sie odzywac - nie interesuje cie ten temat to wymiataj stad, nikt cie tu nie zpraszal :)

to, ze ja mowie nie, to nie znaczy wcale, ze innych namawiam do swojego zdania ... po rostu chce poznac zdanie innych. po prostu wymieniam sie pogladami

Gość do zygi
wymiatac to mozesz brudy ze swojej lepianki debilka

Gość do zygi
snoopek jestem za :) moj wybór moje cialo, MOHEROM MÓWIMY NIE

rozumiem, ze takiej kultury mamusia i tatus cie nauczyli :) bardzo mi milo :) nie wiem tylko czy na ciebie to juz nie czas, bo dobranocka sie skonczyla. aaaa twoje argumenty przemawiaja do mnie, moze przejde na twoja strone ... buhaha ...

Myśle że każda z nas powinna mieć wolny wybór i pomimi ze staram sie o dziecko i w tym momencie do głowy by mi nie przyszla aborcja to w 100% jestem za aborcją! żadna ustawa wymyslona przez politykow nie powinna decydowac o losie wszystkich kobiet.to sprawa indywidualna. jesli ktos jest przeciwny aborcji to niech tego nie robi i juz.

angioletto bardzo dobrze powiedziane, to jest indywidualna sprawa i każdy powinien mieć prawo wyboru.

Ja też jestem przeciwna aborcji, jedynym wyjatkiem jest dla mnie ciężkie upośledzenie płodu. A teksty o ciąży z gwałtu to sobie możecie wsadzić w... Teraz 90% młodych kobiet jest na tyle wyedukowanych, że wiedzą o Postinorze, więc mają trochę czasu by zrobić obdukcję i dostać od lekarza tabletkę, która do minimum zniesie szansę na ciążę. Aborcja jest dla mnie złem, które ma być lekarstwem na ludzką głupotę.

do angioletto/ wiec zycze powodzenia. to ze jestem przeciwna nie znaczy, ze decyduje za kogos (jak to nie raz sie slyszy), czy namawiam do swoich pogladow, NIE!!! ja tylko o tym rozmawiam, wymieniam sie opiniami, a do tego prawo mam

Dokładnie!!! temat dla mnie nie ma najmniejszego sensu sprawa jest prosta,niech nikt nikogo nie zmusza do utrzymania ciąży lub do jej usuniecia.to wybór każdej z nas.chyba demokracje mamy prawda? jakim prawem jakas ustawa ma decydowac o tym co ja zrobie ze swoim ciałem????

Gość drutowiczz
ja rozniez mowie aborcji TAK!!! kobeta i mezczyzna powinni decydowac czy chca miec dziecko czy nie, a antykonpcepcja nie daje 100proc pewnosci

angioletto---> jakim prawem jakas ustawa ma decydowac o tym co ja zrobie ze swoim ciałem???? Czy poczęte w tobie dziecko traktujesz jak swoje ciało?

Gość drutowiczz
milla_23 Postinor zabija dziecko poczete tak? wiec co za rozncia czy zrobi sie to w 2 tyg ciazy czy w 16? to taka sama aborcja

Gość karolciabha
a ja sadze,ze nie powinno sie decydowac o czyims zyciu,jednak kazdy ma prawo decydowac o wlasnym.ja sama mialam bardzo glupia sytuacje 2 miechy temu i schiza jaka mam do dzis mimu 2 okresow i 3 negatywnych testow jest nie wyobrazalna. a sa sposoby by dokonac aborcji i nie mowie o jakims'podziemiu'. pozdrawiam i dajmy kazdemu decydowac o sobie.