Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

kto lubi samochód dodge??

Polecane posty

wielbicielu mi ni chodzi o akie małe i grube on jest taki smukły, taki śliczny... poszukam i wkleje linkl

MAREK NIEZDAREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TEN OSTATNI TO TEN MÓJ

Gość antynk anty nk
choroba nie zmieniłem ksywki po podszywaniu się pod marka :D

Gość antynk anty nk
słonko jak już się tak napaliłaś na te samochody to skocz sobie na stronę dodge i poszukaj VIPER SRT10 CONVERTIBLE albo szukaj za pomoca google grafika

Gość antynk anty nk
>kupicie mi taki A jesteś ładną blondykną z kształtnym i jędrnym biustem 80B ? i masz więcej jak 22 lata ?

ale ja już się naoglądałam wszędzie i mam na tapecie taki:) a one są drogie? można kupić taki w Polsce gdzieś na złomie?

Gość antynk anty nk
jak jesteś młodsza to do książek ale już ! bo ładna musi być również mądra :D

Gość antynk anty nk
a one są drogie ? w USA nowy z salonu w wersji najuboższej 88 tys $ . U nas na złomie to możesz sobie niedrogo fiata 125/126p albo seicento. pozatym co to za samochód ze złomu :O co innego antyk do renowacji co innego nówka przeznaczona do kasacji :D

nie muszę iść do ksiązek a co ty taki rygorystyczny?! ty też tak w książkach siedzisz??

Gość antynk anty nk
>a można kupić taki mały model-zabawka ? tak można nawet za 500zł w skali np 1:10 bardzo ładnie zrobiony i jeżdzący :D

Gość fan antyków
tak siedzę w książkach i nie nie kupie Ci bo jestes za młoda :D ale znajdzie się taki co kupi

a skąd wiesz ile mam dokładnie lat?i nie znajdzie się taki co kupi bo mnie czeka staropanieństwo

Gość fan antyków
jak jesteś ładna to znajdzie i kupi Ja bym kupił gdybym miał odp ilość gotówki i na piśmie poświadczyłaby żę będzie mi gotowała smaczne obiadki do końca mojego życia. pisałaś ze masz miej jak 22 lata i to mi wystarczy,

mojego dodża pozostawię w moich marzeniach. a kim jesteś że siedzisz w książkach??przecież to nudne

Gość fan antyków
wcle nie nudne, wcale nie nudne ! Czytanie rozwija , wyobraźnię dobry smak i uczy nie popełniać błędów !

a jakie książki czytasz?? ja lubię czytać ale nie mam na to czasu niestety. chodzę do takiej szkoły że po powrocie do domu tylko nauka się liczy, nawet glód nie jest ważny