Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem...smutna

Czy są gdzies jeszcze porządni faceci..?

Polecane posty

lila> łatwe to lubią frajerzy którzy sa tak cieńcy że nie potrafią zdobywac dziewczyn. albo przystojniacy co myślą że sa najfajniejsi na świecoe i mogą miec każdą.

Gość ankietka ...
Właśnie tak miaucząc i piszcząc ... niszczycie chęć poznania Was ... Ciekawe, czy sami lubicie, czy chcecie takich miauczków poznawać i utrzymywać takie znajomości?

Gość do niktwazny77
A ja jestem fajnym facetem, napisz skad jestes to zaraz znajdzie sie jaka wolna, porzadna i chetna do rozmowy :D

Zgadzam się z toba niktwazny włąsnie takim typem człowieka (tym drugim konkretnie jest moj byly ) :P

ja wam życzę abyscie poznały takich wspaniałych facetów jak ja kobietki tutaj na kafe:) są jeszcze osoby które potrafią zrozumieć i poświęcić troszkę swojego czasu:)

Gość tamarra-x
Poznaniak dobrze napisal. zreszta ja tez pracuje z facetami i slysze podobnie: kobiety (nie wszystkie) sa strasznie rozkapryszone, uwazaja sie za ksiezniczki, kaza sie zdobywac ale same palcem nie kiwna by wykazac inicjatywe, pod slowem wartosciowy i porzadny kryja dluga liste zadan, miedzy innymi jak to facet powinien byc obrotny, dobrze zarabiac i kupowac im kwiaty i prezenty, plus zapraszac na obiady. A kogo stac w tychy czsach? Po prostu zejdzcie na ziemie. Idealow i ksiaci na rumaku nie ma. Sa luydzie-zwykli, co pracuja, placa podatki, licza ile starczy do pierwszego. Maja tez swe hobby i chca je rozwijac. Nie potrafia zawsze czytac w myslach i zgadywac co panna ma na mysli. wezcie to pod uwage.

Gość ty buraku
Jarek jak zwykle zaświecił swoją mądrością. i to sa niestety jedtne słowa jakie go mamusia mayczyła bo jego mamusia jest taka sama jok opisuje w słowach kobiety.

Gość poetka ...
ty buraku - no wiesz, jakby Ciebie matka wykorzystywała seksualnie, to też byś nie uważała ją za porządną ... :P Dajcie mu spokój miał wystarczająco ciężkie życie ... a teraz jeszcze te pryszcze ... Biedakowi ciągnie się fala nieszczęść ...

Gość ty buraku
to pewnie jeden z tych brzydali albo cwaniaków który nie potrafi przyciągnąś do siebie kobiety. ma \"komplex mamusi\"

Gość poetka ...
ty buraku - widziałam jego fotkę ... to prawie trąd można powiedzieć ... :O Tutaj wyrzuca swoje frustracje ... gdzieś musi ... inaczej oddział zamknięty ... to naturalne szukanie psychoterapii ... nie odbierajmy mu tej szansy ... :P

Gość ty buraku
poetka > zapewne masz rację i wiesz co? jest mi bardzo przykro że to wszystko go spotkało.. żartuje hahahahahahahahahahahahahaha

Gość ty buraku
jarek ty debilu naucz sie proszę rozumiec to co czytasz bo to o twoją dume chodziło paszczaku

Gość poetka ...
Jarek_84 - za Ty słyniesz z dumy ... Mieszkasz na kafeterii prawie wśród samych kobiet ... Starasz się je kopać ... ale w wirtualnej zasłonie ... Ależ Ty masz godność! :P Podziwiać Twą męskość! :P

Poszukam a moze mi powiesz?? :) Jarek szuka pocieszenia brak mu miłości ale odreagowuje w ten sposob typowy samiec :P

Gość poetka ...
Jarek_84 - psychoterapia lepiej by Ci pomogła ... naprawdę ... Nigdy nie potrafiłeś wyjaśnić (chyba nawet sobie) dlaczego tak wpraszasz się na damskie forum ... I zapewne do dzisiaj nie wiesz .... Choć siedzisz tu już od tak dawna ... :O

Jaruś a Tobie co tak ciśnienie skacze? ;) lilla Nikta możesz znaleźć u mnie! Pozdrawiam wszystkich:)

Widac woli ublizac kobietom z facetami nie ma szans moze sie boi stawic im czoła ?:P

Gość poetka ...
Jarek_84 - ciekawe jak nazywasz siebie mając świadomość, że jesteś tworem suki ..

Gość poetka ...
Tylko pytanie brzmi: Czy czujecie, że Wam ubliżono? Bo moje reakcje: od śmiechu do współczucia ... nic więcej ,... Nawet cieszę się ze zwierzątka ... za jakie robi ... a nawet przyznaje: powstał z suki ...

Bywają ludzie i parapety jarek zalicza sie chyba... nie musze konczyc:P

Gość kiney
sa ale jak się pojawiają na waszej drodze to macie ich głęboko w d.....e