Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem...smutna

Czy są gdzies jeszcze porządni faceci..?

Polecane posty

Ostatnio gdzie sie nie obejze,spotykam samych idiotów!!Spotykam tylko takich którzy mają zbyt wygórowane mniemanie o sobie,nie szanuja kobiet,są egoistami i myslą tylko o seksie.Gdzie podziali sie faceci którzy zabiegają o kobiet i traktuja nas z szacunkie..!Powoli trace nadzieje ze jeszcze są gdzies porządni faceci:(

Gość tamarra-x
moj maz jest porzadny:))

Gość elle22
Wygineli niestety:(

Tu napewno nie znajdziesz porzadnych facetow.Ja znam tylko dwoch naprawde porzadnych facetow ale sa zajeci.:( Na kafe faceci to chamy ktorzy mysla tylko o seksie;p

Gość *sami...*.
są geyami😭

A moze powiecie mi gdzie ich szukac..?Bo ja juz nawet straciłam ochote wychodzic gdzie kolwiek:( na imprazy nie chodze bo tam w wiekszosci sama chołota jest(oczywiscie nie mowie o tej mniejszosci),ale jak chodzilam na imprezy to tylko jakies pijaki i cpuni sie dowalali...Teraz to tylko czasem na jakies piwko z kolezankami sie wyskoczy ale to i tak nie za czesto...To gdzie spotkac fajnego faceta...?

Gość tamarra-x
mozna ich poznac wszedzie. ja mojego meza poznalam wlasnie w pubie co wiecej nasza znajomosc nie zaczela sie w grzeczny sposob:)) a dzis mamy prawie 8 letni staz. swoich ex poznalam w tramwaju, przystanku, kosciele, na wyjazdach wakacyjnych.

Gość ankietka ...
Sporo jest porządnych ... choć z moich obserwacji wynika, że sporo takich uaktywnia się kiedy kobieta nie nastawia się na takiego i wychodzi z założenia, że dany facet to tylko rozdział życia ... Wtedy to oni jakoś sami z siebie stają się... Ja nigdy niczego nie zakłaładałam ... A nie tylko jeden jest mi wierny ... a jest ich więcej .. Bo i byli są wobec mnie lojalni ... nawet z drugiego końca Polski ...

O witam:) zawsze mam nadzieje :) A faceta gdzieś sie spotka wkoncu ja zamierzam wreszcie wyjsc do ludzi ale musze najpierw wyrwac sie z domu bo w mojej małej miejscowosci znam juz chyba wszystkich:)

Gość lostka
Widzisz, tamarra, dla mnie facet, ktory dazy do seksu na pierwszych spotkaniach z porzadnoscia nie ma nic wspolnegho i takich facetowe moglabym miec na peczki. Gdzie sa faceci, dla ktorych kobieta to nie tylko atrakcyjne cialo, ktorzy naprawde chca poznac kobiece wnetrze(tylko nie to na dole).

Gość tamarra-x
No dokladnie, niestety wiele kobiet ma straszne cisnienie i jak tylko poznaje to juz w wyobrazni ma jak biora slub. to tez powoduje, ze facet zaczyna sie bac. trzeba podchhodzic bardziej na luzie. Nowy facet= nowa znajomosc, a potem co bedzie to bedzie.

Nawet zaczelam sie zastanawiac czy ze mna jest cos nie tak..?Ale nie wydaje mi sie zebym byla jakas straszna...Dbam o siebie i stram sie zawsze dobrze wyglądac,zawsze jestem mila i kulturalna,nie lubie chamstwa,jestem szczera.A to czego w sobie nie lubie to ze za bardzo sie angazuje,bo chyba za bardzo chcialabym miec kogos..Samotnosc mnie dobija:(

ktory ma pewne wartosci i jakieś zasady moralne wzgledem kobiet nie traktuje jej tylko jako obiekt porządania :)

Gość tamarra-x
Lostka, a kto ci powiedzial, ze ja uprawialam sex z moim na pierwszym spotkaniu? Sexu nie bylo ale bylo goraco i chcielismy tego oboje a nie tylko on. Kazdy postepuje zgodnie ze swoimi wewnetrzynimi podyktowaniami. Ja bylam rozgrzana i chcialam sie wtedy przytulac:)) I nie nastawialam sie na nic, myslalam samav ze to bedziue przygoda a jestesmy juz razem 8 lat i co dzien jest lepiej:)) Lepiej tak niz marzyc o jakims ksieciu, miec w glowie obraz idealu a potem przekonywac sie ze facet jest po prostu czlowiekiem.

Gość ile masz lat..................
jestem...smutna

czas wiem czas pokaze itd :) ale z drugiej strony ile mozna szukac czekac nam kobietom brakuje czasem zwyklego prytulenia :|

Gość lostka
jasne, ze kazdy postepuje jak chce, ale my sie pytamy gdzie znalezc tych porzadnych? Mam dosc tego, ze prawie kazdy facet, mimo iz na poczatku udaje porzadnego, probuje zaciagnac kobiete do lozka na 3 spotkaniu. Wychodzi na to, ze chodzi tylko o seks, a te gadki-szmatki na pierwszych spotkaniach sluza tylko temu, aby kobieta z checia rozlozyla nogi.

mam 20 lat i bylam z facetem ponad 4 lata i chyba problem w tym ze przyzwyczailam sie do tego ze zawsze ktos przy mnie byl..a teraz niestety trzeba sobie ten czas jakos wypelnic:(

Gość idz do kosciola
jestem...smutna

Dlatego mimo wszystko uwazam ze jakiś istnieje wrazliwy facet ale popieram tez "lostka" ze na początku tylko udaja bo chodzi o jedno

Gość tamarra-x
Definicja porzadny to tez sprawa subiektywna bo dla wielu panien pod slowem porzadny kryje sie slowo ideal a takich nie ma. Moj maz jest jak najbardziej porzadny a swiadczy o tym nasz staz zwiazku i to jak bardzo czuje sie z nim szczesliwa podczas gdy wy wypisujecie smety. A poznalismy sie jak sie poznalismy bo oboje tego chcielismy:))