Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stary kawaler34

przydała by mi sie teraz żona

Polecane posty

Gość stary kawaler34

mam smak na naleśliki, wydał bym rozkaz i by mi upiekła a tak musze się zadowolić chipsami :o

Gość sensu brak

Gość naleśników się nie piecze
deklu:O

Gość stary kawaler34
przypomniało mi sie - mam jeszcze 2 pary skarpetek do prania, tez by mnie wyręczyła :o, trzeba sie będzie za jakąś rozejrzeć na brak powodzenia nigdy nie narzekałem ale wolnośc to olnośc, teraz jednak zaczyna miec czasem wątpliwości - przydałby sie ktoś do gotowania, prania, czy żeby po piwko skoczyc jak zabraknie w lodówce

Naleśniki łatwo zrobić. A jak nie, to idź do jakiejś knajpy lub zamów na wynos

Gość wpis nr 25
a pewnie że tak. Dajesz dziewczynie 2tys PLN na rękę a ona z chęcią raz w miesącu Ci usmaży te dw a naleśniki ba i jeszzce herbaty zaparzy .

Gość właściwie jakby tak podliczyć
sprzątanie 3 x w tygodniu - wychodzi 1200 zł miesięcznie gotowanie - mozna iśc do knajpy ale tam zwykle drożej seks - prostytutka bierzez 150 za godzine = 4500 miesięcznie do tego rozmaite rzeczy, no i zawsze jest pod ręka , na posyłki i tp wychodzi na to że zona to dobry biznes bo za miske żarcia masz takiego pracowitego niewolnika i kochanke......ładna zona to wręcz skarb :)

Gość lolek p
ZGADZAM SIE Ja mam zone na posylki A ona naiwnie mysli ze z milosci:) potrzebuje jej do wielu rzeczy A do agencji i tak zagladam

Gość lolek p
i nie kocham jej To po porostu zona

Gość wpis nr 25
ile Ty tego seksu wyliczyłaś raz na miesiąc wystarczy litości kto by na to miał czas i ochotę , sprzątanie raz w miesiącu tylo obiadki codziennie :D to i 2000zł wystarczy

Gość wpis 25 ty jestes chory
sprzątanie raz w miesiącu? :o toż to chlew by się zrobił, trzeba odkurzać, prac itd a co do seksu to nie chcę cię martwic ale w tych sprawach zona ani kochanka nie miały by z ciebie za wielkiej pociechy

Gość wpis nr 25
jestem realistą facet po 30 roku życia dłuższy czas razaem nie oszukujmy się nie bedzie jej trzy razy dziennie ciągnął do łóżka góra dwa razy w miesiącu :D

Gość wpis nr 25
a i lubię nalesniki :classic_cool: