Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Igor_Warszawa

Czy kobiety w Warszawie mają uczucia ?

Polecane posty

Gość puknij się w łeb
generalizujesz. wiadomo że gówniary sa głupie wszędzie nie tylko w Warszawie a starszym gościom odwala bo tylko przy takiej mu jeszcze stanie. co do tych napakowanych, opalonych, może one leca na ich wygląd a nie kasę? wiadomo umięśnione opalone ciało łądnie sie prezentuje :P

Gość 40-stkaaaaa
A co masz przeciwko 40 letnim kobietom ????????????????? Mam po 40 i tez troche lece na kasę :P ale nie jest to priorytet, na pewnno nie skresliłabym faceta tylko dlatego że nie jest bogaty. Wystarczy normalna praca i normalna kasa. Mam niewiele od ciebie starszego faceta i znam jeszcze 2 takie pary z ponad 10-letnia różnicą (kobieta starsza) i sa szcżęśliwi, więc jęsli szukasz wśród 18-20 stek, to nie dziw sie że rozczarowujesz sie.

wiesz dlaczego mnie rusza? dlatego że stereotypy o warszawie są tragiczne i dlatego że ludzie się nimi kierują. a te o warszawie bolą mnie w sensie dosłownym. raz dostałam dosłownie w twarz i usłyszałam "wypierdalaj stąd warszawska kurwo" bo podjechałam z kumpelą pod pub samochodem na warszawskich blachach, zasiadłyśmy z przy barze i śmiałyśmy być zwyczajnie miłe dla barmana. ze stereotypami jest problem, że są półgłówki biorące je serio.

gwiazdki - nie zostalas tak potraktowana, bo jestes z Warszawy, tylko dlatego bo ktos szukał powodu i akurat go znalazł w postaci Twego pochodzenia...

Gość Igor_Warszawa
"""Mało_stanowczy Igor krętaczu, zarabiając 10.000 brutto można bez problemu dostać kredyt, chyba że masz umowę na czas określony Tym bardziej, że kawalerki to zaczynają się od 30-40m2, pomnożone przez 6-7.000 za m2 to w najdroższym rozwiązaniu masz 280.000. Pominę milczeniem fakt, iż przy takich zarobkach bez problemu można kupić fajną furę, nie mówię o nowej. Twój post skłania mnie do stwierdzenia, że to była cienka prowokacja na poziomie gimnazjum """ Mało_stanowczy ! Weź ty sobie połóż jajka na muszli i przytrzaśnij deską klozetową. Jesteś większym debilem niż ustawa przewiduje po nowelizacji ! Jest takie coś jak domiporta.pl, otodom.pl it. Użyj swojej dłoni do czegoś więcej niż marszczenia freda i wpisz z klawiatury te strony. Potem przejrzyj jakie masz ceny w Warszawie i co za te 280 tysi w Warszawie możesz kupić. 6-7 tys za metr ??? Chyba cztery gołe ściany albo do remontu kapitalnego. 9-10 tys to już bym się z tobą zgodził !!! Widać że jesteś jakimś młotem co się wypowiada , a pewnie w życiu nie byłeś w banku i nie starałeś się o kredyt. Przygłup. Zastanów sie co ty piszesz jakieś abstrakcje. Weź sobie człowieku przejrzyj mieszkania na otodom.pl i innych i uczciwie powiedz w którym za cenę do 280 tys. chciał byś mieszkań przez najbliższe 30 lat !!! Potem zapodaj tu linka żeby wszyscy widzieli. Bo moim zdaniem jesteś przykładem kmiota co to mieszka na garnuszku rodziców lub wszystko dostał i mieszkasz sobie w domu czy apartamencie a innym takie bzdury piszesz. Jak nasi politycy durni ze stolicy co kiedyś udowadniali ludzią w TV że przeżyją miesiąc za 500 zł !!! Obecnie mam umowę na czas nieokreślony i banki średnio proponują max 220-250 tys zł przy wpłacie 30%. Więc powiem ci chłopie idź się pałuj z twoją filozofią wieśniaka nowobogackiego. Ja nie jestem rodowitym Warszawiakiem ale potrafię widzieć tutejsze ceny. A ty mieszkasz w stolicy jak twierdzisz od zawsze ale nie dostrzegasz ile co kosztuje. Czyli najwyraźniej po prostu masz na tyle luksusową sytuację że cię to burżuju nie obchodzi. I myślisz że przecież jak twoi rodzice 10 at temu kupili willę za 200 tys to teraz za 280 można dostać pałac. Żałosny jesteś kmiot !!!

Gość Igor_Warszawa
""".w.w.w. no ale zaraz, jak Ty masz 29 lat, a laski Ci sprzątają sprzed nosa 17-20latkowie, to do kogo Ty startujesz, do 16latek?? ogarnij sie czlowieku...""" Kurde nie mówię że sprzątają. Ale że dla kobiet nawet tych co mają 25-30 to taki gówniarz z kasą od rodziców jest więcej wart niż ja.

Gość Ju......
Skoro tak się do kobiet odzywasz jak do Mało stanowczego, to się nie dziwię, że Cię tak traktują....

Gość Igor_Warszawa
Do kobiet odzywam się jak trzeba. Wręcz jakoś dziwnie wszystkie twierdzą że tak kulturalnego faceta jak ja to mało kiedy można spotkać. Oczywiście tak twierdzą te co mnie znają :) Praktycznie to chyba raz w ciągu moich kilkuletnich związków użyłem do dziwczyny/kobiety brzydkiego słowa. Staram się aby wszystko było jak trzeba. Fak że nie zawsze to się udaje. A do Mało_stanowczego tak napisałem bo to młotek. Nigdy kredytu nie brał, nigdy się o niego nie starał itd. Nawet nie ma pojęcia o cenach w Warszawie a pisze bo sobie co najwyżej na jakimś kalkulatorze kredytowym sprawdził zdolność. Niech odpowie na pytanie które mu postawiłem i poda przykłady o które prosiłem to pogadamy. Co do wypowiedzi : """" igor ty leszczu sam byś chcial być takim facetem,ale kasy brak i to cie wk**wia ,że nie możesz. """"" powiem tak : Jak będę chciał prostytutkę/sponsorkę za pieniądze to sobie taką załatwię np. w agencji. I kasy mi nie brak. Po prostu wolę wydać na ciekawsze rzeczy niż na debilny lans i wyglądać jak laluś. Szukam uczucia. Kobiety z którą można się pośmiać, porozmawiać, poprzytulać itd. A nie panny co jak jej zapłacę to mi powie że jestem super i mnie kocha. A ten młotek co to napisał, że jestem leszczem to pewnie taki matołek lansiarz co cały radosny że mu laska powie że go kocha za kasę i zrobi mu loda za kasę. Jesteś tak płytki jak poseł Łyżwiński :) Ten sam poziom prezentujesz. Laska na ciebie leci za kasę a ty się tym szczycisz i podniecasz. A co do fury to stać mnie na to. Problem w tym że nie jestem miłośnikiem samochodów, szczególnie że jak widzę w Warszawie kolesi w furach za kilkaset tysięcy którzy stoją w korkach godzinami i mogą co najwyżej rozpędzić się od świateł do świateł jeśli wcześniej nie zgubią spojlerów to żal mi się ich robi. Ja wsiadam sobie w tramwajkę i w 20 minut od pracy jestem w domu kilka przystanków. Kosztuje mnie to 2 zł i jeszcze mogę kimnąć. A widzę jak kolo w furze za pół bańki stoi za jakimś kaszlakiem i wącha spaliny to po prostu śmiech mnie ogarnia. Czasem myślę że w Warszawie to fajny samochód nadaje się właśnie do jednego - do lansu. NIe pojeździsz nigdzie na luzie i fajnie, ale możesz dotoczyć się pod jakiś klub , walnąć umta umta że ci głośnik pójdzie i zgrywać macho za pieniądze rodziców czy takie które masz z nielegala.

Gość Igor_Warszawa
Jak już tak piszecie że do złych miejsc chodzę to może napiszcie jakie są normalne i fajne - szczególnie gdzie można poznać fajną dziewczynę ? Skąd mam wiedzieć gdzie. Jestem w Warszawie od roku. Non stop praca i wyjazdy to nie mam specjalnie czasu na poznawanie życia towarzyskiego - to już nie czasy szkoły. A akurat część towarzystwa z mojego sektora - dużo prawników i dzieci biznesmenów to chdzi do takich miejsc więc tylko a takie mam realne namiary. Bo gdzie mam w końcu te uczucia u dziewczyny znaleźć ???

Jak nasi politycy durni ze stolicy co kiedyś udowadniali ludzią w TV że przeżyją miesiąc za 500 zł !!! jesli chodzi o samo jedzenie to mi starcza tyle;p i powiedz jedno.w jakich klubach bywasz ze takie sytuacje ci sie przytrafily?

"A co do fury to stać mnie na to. Problem w tym że nie jestem miłośnikiem samochodów, szczególnie że jak widzę w Warszawie kolesi w furach za kilkaset tysięcy którzy stoją w korkach godzinami i mogą co najwyżej rozpędzić się od świateł do świateł jeśli wcześniej nie zgubią spojlerów to żal mi się ich robi. Ja wsiadam sobie w tramwajkę i w 20 minut od pracy jestem w domu kilka przystanków. Kosztuje mnie to 2 zł i jeszcze mogę kimnąć" deklaracja przegrańca :D korki to masz w godzinach szczytu... a samochodem dojedziesz wszedzie szybciej zwlaszcza, gdy jadac komunikacja, mialbys co najmniej jedna przesiadke.... co do korków - wole siedziec sobie w swojej furze, grzać dupe i słuchac muzy z dobrego audio niz stać w autobusie obok jakiegos spoconego grubasa

Gość Igor_Warszawa
Po pierwsze nie stoję obok spoconych grubasów tylko sobie siedzę wygodnie w fotelu bo mam luz w autobusie lub tramwaju. Autobus i tramwaj mam bezpośrednio spod pracy tuż pod dom bez żadnych przesiadek. Dodatkowo ja na swoją furę mogę zarobić sam a ty dostałeś od starych kasę na nią, albo ci kupili bo nawet tego byś nie potrafił. Ewentualnie masz z nielegala. Więc nie cwaniakuj. Cwaniakują tak z reguły ci którym łatwo przyszło. Ci którzy ciężko pracuja sami na takie rzeczy nie mają skłonności do cwaniakowania bo znają swoją wartość i nie muszą nikomu nic udowadniać czego to oni nie mają i jakiej muzy słuchają w swojej furze. Typowy leszczu z nowobogackiej rodziny.

\"Kobieta powinna być co najmniej 2-3 lat młodsza od mężczyzny\" Ale brednie:P.Ja w ogóle chyba bym takiej nie dał szans:P. Jeżeli twierdzisz że każdy chłop powinien być pedofilem to znaczy że w ogóle powineś być okastrowany:P. I prawisdłowo że zadnej nie znalazłeś bo jesteś za bardzo pedofilski:P.

"Amant wszech czasów pisze że mam poszukać o 10 lat starszej ??? Mam szukać 40 latek ??? To chyba jakieś panie po rozwodzie. Dobrze się czujesz ??? " To nie ma nic do mojego samopoczucia:P.Tylko jak wybredzasz to nie płacz bo rzekomo nie masz powodzenia:P.PO prostu to się nazywają wygórowane wymagania:P.Ale jak to mówiono"nie dla psa kiełbasa" :classic_cool:.