Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady in White

Mój facet chce iść na wesele z koleżanką z pracy

Polecane posty

Gość szczesliwy rozwodnik
Już ją jedzie ostro.....niezłą musi mieć zabawę:))

Gość a ładną masz pizdeczke

Gość plaJster
Nie pozwól mu i tyle jak będzie dalej przy swoim stał to znaczy ze zależy mu bardziej na kimś z kim nie jest taka fantazja.... wszystko co nowe jest super... gorzej jak się już pozna i potem jest rozczarowanie oczywiście nie zawsze... ja na starcie ze swoim miałam ciężko musiałam zrobić porządek z jego internetowymi koleżankami które poznał przede mną miałam ciężko on może tego nie rozumiał koleżanka po prostu dla niego teraz mnie przeprasza bo wie że to było nie fair i sam by nie chciał abym ja miała jakiegoś kolegą na gg żebym z nim flirtowała ...

Gość EIIIka
Ja uważam że taka sytuacja nie ma nic wspólnego z zazdrością autorki i z jej brakiem zaufania do faceta. Po prostu to jest ewidentne przekroczenie granicy w związku. mnemozyne Jeśli ty nie widzisz w tym nic złego to jest twoja sprawa ale autorka ma z tym problem więc nie powinna się godzić na coś z czym ma problem

Gość wiec....
kategoryczne NIE, facet bedzie podpity, a wtedy skory do...... Wiem co mowie Przezylam okrutnie bedac w ciazy...

Chyba Was ponioslo troche... moj byly razu pewnego poszedl z kolezanka na wesele (ja wtedy wyjechalam i nie moglam z nim pojsc), potem ja zostalam zaproszona przez kolege i rowniez poszlam (byly akurat tez wyjechal, i zeby bylo smieszniej, mieszkal na tym wyjezdzie u swojej jeszcze innej kolezanki). Nic sie nikomu od tego nie stalo, bez przesady :0 Ale, w przypadku autorki, to ten jej chlopak ma jakies dziwne argumenty uzasadniajace chec pojscia na to wesele.