Gość patryma Napisano Grudzień 7, 2008 tzn co robisz ze 4 kg juz spadły:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guzmania Napisano Grudzień 7, 2008 2 tygodnie -4kg jem w zasadzie tak, jak napisała założycielka tego posta, czyli po prostu troszkę mniej, a przede wszystkim o stałych porach i bardziej zbilansowane posiłki. Staram się wszystko dostarczac organizmowi, nie jem syfów i niepotrzebnych pustych kalorii. fakt fkte, trzeba poświęcić trochę czasu na przygotowanie posiłków, ale chyba warto, nie? więc głowa do góry. można chudnąć łatwo, smacznie i przyjemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
55555 0 Napisano Grudzień 7, 2008 Chętnie się przyłaczę :) Tylko nie wiem czy dam radę.Zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patryma Napisano Grudzień 7, 2008 Guzmania 2 tygodnie??? Gratuluję!!!!!!! Ja wiem ze schudnąć mozna tylko jak to zrobić jak nawet w tej chwili mój mąż kusi mnie kolacją hehe. Ale nie dam się!!! Twarda jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patryma Napisano Grudzień 7, 2008 55555 witaj! Im nas więcej tym lepiej. Większa motywacja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natttttttttt Napisano Grudzień 7, 2008 wiecie u mnie z motywacja tez srednio ;/ wieczorami sie nudze nie mam co robic i ciagnie mnie do jedzenia ..jeszcze ta pogoda dobija i tez lubie ost jessc na noc a szczegolnie slodycze ;/ ale od jutra ostro sioe biore zobaczymy bede tu zagladac i pisac jak daje rade :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guzmania Napisano Grudzień 7, 2008 patryma, na początku jest ciężko nie ulec pokusom, ale jak wytłumaczysz mężowi, że naprawdę chcesz schudnąć i że jest to dla Ciebie ważne, to na pewno nie będzie Cię więcej wodził na pokuszenie :D a potem się przyzwyczaisz i pokusy nie będą już tak silne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PERVERA Napisano Grudzień 7, 2008 Ja też się przyłaczam ;] 162cm 62kg i nie chodzi tu tylko o wage, ale o cała osobe: od charakteru po wygląd od wyglądu po charakter . a teraz lece spac =* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patryma Napisano Grudzień 7, 2008 No to jutra zaczynam:) W zasadzie to od dzisiaj ale jutro wieczorem mam nadzieje ze napisze ze nie objadłam się na wieczór. Dobranoc. Odezwę się jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 7, 2008 o kurcze a ja nowy temat zaczelam minutke temu:):) ja kupilam sobie zestaw herbalife chce schudnac jakies 10 kg jesli w moim temacie nikt nie bedzie pisal to tutaj z wami sie poodchudzam bo w grupie razniej.i diete zaczynam od jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guzmania Napisano Grudzień 8, 2008 i jak Wam idzie dziewczyny?? ja na razie jeszcze nic nie jadłam, ale to dlatego, że dopiero się obudziłam :p a co Wy dzisiaj jadłyście? miłego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 8, 2008 ja pije wlasnie ta moja herbatke ktora mam wypic drazu rano(ale niestety wczoraj przecholowalam i siedzialam do 4 rano wiec wstalam dopiero niedawno)no i ten koktajl bede pila za jakies 30 minut mam nadzieje ze przezyje po tych specyfikach:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość princessaa Napisano Grudzień 8, 2008 dolanczam sie do was. chcialabym 4 kilo zgubic i bede szczesliwa. a cialko ladnie wymodelowac ciwiczac aby nie byc za chudym tylko w sam raz. dzisiaj niestety skusilam sie na fryty w macu co by stres odreagowac po uczelni :/ to mam najgorsze wlasnie. odreagowywanie stresu jedzeniem :( ale koniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 8, 2008 princessa-no ja tez bede cwiczyla conajmniej 20 minut rano po herbatce na hula hop no i jakies przysiady by mi sie przydaly bo chce osiagnac szybszy efekt.najlpejiej by mi bylo isc na basen ale najbardziej przeraza mnie to ze trzeba w czepkach a ja mam wlosy do pasa i gdzie ja to zmieszcze w tej malej gumowej kieszonce :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość princessaa Napisano Grudzień 8, 2008 ja tez przez czepki na basenm nie chodze bo tez mam dlugie i tez mi sie nie mieszcza :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 8, 2008 ziescic to moze sie zmiescily by w jakis wiekszy model ale przy zdejmowaniu wyrwala bym sobie polowe :-/ a ja tak uwielbiam plywac jak plywalam regularnie to jadlam co chcialam a figurke mialam super a teraz sie zpuscilam troszke chce schudnac jakies 7 kilo ale to mam najdzieje gubic po 2 kilo tygodniowo bo potrzebuje szybciej a przy tak szybkim spadku wagi musze cwiczyc.ale biore witaminy dodatkowe zeby organizm mial wszystko co potrzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Diewczyny bardzo bym sie cieszyla jakbyscie mnie do siebie przygarnely. chce schudnac 5-6kg glownie z dolnej czesci brzuszka:/ no i zadbac o swoje paznokcie wlosy. chce byc piekna dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 8, 2008 chodz chodz tu do nas:)ja nie zakladalam tego tematu ale sie troszke zadomowilam bo bylam bezdomna na tej kafeterii a wiadomo ze w grupie razniej:D a na paznokietki bierzesz jakies witaminy??wiadomo ze jesli zmienisz sposob odzywiania i bedzie jadla wiecej witaminek to oczywiscie sie poprawia...chociaz mi sie same z sibie poprawily:)i to jeszcze na zime rosna jak szalone i sie nie rozdwajaja a ja przez 14 lat je obgryzalam i stosowalam odzywki a teraz bez odzywek i wogole i sa sliczne tylko je musze zazelwac zeby byly twarde i uchronic je przed zniszczeniami ;-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
timeforcoffee 0 Napisano Grudzień 8, 2008 ja tez mogę się przyłączyć? :) dziewczyny doradzcie mi coś... proszęęę!! nie moge cwiczyc, bo mam duze problemy zdrowotne.. a jestem dużą dziewczynką ;/ wzrost 174 waga okolo 72 lat 19. ostatnio jem dużo mniej, kolacji prawie nie tykam, zero chipsów (jeden wielki tłuszcz, ale taki smaczny :(), zero piwa i w ogole alkoholu (jak juz to odrobina czerwonego wina). zamiast przekąsek to maślanki/kefiry/jogurt pitny żurawinowy... i nic nie chudnę.. co robic? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 8, 2008 timer....-ale wogole zadnego sportu nie mozesz wykonywac??to moze 40 minut spacerku dziennie takiego szybszego?mi pomagalo niegdys naprawde.a moze zacznij brac blonnik??efekty podobniez sa zreszta ja teraz tez biore blonnik bo dostalam w zestawie.jestem w podobnym wieku co Ty tak na marginesie:):) moze przerzuc sie na jakies takie gotowane mieso i ryby wszystko na parze a na kolacje ja mam ten koktajl i na sniadanie i to duzo daje ze nie jem tych dwoch posilko tylko koktajl ale konsultantka kazala mi dojadac jakies owoce czy cos bo jesli nie to za malo organizm kalorii dostanie.a moze kup sobie vibratone wiem ze to nie daje efektow spektakularnych ale zawsze cos podobniez efekty jakies sa bo moja znajoma kupila i jest zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
timeforcoffee 0 Napisano Grudzień 8, 2008 witaj blada :) myślisz ze błonnik coś da? tak naprawde w ogole sie w tym nie orientuję.. prawda.. spacery powoli wprowadzilam w zycie, ale postaram sie wiecej chodzic na pobliskie jeziorko. :) i w koncu zaczne jezdzic na rowerze stacjonarnym - to na szczescie mogę :) nieraz zaczynalam, ale nigdy nie wytrzymalam wiecej niz 1-2 tyg regularnego jezdzenia ;/ a opowiedz coś o tym koktajlu.. bo fakt faktem, ale witamin w ogole nie jem.. i ostatnio jakos malo owocow.. ;/ jakby zrobic taki rachunek sumienia to naprawde jest kiepsko :( az zla jestem na siebie. trzeba to zmienic! blada, dziekuje za rady! :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 8, 2008 ta blonnik cos daje ja Ci sie o tym na swoim przykladzie wypowiem za jakis tydzien.ale ogolnie to slyszalam ze kobiety biora blonnik bz zadnej diety tylko regularnie ja kupilam diete herbalife bo potrzebuje bezpiecznie i szybciej schudnac dostalam koktajl (waniliowy ::) smaczny powiem szczerze inaczej bym tego nie wypila bo wybredna jestem ) multiwitaminy,blonnik ziolowy i herbatke rozpuszczalna :) czyli taki zestawik wpisz sobie w googlach ta nazwe i tam Ci wyszuka bo ja nie bede tego reklamowac bo sama nie wiem czy dziala(chociaz moja ciocia schudla juz 8 kg ale wole na sobie sprawdzic) jesli po tygodniu beda widoczne efekty to bede polecac wszystkim na swoim przykladzie:):) tak ja spacerowalam do szkoly i ze szkoly po 20 min czyli 40 min dzinnie i widzialam efekty napewno mialam jedrniejsze cialko i takie fajniejsze.ogolnie to jestem strasznie ubita jak to sie mowi ale to raczej na plus:-Da jesli cwiczysz to moze poprostu zakup sobie jakies tabletki Therma Line czy cos ktore wspomagaja odchudzanie i szybciej spalasz kalorie to tez jest jakies wyjscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
timeforcoffee 0 Napisano Grudzień 8, 2008 uuu widzę ze ceny niskie nie są.. cholera :( ale wszystko jest na bazie błonnika.. przynajmniej wiekszosc.. az chyba dzis sie przejdę do apteki i popytam.. a orietujesz sie ile takie tabletki/kapsułki błonnika (nie wiem co jeszcze) mogą kosztowac? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 8, 2008 wiem ze nie jest to tanie bo ja przy placeniu za pakiet prawie mialam lzy w oczach ze az tyle:D:D:D mozesz sprobowac na allegro tam powinno byc tansze ale nie wiem czy orginalne. tutaj daje Ci linki z tym blonnikiem moze cos znajdziesz dla siebie http://www.allegro.pl/item498510272_odchudzanie_bio_blonnik_150tab_bio_chrom_gratis.html http://www.allegro.pl/item497500325_blonnik_i_ziola_herbalife_kurier.html http://www.allegro.pl/item487434503_blonnik_200g_odchudzanie_dieta_zaparcia_gratis.html ten ostatni powinien byc taki nawet lepszy bo jest w proszku i taki naturalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enida 0 Napisano Grudzień 8, 2008 Czesc dziewczyny, moge sie do Was przylaczyc? Na topiku, na ktorym jestem, prawie nikt nie pisze, a ja lubie duzo i czesto pisac, i jeszcze wiecej czytac :) Odchudzam sie troche ponad tydzien, nie licze czasu, bo zawsze mnie to stresowalo, tzn. ze musze schudnac tyle w iles tam czasu albo do jakiegos momentu w zyciu. A teraz chcialabym na spokojnie, nigdzie mi sie nie spieszy i mam luz psychiczny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 8, 2008 Enida mam prawie takie same wymiary jak Ty;)jasne pisz duzo bo ja tez uwielbiam tutaj pisac i czytac:) lubie jak cos sie dzieje:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enida 0 Napisano Grudzień 8, 2008 bladanozka, a ile masz wzrostu? Ja mam 164cm. Nie wygladam bardzo zle, na szczescie mam figure klepsydry, ale przez ostatni rok strasznie zaroslam tluszczykiem, cialo sie mniej jedrne zrobilo...chce to zmienic. Ponad rok temu wazylam 58kg i tez chcialam sie odchudzac..ale jakos na checiach sie skonczylo, a na dodatek przytylam, pewnie waze ok 63-64kg. Wagi nie mam, wiec bede odchudzac sie do momentu, az stwierdze, ze dobrze wygladam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
timeforcoffee 0 Napisano Grudzień 8, 2008 blada, dziekuje za linki :) witam Enida. :) w kupie razniej. ja az boje się wziac centymetr krawiecki w ręce.. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 8, 2008 ja mam tak 100 w biodrach w tali 75 (chyba :) ) a w biuscie 102 cm a wzrost tez mniej wiecej 163 cm :) wiec podobnie u mnie to wyglada nadal dobrze mam powodzenie i kazdy mi mowi ze wygladam ladnie i kobieco ale ja jednak chce zgubic to 7 kilo dla siebie lepiej bede sie czula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BladaNozka Napisano Grudzień 8, 2008 aaa w udzie mam 61cm wiec troszke duzoo :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach