Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja.25.

CZY JEST JUŻ TEMAT O DZIECIACZKACH Z GRUDNIA 2007?

Polecane posty

ja uwielbiam słowo konkubent :) i zawsze chciałam zeby o jakiejs naszej libacji alkoholowej (jak urodze jeszcze z 5 dzieci) napisali w "detektywie" badz w "kobrze" dla osob mnie nie znajacych napisze ze bardzo mało pije zeby po moim IP mi tu policja nie wpadła

Ano tak to jest z tym opierniczaniem się. TAK - do końca remontu mieszkam z rodzicami. Teściowej powiedziałam stanowcze NIE!;) Mimo, że mają duży dom (choć kompletnie niewyremontowany) i chcieli żebyśmy z nimi mieszkali to powiedziałam, że niema mowy. Mój P. był trochę wkurzony, zresztą nieteściowa też jest chyba nadal obruszona troszkę, ale u mnie nie ma że boli:p Wolę mieć dwa pokoje i maleńką kuchnię i łazienkę, a nie mieć na głowie teściowej. O zgrozo - jeszcze wspólną z nią lodówkę!:o

mi moja jakos przestała przeszkadzac, w ogole jej nie slucham co do mnie gada, osobiscie jej nie lubie ale nigdy sie nie pokłóciłysmy, kilka razy dałam jej do zrozumienia ze nie lubie jak sie wpiernicza i przestała a Iga ja uwielbia chyba z wzajemnoscia jeszcze rok temu nie sadziłam ze tak ładnie sie o niej wypowiem :)

A co do picia to odkąd zaszłam w ciążę, nie miałam w ustach wódki. Czasem na babskim wieczorze wypijemy sobie we cztery butelkę słodkiego wina, albo po piwku i tyle mojego picia:) Kurde przepiekłam to mięso - suchawe się zrobiło:(

No to widzisz - grunt, że dziecko ją lubi i, że ona ją też kocha. To jest najważniejsze. No ja się z moją nieteściową pokłóciłam kilka razy - dobrze wie, że jej nie lubię:P , ona mnie też nie - ale najgorsze są te sztuczne uśmiechy między nami. Ech... ale funkcjonować jakoś razem trzeba.

pomelo dobre słowo :) znowu miałam pobudkę ide zaraz spac bo dzis miałam w stac o 7 i udało mi sie to dopiero o 10 :) a jutro chyba bedzie salon fryzjerski u mnie w domu bo kolezanki rano przyjda - ja miesa im nie piekę :) jak bedzie to Twoje za suche to pamietaj ze ja lubie takie suche i spalone :)

Hehe. No ja dziś wstałam 6.30 bo na 8.30 mieliśmy (ostatnią już:D ) wizytę u neurologa, a później szybko na pobranie krwi bo kontrolną morfologię robiłam (nawet nie zareagował na ukłucie i wyciskanie krwi z paluszka:) ). Także nie mogę powiedzieć, że jestem wyspana, ale tak już mam i pewnie jeszcze ze 2 godziny nie usnę.

dobra zmykam bo musze wykorzystac te pare minut jak sie Iga nie budzi to moze prysznic zdarze wziac bo tatus spi jak niemowle i pewnie jej nie usłyszy to do jutra :)

Celi, jeszcze nie wypiłaś porannej kawki!? Miałaś sobie poczytać nasze wypociny, ale nie wierzę, że nic byś nie napisała:P To pomelo:P

pomelo dziewczynki, znaczy hejka! wpadnę jak mały pójdzie na drzemkę bo teraz mnie gryzie :-(

No tylko ja jestem na razie:) Mały "biega" po pokoju i na ręce nie chce. Jak się go już raz puści to koniec. Czasem podejdzie "napisać coś na klawiaturze. A teraz coś mi się wydaje, że choinka (taka malutka co ławie stoi) zaraz znajdzie się na ziemi:o

Muszę coś ugotować i nam i Małemu. No a później szykuję się wyjścia na babskie spotkanie:) Do zobaczenia.

to zostałam teraz ja? samotna jak wagina kurde :-) ale mnie dziś kręgosłup boli od dźwigania smoka! kupiłam dziś 2 opony zimowe bo dostałam ochrzan na przeglądzie technicznym za dwie letnie i w dodatku łyse opony... juz nie wspomnę że jeździłam od lipca do teraz bez przeglądu i to zupełnie nieświadomie... wstyd! ja dziś nie gotuję bo dla Maksa mam trochę rosołu z lanymi kluseczkami i marchewką i pietruszką a gdyby mu brakło to go uraczę naszą pomidorówką :-) Chyba mu nic nie będzie nie? zresztą on wcina już prawie wszystko tak jak my to co by mu miało niby być hehe

Gość endyrka
hej, mój mały( Kuba ) przyszedł na świat 30 grudnia 2007, co sądzicie o krowim mleku, czy zamierzacie dawać je dziecku gdy skończy roczek?

kawkę rano wypiłam i pojechałam daleko na pały :P przed chwilką wróciłam, jeszcze nie wiem co u was, bo czas na podwieczorek, więc dopiero po uspieniu małej się zamelduję i przeczytam to i owo :D:D

ja, i co nie wstyd ci, ze twoje dziecko nie sika na nocnik , po upzrednim powiedzeniu siiii ?? no wiesz niektóre roczniaki \"moich \" koleżanek to tylko na nocnik i sii :D:D dobra eraz to na bank do wieczora :P

pomelo! Maksio dziś rozbił sobie wargę i na brodzie ma siniaka. Tak szybko zapychał na czworakach że ręce nie nadążyły. Boże, myślałam że ząbki wybił bo krew mu leciała ale na szczęście ok. A co tam u was?

Śliczny jest:) Jakiś taki podobny do mojego Konradka:D No Konrad dziś nabił sobie guziora po prawej stronie czoła. Potknął się o własne nogi i łup o podłogę - czyli to była trochę większa odległość od podłogi niż z raczkowania:D Ale żyje:) Ja nie wiem jak on będzie wyglądał na tym roczku - nos podrapany, guz na czole, jakaś czerwona rysa na brwi i policzki całe w jakimś uczuleniu. Ja się tak niby uśmiecham, ale mam tak podły humor jak mało kiedy. Tak się dziś pokłóciłam z facetem, że masakra. Ale nie będę rozwalać topiku. Podpowiedz mi karola czy Maksiu nadal śpi na tej takie płaskiej poduszce? Bo Konradowi to chyba już nie pasuje i woli wyżej. Właśnie poszukuję na allegro innej podusi.

pomelo :) odnosnie poduszek to Iga ma taka antyalergiczna z drugiego linku ale w rozmiarze 40x40 - czyli jaska, wieksza jej nie pasowała ja mysle co ja przed tym jutrzejszym swietem mojej małej jeszcze musze zrobic :) pewnie o czyms zapomne :)

A ja dziś byłam pytać o tort. Niestety tam gdzie robią takie fajne obrazkowe torty mają nieczynne już od Wigilii więc musieliby zrobić 22 grudnia, 23 bym odebrała no i do 27 w lodówce - więc odpada bo mi się skwasi śmietana:O Więc... muszę pozostać przy zwykłym torcie - ale przynajmniej świeżym:D

I dobrze się Idze śpi na takiej wysokiej podusi? No jasiek to nie wchodzi w grę. Położyłam kiedyś Konradkowi jasiek (ten od pościeli z wózka) do łóżeczka no to "spadał" z niego na boli - bo nie zajmuje całej szerokości łóżeczka:D Czyli w grę wchodzi tylko taka szeroka - ale nie wiem czy nie za wysoka?

Iga własnie lubi spadac :) jak miała wiekszą na całą szerokosc to podkładala rekę i zginała ja na pół moze troche za wysoka ta poduszka, myslałam ze sie ubije :) ale mam ja od sierpnia i sie nie ubiła :) ja tort kupuje normalny, tzn zamowiłam na jutro, chciałam najpierw w kształcie zwierzatka ale taki malutki torcik (musiałabym chyba kupic dwa) kosztuje 190 zł w przyszłym roku moze jej kupie z jej zdjeciem jak wiecej bedzie rozumiała