Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja.25.

CZY JEST JUŻ TEMAT O DZIECIACZKACH Z GRUDNIA 2007?

Polecane posty

Wiesz co czy to on ma takie jak moja siostra (a jego Matka Chrzestna). Ona ma takie wielkie i takie niebieskie. Ja mam dużo mniejsze i raczej szare niż niebieskie:) Kurde muszę umyć włosy, jutro na 8.30 rano! mam wizytę u neurologa. Ok, tylko czemu tak wcześnie:)

juz ostatni dzis post :) zapomniałam o umiejetnosciach: robi bravo, mniam mniam, ma straszliwy kaszel (szczegolnie jak ktos kaszle albo reklama syropu leci) , oczywiscie boli ja glowa, ma duzo kłopotów, jak zapytam gdzie mam oko to pokaze prawidłowo ale jak zapytam o nos to pokazuje oko :), spiewa dosc duzo, szczegolnie wtoruje gitarowym balladom, raobi papa, daje buzi, robi cacy (polega na okladaniu po twarzy wiec najczesciej mowie zeby zrobiła cacy tatusiowi :) ), robi akuku co polega na na poozeniu glowki na ramieniu i zabojczym usmiechu, ostatnio klaszcze nogami jak ja przewijam ale to chyba przejsciowe, tanczy ale mało, pokazuje gdzie sa rozne rzeczy np nocnik, ciastka, chrupki, obiadki, wiecej nie pamietam :) dobranoc

Czyli po skonsultowaniu okazuje się, że nasze dzieci będąc w podobnym wieku, wykazują takie same zdolności:) Z czego jestem bardzo zadowolona, gdyż nikt mi więcej nie wmówi, że np. jego 4-ro miesięczne dziecko samo siedzi:) Aha, Konradek robi aku-ku chowając się pod kołdrę:)

Ale Maksiu jest śliczny:) - się dobrałyśmy z samymi ślicznymi dziećmi.

hehe a Konradek też śliczny chłopczyk i bardzo do ciebie podobny jest teraz bo wcześniej to jakoś do taty chyba :-) Jaki mój jest dziś zmierzły, jejku!

A cymu zmierzły?:) Konrad śpi:P Ale myślę, a właściwie mam nadzieję, że jeszcze wstanie na jakie żarełko, żeby mi się nie obudził o 5 rano.

hejka :D tesknisz ?? trochę dobrych emocji dobrze ci zrobi :D zapalę na tarasie i juz sie melduję - czekaj :D

A już miałam sobie pójść:P Ty to może byś skończyła z tym paleniem co! :)

cos mi się dzisiaj przywiesz łącze :O będe z opóźnieniem, mam nadzieję że względnym i nie uciekniesz ? :D

eeeeee tam od razu tęsknisz:P Nudzi mi sie i tyle, a poza tym przez pół dnia nikt nie założył jakiegoś sensownego tematu:o No a ja nie zakładam bo mnie i tak nikt nie odpisze hehe.

Kurde właśnie w kółko puszczam 3 melodie muzyki klasycznej, żeby Mały sobie jakoś fajnie usnął i ku...wa zapomniałam sobie przełączyć przed końcem jednej, na drugą i jak mi wybuchała jakaś durna piosenka to masakra (no bo wiadomo, że mam głośno odkręcone bo te klasyczne utwory to bardzo cicho grają).

miejętności : kosi kosi, cześć podaje rączkę, pokazuje nos oczka oba u misióow i biedronki, i pępek u mnie :D wloski u lalki ;) sama wchodzi na krzeselko do karmienia i po drodze zabiera śliniak ze sobą , smoczek znajduje z prędkoscia światła - bo lekko jej ograniczam :D pokazuje mi ptaszki za oknem, jak karmie gołębie na rynku to ona je rozgania :D uczy sie myc zęby sama, uwielbia czytać po swojemu tj hebrajsku książeczki przewaca kartk cos tam sobie gadając :D tańczy jak ma dobry humor, wywala mi wsyztsko z szafy , z szuflad skarpety i majtki, uwielbia moja beiliznę z koniakowa, koronki to chyba jej hobby :D wyrzuca mi z szafki kuchenne kasze ryz itd ostatnio codziennie chodzi z druszlakiem na gloiwe uderzajac łepkiem o co popadnie :P podaje wskazane zabawki, podaj misia to podaje, robi tlu tulu, jak sie ją poprosi to przychodzi i zakłąda rączki na szyję i to jest nasze tulu :D obsluguje wg uznania tv az zepsuła :D robi akuku chowajac sie za zaslonę uwielbia berka - tj uciekanie z krzykiem i czekanie aby biec za nią :D po dogonieniu tzreba się pogilgotać :D podaje mi szampon rano przy myciu włosów no i nasladuje , jak się czesze to ona tez chce i robi to nieudolnie swoją szczotką czasami po nosie :D nie wiem co jeszcze ........ chyba juz nic !

Ja, o jej i co teraz? moja po takim incydencie dała by mi tak popalić ze ojej ... juz czuje bol kręgosłupa od noszenia bo po takim czyms na bank nie zasnełaby od razu !

musze cos w klawiaturze ustawic, bo mi sie przycina :D od jutra zakaz zabawy klawiaturą , chcę pisac szybko więc nie czytam przed wysłaniem, a tu dupa, połowy literek nie ma :D:D

a z tym 4-miesięczniakiem siedzącym to pijesz do mamy 41 czy jakoś tak ?? :D:D:D no ta to dobra była nie powiem :D:D jak to było, 9 m-cy i już samo wchodzi i schodzi z kanapy? czy cos w tym stylu no nie ? :D:D:D

A nic, ja się bardziej przestraszyłam niż on:P Śpi dalej - coś tam się pokręcił i już. No taki chyba ta kobieta miała nick "mama41", ale wiesz co dziewczyny z jej topiku to potwierdziły, więc może po prostu jej dziecko jest fenomenem. Ona napisała, że zaczęło chodzi w 7 MIESIĄCU! Nie nie jestem jestem:)

Maks nauczył się schodzić sam jak miał 10,5 m-ca ale wchodzić uczy się od dziś hehe

cholera , ja mojej od kilku dni powtarzam, dziecko opanuj właznie na kaznapę a ta nic :D:D tylko pufe atakuje, i to ja coś se przysunie niechcący to po tym włazi ale na szczęście jeszcze nie zakumała, ze można świadomie se coś podstawić :D:D

ja swojej mowie zeby posadziła lalę to ona jej poda rękę :) u mnie wspinanie polega na zadarciu nogi do gory i krzyku "eee" co znaczy "mamo podsadz" , schodzic juz umie ale nie wiem od kiedy

ee schodzic to moja schodzi od niedawna, dziwnie bo dziwnie, ale zlezie :D ale nie wlezie :D:D:D nie maż wrócił, wiec dziisja ja krotko z wami będę czas zrobic bara bara pod pierzyną :D niech zazdroszczą te co mają krawe dni :D:D ale mam humor , ojej a to przez kolezanke co się ujebała do mnieina innym topiku przypieła sie jak rzep do psiego ogona i oderwać tego to to nie mogłam w żaden sposób :O