Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość percepcja werbalna

Moja śnieżynka

Polecane posty

Ja tam nic nie widzę w tym żeby pokazywać swoje pociechy. Ale czy naprawdę trzeba zakładać nowy temat i pokazywać jakie to dziecko jest oh i ah. może lepiej ograniczyć się do wstawiania fotki w stopce. Dla każdej matki jej dziecko jest najpiękniejsze i nic z tego nie zmieni. A ta dziewczynka no brzydka nie jest ale rzeczywiście widziałam o wiele ładniejsze.

no prosze:) skoro nie da sie ze mną pogadac to juz odpusc. Popatrz tu tyle dzinych okazów sie pląta. Spróbuj je resocializowac i analizowac. A do poprzedniczki, po to jest forum, żeby wstawiac co sie chce. Temat pt. bolące sutki jest ok a już pokazanie zdjecia to fee?;)

Gość też tego nie lubie
Ja ci pierdole ,chyba nie zauważyłam tytułu topicu .Myślałam że pisze coś o śnieżynce ,ale z tego co piszecie to chyba tytuł brzmiał wybory miss -głosować :DCo z tego ,że wam się nie podoba ,matce się podoba i już ,dla mnie najpiękniejsza jest moja córcia ,dla madonny jej mała irokezka :D i jednak nikt z nas nie obraża autorki :) Dobra spierdalam stąd bo się robi nudno :D

Gość percepcja werbalna
A co to za różnica czy stworzę nowy tema, czy wstawię w stopce? :)

sorry,jesli poczulas sie analizowana,pewnie to jakos z pracy wynioslam:-) tylko bardzo mnie to zdziwilo ze na najmniejsze slowa krytyki reagujesz agresja.

hahahha spoko masz racje, zaraz ja sie bede napierdzielać z nooooo nieeeee namachamy znowu 100 wpisow i wtedy to dopiero bedzie nudno.

ja reaguje agresją??? a tez tego nie lubie nie reaguje agresją??;) i lepiej mnie nie analizuj bo nie nadążysz:)

Gość /*/*/**/*
a wogóle to nie nazywajcie tego niewypala na zdjęciu dzieckiem

Gość też tego nie lubie
Co to za degenerat z 13,05 myślałam ,że tępe kurwy nocą grasują a tu nawet w dzień interes się kręci :D

Gość /*/*/**/*
no własnie koleżanko powyżej co tuy tu robisz? ui jeszcze bachorowi Rzia dała na imie, niech mnie, nie dość ze kretyńsko wygląda to jeszcze kretynsko sie nazywa.

Gość też tego nie lubie
Największa kurwa zawsze odszczekuje ostania ,nie sil się kretynko twoje zdanie jest tyle warte co ty sama:D

Gość /*/*/**/*
no właśnie dlatego sie już nie odszczekuje:D

ale sie was super czyta,popieram madonne!!!!!!!!!!!!!!!! A dzidzia????????????Hm,slodka bardzo ale ale calkiem przecietna,no powiem ze po prostu zwyczajnie ladna hehehe

Gość wckjcwjcbw
gratulacje pięknej córki:-) taka to sie mozna chwalic:-)

jakie ta ostatnia dziewczynka ma! a) piękne usta b) cudowne oczy c) pięekne rzęsy d) profesjonalne fotografie :D woow :D

Gość mojaszzczeraopinia
hmmm no sukienka łądna ale dziecko jakby to powiedziec zeby nie urazic no powiedzmy ze przeciętne...chociaz wiem ze dla kazdej matki jej dziecko jest najpiękniejsze.

Gość to i zobaczcie moją
a. dziękuję b. dziękuję c. dziękuję d. tak obiektywnie napiszę, że zdjęcia są średnie - robione przeze mnie. Aparat dobry, program dobry, więc jakoś tam wychodzi, ale profesjonalne na pewno nie są - na tle tych wszystkich albumowych, mogą się takie wydawać. Dopiero się uczę.

jak dla mnie zdjęcia są lepsze od niektórych profesjonalnych :D szkoda, że jak mała byłam to technika nie była aż tak zaawansowana i żal, że nikt wtedy nie myślał, żeby dzieci uwieczniać na zdjęciach ;) nie planuje dzieci póki co,ale jak patrzę na takie cudo, ty myślę sobie, że też bym chciała taką ślicznotkę :D

dla każdej matki jej dziecko jest naj naj. Bez sensu robić wybory miss niemowlaczków:) Wszystkie są urocze

Gość i ja napisze
pewnie sliczne dzieci ale jak bylo napisane dla matki jej dziecko jest cudowne :)