Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pomocy

26.06.2010

Polecane posty

Gość bez pomocy

zapraszam kobitki na nasz temat:) będzie nam łatwiej kiedy będzie nas więcej:)

Gość evvvunia
o Boże to moja data!!!

Gość bez pomocy
evvunia moja też:):)

Gość evvvunia
i jak co juz masz zalatwione? i w jakim mieście jesli mozna wiedziec? moze nie daleko?

Gość bez pomocy
ja Kielce a ty?? Na dzień dzisiejszy mamy orkiestrę, fotografa, zaklepaną salę i zajęte terminy u dwóch kucharek bo umówiliśmy się na podpisanie umowy po nowym roku a ja nie mogę się zdecydować bo jedna robi z ciastami a drugi bez ale o nim i jego obsłudze więcej wiem:):)ale mam jeszcze troszkę czasu to na coś się zdecyduję:):) a ty teraz ty mi się chwal!!!:P widzisz będziemy się motywować do działań hihihi

Gość evvvunia
no my mamy sale zespól kamere i fotografa i samochod! kucharek nie mamy bo nie ma takiej potrzeby u nas na sali są w cenie! my w Częstochowue wiec nie tak daleko! narazie nic wiecej nie załatwiam no bo nie wiem co bym jeszcze mogla teraz zalatwic. zastnawiam sie jeszcze tylko czy do ksiedza powinnam juz isc czy jeszcze nie musze. no a za sukienka itp mam zamiar rozgladac sie tak dopuero moze od wakacji! a Ty masz juz upatrzoną?

Gość bez pomocy
my kamerzysty nie będziemy mieli bo stwierdziliśmy że nie chcemy a autka też chyba nie będziemy wynajmować tylko kogoś ze znajomych może poprosimy, no chyba że jeszczesię rozmyślimy:):)to autko tak wcześnie trzeba załatwiać???? a czym myślicie jechać??może masz jakiegoś linka??co do kiecek to już tak pomalutku się rozglądam ale to bardziej na necie:) myślę że zarówno z tym jak i z księdzem mamy jeszcze czas:):)Tak sobie myśle że na dzień dzisiejszy to to co najważniejsze mamy już załatwione :) a ile masz lat jeśli mogę wiedzieć?

Gość evvvunia
w 2010 bede miala 21 latek! a Ty? my samochod mamy tylko dlatego ze jak bylismuy u kamerzysty to powiedzial ze nam moze zalatwic taniej! mamy do wyboru mercedesa jakiegos i takie duze terenowe ale nawet nie wiem co to jest! powiem Cie ze jeśli chodzi o sukienki to p0dobaja mi sie takie jak z bajek z szerokim dołem. albo ewentualnie jakies takie zeby była inna niz wszystkie! ale jeszcze nie wiem czy mi bedzie dobrze w takim fasonie bo nie mierzyłam tylko ogladam na necie tak jak Ty!

Gość bez pomocy
ja jestem 84r. więc jak będę brała ślub to już stara dupa będę:):) hihihi no to widzę że co do kiecek to chyba mamy podobny gust:) to fajnie bo będziemy mogły się wymieniać linkami!! ja też bym chciała jakąś nieoklepaną ale ja to wiem że najpierw muszę przymierzyć zanim na jakąś się napalę:) tylko ja będę miała utrudnione zadanie z wyborem bo w tym roku kończę studia i wyjeżdżam z kraju:( więc nie wiem kiedy powinnam zacząć się oglądać za czymś konkretnie..

Gość evvvunia
nie no co ty wclae nie taka stara. Mój narzeczony jest 85r. a na długo wyjeżdzasz? noi ja mowie Ci ze mam zmiar cos przymierzyc w te wakacje bede miala rok na przemyślenie wyboru. niestety czasem jest tak ze to w czym sie wyglada slicznie wcale nie jest takie jak nam sie podoba! no ale coz. tego troche sie boje! ale damy rade spokojna głowa! a na ktora chcecie ślub? wiecie juz?

Gość bez pomocy
jeszcze nie wiemy na ile, zobaczymy jak wyjdzie bo mój facet tam cały czas pracuje.. a co do godziny w kościele to myśleliśmy tak na 17 ale nie wiem czy to dobry pomysł a wy????ale tak myślę że na tą porę roku to będzie najlepsza pora..przed 18 wyjdziemy,życzenia, dojazd do sali i tak ok 19 podanie obiadku:) a z tymi kieckami to czuje że będziemy miały nie lada problem:):)

Gość evvvunia
no też tak własnie myslalam ze ok 18 bo to sa najdłuższe dni a po za tym doś gorące! jeśli chodzi o kiecke to problem chyba jest zawsze.! Ale nie martw sie damy rade napewno!

Gość bez pomocy
powiem Ci że ja do tego czasu to chyba osiwieję bo już mi się po nocach zaczyna to śnić hahahaha a ty na 18 ślub?? duże robicie wesele??

Gość evvvunia
wesele planujemy na ok 140 osob. lista wyszla nam na pocztku na prawie 200 ale musialam ja troche skrócić. a Wy? nie wiem dokladnie na ktora ale obstawiam okolice 17 - 18. a o tym siwieniu to wez mi nawet nie mow. ja ciaglae o tym mysle. jak tylkomam czas to siedze na necie i czytam. a jeszcze w dodatku jestem z natury straszna panikara wiec nie wyobrazam sobie co edzie np miesiac przed. a moj narzeczony jest bardzo spokojny. nawet czasem mnie wyzywa ze tak przezywam i ze jeszcze bede miala czas zeby sie denerwowac a teraz normalnie zyc! ale to nie moja wina ze ja nie moge!!!!!!!!!!!

Gość bez pomocy
hahahahaha no to nieźle:) no my nieco większe bo tak chcieliśmy na ok180 osób ale nie ma szans żeby w tylu się zmieścić:) chociaż do tego czasu to nic nie wiadomo...ja teraz niedawno zastanawiałam się nad usadzaniem gości i na początku byłam nie za bardzo za tym ale teraz zmieniam zdanie..jak pomyślę ile jeszcze nas czeka tego wszystkiego to głowa mała:) a wogóle co robicie ty i twój men??

Gość evvvunia
uczymy sie i pracujemy. Mój narzeczony jest na w tym roku ma obrone pracy wiec jemu szkoła juz odejdzie! no a mnie jeszcze troszke ale studiuje zaocznie wiec dorabiam w miedzy czasie. mam zamiar otworzyć cos swojego no ale to jeszcze musi poczekac! a wy? powiem Ci ze wlasnie ostatnio mysłalam o tych karteczkach i mnie sie to ogolnie strasznie nie podoba! nie chcialabym isc na wesele gdzie mi mowia gdzie mam siedziec. kiedys na takim bylam i posadzili mnie kolo osob calkiem mi oibcych! byłam wsciekla jak osa! ale duzo osob doradza ze bez tego mze byc zamieszanie! a jak u was?

Gość bez pomocy
hmmm co do tych karteczek to myslę że to niekoniecznie musi być głupi pomysł:) wszystko zależy od tego jak znnamy naszą rodzinę i przyjaciół...fakt że wymaga to czasu aby przemyśleć kto zkim trzyma ,z kim lubi przebywać a kogo tylko toleruje:) jeśli nad tym pomyślisz to wiesz ktyo z kim się zawsze bawi na weselach itp.nie ma takiego zamieszania przy wejściu na salę i zajmowania sobie w pośpiechu miejsc no i takich sytuacji że zostają 2 wolne miejsca ale oddzielne bo każdy już ma swoje miejsce i niechce się przesunąć..to takie główne plusy jaie ja dostrzegam... a co do nas to mój misiek pracuje w uk a ja to różnie:) w wakacje pracuje za granicą, czasem dorabiam sobie, mam stypendium naukowe b0o jestem na 5 roku studiów..uffff już ostatni:) więc jakoś dajemy sobie radę! byle do czerwca-skończyć studia i zacząć pracować na maksa:)

Gość evvvunia
własnie tak samo mysle! planujemy urządzanie mieszkania na przyszły rok i wogole juz bym tak chciala zyc tym wszytskim. ale mój Skarb ciagle twierdzi że jeszcze za wczesnie zeby sie martwic o takie szczegoły jak np karteczki!

Gość bez pomocy
jak tam Evvunia przed świętami??macie już jakieś plany na sylwestra??musimy się jakoś odprężyć i pomyśleć o czymś in nym:) kupiłaś już prezent swojemu menowi??

Gość evvvunia
na sylwestra milismy isc na sale ale nie wiem czy wypali. wiec moze jakas impreza w domu. a prezent..... hmmmm narazie kupilam mu portfel skorzany bo mu sie zniszczył. do tego narazie dokupilam skarpetki. no i mysle ze moze jeszcze kupie jakas podusie z fajnym nadrukiem. ale nie wiem. a ty jak tam?

Gość bez pomocy
hahahaha ja też kupilam portwel skórzany:) no i jeszcze ...hmm to już chyba zatrzymam dla siebie bo sie wstydzę:):) ale mam nadzieje że mu się spodoba i będzie fajna zabawa:) my jeszcze na Sylwka nie mamy konretnych planów ...coś się wymyśli:)najważniejsze żebyśmy tylko dobrze się bawili czego i Wam życzymy:)

Gość evvvunia
aaaa dziekuje bardzo! ja Wam rowniez zycze wesolych swiat i udanej imprezy w sylwka! to widze ze jesli chodzi o prezenty to mamy podobny gust!!! pozdrawiam

Gość evvvunia
dziewczeta co tu tak cicho! wesele w przyszzlym roku a wy milczycie???!!!

Gość zabaaaa
juz jest temat na slub w 2010 zapraszamy :)

Gość bez pomocy
ewcia czyżbyśmy tylko we dwie brały w ten dzień ślub??:)

Gość evvvunia
hihihihi no wlasnie nie wiem ale z tego co czytam to wydawalo mi sie ze jest nas duzo wiecej na ten dzien.

ze się wtrące ;) ;) ja mam śłub też w czerwcu ale teraz w 2009, tj za 4 msce :O :P :D :D :D ale nie to chciałam ;) do kościoła poszłam w styczniu 2008 czyli mniej więcej na tym etapie na którym Wy teraz jesteście [tak na marginesie - zleciało nie wiadomo kiedy :O :O ] i do wyboru miałam tylko 2 godziny - 15:00 i 18:00 wszystkie pozostałe zajęte :O także dla spokoju idźcie od razu i wpiszcie się w grafik żeby potem się nie okazało że wszystko pozajmowane ;) pozadrawiam i życzę aby Wam leciał ten czas troszkę wolniej bo ja zaczynam panikować hehe :D

Już teraz się denerwuję ale został do załatwienia tylko kościół więc nie jest źle:)