Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pomocy

26.06.2010

Polecane posty

Gość evvvunia
no co ty jak to was wystawil? dlaczego?

Gość bez pomocy
Jak to Anulka Was wystawił??? nie mieliście umowy???a jaki mieliście wstępynie zespół zabukowany i z jakiej miejscowości?? ale nie przejmuj się lepiej teraz niż 2 miesiące przed ślubem bo co w tedy byś zrobiła?? nie martw się będzie dobrze:) a ja dziś podpisałam umowę o salę którą miałam już zarezerwowaną od listopada:)ale dziś już mam umowę i większą pewność siebie:)

Gość bez pomocy
aa i witam Mychę:) nie stresuj się będzie dobrze:)

Witam :) Lepiej, że teraz tak wyszlo z tym zespołem....jak by było 2 miesiące przed tym wielkim dniem to ciężko było by cokolwiek znależć, niepotrzebny stres i załatwianie na ostatnią chwile :/ Mamy 2 sale i nie wiem na która sie zdecydować :P Jedna sala odpadła bo nie podobała mi sie, była tania bardzo ale nie miała tego czegos :) Jeszcze został problem zespołu.....nie wiem czy DJ czy orkiestra. Na którą z tych opcji sie zdecydowałyście? Pozdrawiam cieplutko :)

Gość evvvunia
u nas orkiestra! zdecydowanie!!!! nie wyobrazam sobie wesela z djem

Gość bez pomocy
ja nigdy jeszcze nie byłam na weselu z djem więc nie wiem jak to wygląda tak naprawdę. Mamy orkiestrę bo mimo wszystko uważam że to jest fajniejsza opcja, może trochę droższa,ale jak dla mnie fajniejsza...uważam że jak chcę posłuchać djeja to idę na dyskotekę..ale każdy robi jak to JEMU pasuje :)

No wystawili i cóż poradzić,... umowy podpisanej nie było tylko ustnie mój G dzwonił do nich aby się umówić na podpisanie a tel odebrała któregoś żona i tak jakby zapomniała pzrekazać ze ktoś ma przyjść na podpisanie umowy my na następny dzień jedziemy podpisać umowę a tu nic z tego:( Są ze Staszowa.

Mi również wesele sie kojarzy raczej z orkiestrą.....byłam ostatnio na weselu z DJ i było szczerze mówiąc tak sobie :/ Dzieki za pomoc....utwierdziłyście mnie w mojej decyzji :)

aaaaaa Anulka nie przejmuj sie napewno znajdziecie lepszy zespół. :):) Jeżeli nie potrafia dbać o swoich klientów to ich strata... Pozdrawiam:)

Gość evvvunia
no widzisz a tak sie balas. gratuluje!!! ile placicie za zespol?

Bardzo się bałam fakt ale się udało:D myślę że z ceną nie jest tak źle, bo płacimy 2200. A jak jest u Was?

Gość evvvunia
nom cena fajna. my placimy 4900

Super ze znależliście zespół:) Problem z głowy... My już mamy sale, wczoraj podpisaliśmy umowe. :)

Gość bez pomocy
widzę żę sprawy układają się pomyślnie:) zespół zamówiony więc już jeden problem mniej:) Ja się pochwalę że już podpisałam umowę o salę, mam zarezerwowanego kucharza i w przyszłym tyg idę sobie zobaczyć jekie robi jedzonko bo ma swoją galerię zdjęć poza tym zaczełam chodzić na kurs przedmałżeński, jeszcze zostały mi 4 spotkania:) no to chyba tyle dodatkowych spraw jakie załatwiłam:) a wy co jeszcze załatwiacie już teraz co i ja bym mogła załatwić i mieć z głowy???

My w piątek wróciliśmy z urlopu. Było cudownie:) Czułam się jak księżniczka.. Chciałabym by zawsze tak było:)

Tez bym chciała na pare dni wyjechac z Wawy i oderwać sie od wszystkiego...niestety narazie jest to niemożliwe :/ U nas troszke przygotowania poszły do przodu a mianowicie zaklepaliśmy termin w kościele i wybraliśmy orkiestre (umowa jeszcze nie podpisana ale nastąpi to na dniach). Jesteśmy teraz na etapie fotografa i kamerzysty ale jakoś nie możemy sie do tego tak pożądnie zabrać. A jak u Was przygotowania? Podpowiedzcie co można zalatwić juz teraz zeby miec to z głowy. Pozdrawiam:)

Gość agusia.krk
Witajcie 26.06.2010 to rowniez nasza data:) Jestesmy z Krakowa:) mamy zaledwie sale oraz kosciol, fotograf wybrany albe umowa jeszcze nie podpisana, nad zespolem ciagle sie zastanawiamy.. pozdrawiam cieplo

Kurcze a u Nas wszystko stoi:( jeszcze musimy kościół załatwić i podpisać umowę z zespołem... Ale jak na razie to nie mamy kiedy...

Gość 1986k
: my tez planujemy slub na 2010 jakos w te cieple miesiace a daty nie znam jeszcze bo nic nie mamy :) planujemy od czerwca szukac sali i tego wszystkiego hmm mysle ze bedzie dobrze :) tylko wlasnie nie wiem do konca w jakiej kolejnosci sie za to zabrac... aa Ewcia jestem z Twojego miasta :P

Gość bez pomocy
hej dziewczynki cisza tutaj straszna!!! ja mam sale 7, orkiestre, i kucharza a co do kościoła to byłam u naszego księdza i powiedział nam że na 2010 przyjmuje zamówienia gdzieś od września bo wtedy dopiero będzie miał kalendarz na ten rok.. więc kościłół stoi w miejscu. Zapisałam się na kurs przedmałżeński więc jeszcze troszkę i będę mieć piękny świstek:) a pozatym to nie wiem co jeszcze na dzisiejszą chwilę załatwiać, narazie chodzę z przyjaciółką po salonach, bo ona ma ślub wcześniej i ja mam być świadkową:) a co najgorzej mnie w tym przeraża, że to ślub zimą i nie wiem jak należy się ubrać aby nie zamarznąć i ładnie wyglądać:)

Gość evvvunia
hej dziewczyny zaprasszam na topik : NASZ ŚLUB.... CZERWIEC 2010 autorka wymyslila bardzo fajne moim zdaniem pytania ktore pomoga nam sie lepiej poznnac

Gość Marzena_85
Witam, my jestesmy z katowic, ślub planujemy 26.06.2010 (data już zaklepana w kościele ;)) w sobote wybieramy sie pooglądać sale, chodz słyszałam ze w wielu restauracjcach sa juz pozajmowane terminy na 2011 ;/

Gość evvvunia
witam Marzena_85 my z Czestochowy więc bardzo nie daleko!!! i również ta sama data pozdrawiam

Gość Marzena_85
Witaj evvvunia - no ja w częstochowe będe chyba kiecke szyła ;]

Jaka tutaj cisza:) Jutro idziemu na spotkanie z kamerzysta i z fotografem....wkońcu...troche mnie to zdziwilo ale wielu ma juz zajete terminy, a jeżeli maja wolne to krzycza sobie taka cenę, że troche mnie zatykało:/ Mam nadzieje ze jutro zarezerwujemy i bedzie z glowy bo juz 3 tygodnie sie z tym meczymy. A co u Was? Przygotowania idą jakoś do przodu? Pozdawiam w ten bardzo pochmurny dzień :)

Gość evvvunia
Marzenka a gdzie dokladnie ta kiecka?

Gość Meegg
Witam, powiem krótko - przeżyłam szok jak się przekonałam na swojej skórze, że przygotowania (sala + foto-video + zespół) należy załatwiać 2 lata naprzód. Przy wysłuchiwaniu koleżanek i kuzynek myślałam, że na głowę upady, że przez te 2 lata to się wszystko może pozmieniać itp. Ależ byłam w błędzie!!! Najpierw sala - to podstawa, którą załatwiliśmy wstępnie w kwietniu (pierwszy wolny termin to magiczny 26.06.2010) formalności w tej kwestii dokończyliśmy miesiąc temu. I się zaczęło. Zespół - jak chce się fajny, sprawdzony i polecany - ogólnie \"wow\" to min. 1,5 przed weselem, podobnie foto-video. Na szczęście mamy zespół z polecenia, sprawdzony i akurat wolny w nasz magiczny 26 czerwca (ale chyba tylko dlatego, że nie mają stronki w necie). W tym tygodniu muszę jeszcze podjąć dec. którego z 2 foto-video wybrać. Mała zasłyszana przy okazji naszych poszukiwań anegdotka, słowa które usłyszał mój przyszły szwagier od swojego ojca - Zarezerwuj salę, orkiestrę i fotografa a dziewczyna się znajdzie :) -. Życzę wszystkim powodzonka w organizowaniu i małżeńskim życiu:)