Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pomocy

26.06.2010

Polecane posty

Meegg ja też byam w szoku, że wszystko trzeba załatwiać 2 lata wcześniej. Taka prawda wszystko sie może zmienic... Dla mnie najwiekszym zaskoczeniem było jak poszliśmy do kościoła w kwietniu i gdy siostra nas wpisywała do kalendarza zobaczyłam, że juz 2 pary sa zapisane na ten sam dzień. Niestety takie są realia... Pozdrawiam wszystkie przyszłe Panny Młode :)

Witam! Wszystko zależy jeszcze gdzie ma odbyć się uroczystość. Tak jak u nas to ksiądz przyjmuje zapisy dopiero od października ale nie wcześniej. Sala, fotograf, zespół już zarezerwowane... Teraz myślę nad suknią tylko w moim mieście nic ciekawego nie ma...przynajmniej dla mnie bo nie noszę rozmiaru 36 a wszystko w takim właśnie rozmiarze. Pozdrawiam!

Dziewczyny RÓWNY ROK do naszego wielkiego dnia ;) evvvunia - tj. Studio Mody Ślubnej na ul. Równoległej chyba, kojarzysz może? słyszałam o tym salonie dobre opinie tylko nie wiem czy opłaca mi się tam dojeżdzać ;/

Gość evvvunia
no ja nic nie slyszalam! Ale wiesz ja mam blisko a stwierdzilam ze juz trzeba powoli zaczac poszukiwania sukni wiec jak pojde to napisze na kafe czy warto jechac! A wy kiedy zaczynacie poszukiwania?

Równy rok..... :):):):) Ja mam zamiar w sierpniu zaczać poszukiwania sukienki. Od jakiegos czasu oglądam w necie różne kiecki i przyznam ze bardzo wiele fasonów mi sie podoba wiec musze zobaczyć w którym bedzie mi najlepiej. Co myślicie o tej http://www.susanblanche.com/public/resalegown/3029/Demetrios_1377.html szalenie mi sie podoba:P Myślałyście juz o kwiatach jakie chciały byście mieć w bukiecie? Pozdrawiam :)

evvvunia - to będe czekac na twoją opinie ;) Ja myśle rozejrzeć się za kiecką tak w październiku chodz już mam swoje typy ;) Mycha38 - sukienka bardzo ładna, też bym chciała taką prostą ;) Jeśli chodzi o kwiaty to jeszcze nie wiem, wiem że teraz modne są fioletowe, ale ja bym chciała chyba białe lub jasno różowe ;)

Hej dziewczyny my też ślubujemy 26 czerwca 2010:) już nie mogę się doczekać:):) Równo roczek:) mam nadzieje, że szybko zleci.

Jeśli o suknie chodzi to ja też w okolicach października się wybieram. Ale już kilka wybrałam i mam nadzieję, że jeszcze będą w salonach i najlepiej już przecenione:P Jesienią najłatwiej kupić tańszą suknie.

Gość evvvunia
no ja zamierzam rozpoczac poszukiwania juz w lipcu poniewaz mam zamiar zwiedzic ich bardzo duzo i przymierzyc wszystkie rodzaje jakie mnie interesuja wiec napewno troche to potrfa zanim sie zdecyduje! Juz nie wspominajac o tym ze wogole nie mam koncepcji odnosnie mojej kreacji w poprawiny

Gość evvvunia
a propo tego ze zostal rowny rok to zobaczycie jak teraz bedzie leciec!!! nawet sie nie obejrzymy i zostanie pol roku a otem miesiac a potem tydzien a potem bedzie 25.06.2010 i nie wiem jak wy ale ja juz bede latac do wc co chwile

No fakt, czasem sobie czytam topik "sluby czerwiec 2009", dziewczyny pisały jak długo jeszcze muszą czekac, a tu już większośc z nich jest po ślubie i teraz opowiadajś o tym jak było ... - czas szybko zleci ;)

Gość Meegg
Oj zleci, zleci sama widzę po sobie. Już 4 miesiące minęły odkąd zaczęliśmy planowanie i poszukiwania, a pamiętam jakby to było wczoraj. Co do sukienki to moje drogie jak dla mnie to oczywiście każda musi w niej wyglądać zjawiskowo ;P ale na pierwszym miejscu stawiajcie wygodę i praktyczność. Z doświadczenia znanych mi mężatek, żadna z tych co miały wszyte koło lub koła nie zdecydowała by się na nie ponownie, przeszkadzają w siedzeniu, tańczeniu. Pozdrawiam i przymierzam się powoli do odwiedzania salonów :)

Gość evvvunia
no hej dziewczynki moje kochane i jak tam przygotowania/ 26 zbliza sie wielkimi krokami a ja zaczynam powoli wpadac w panike. Troche juz chodzilam za po salonach w moim miescie, zeby zorientowac sie ile wczesniej musze zamowic. i wszedzie mowia mi ze grudzien, styczen to juz najpozniej!!! A ja niby koncepcje mam ale jeszcze nie mialam tak ze cos przymierzylam i stweirdzilam ze TO TA! Zaczynam sie stresowac!!!\ A jak u was?

Gość Oby do przodu
Hej dziewczyny ja też 26.06.2010. Sala jest, fotograf jest, dj jest... księdza ni ma :P Wiem jaka wizażystka - malowała mnie już :) - zaproszę ją jeszcze żeby na Andrzejki mi make up strzeliła i może na Sylwestra, warta jest tych pieniędzy :P. Aaaaaaaaaaa! Jeszcze fryzjer, mam krótkie włosy - taki bob, ale nie wiem gdzie jest fryzjerka która ułoży mi to jakoś z pomysłem albo przynajmniej dobrze podetnie i ułoży, obecna fryzjerka jest dobra na codzień ale na wesele - niet! Reszta to pikuś. Niedługo ciągnę matkę za włosy i wlokę po salonach sukien ślubnych. Mój typ to: Cymbeline Duyen - boję się pytać o cenę w salonie :/ Pozdrawiam. PS. nie panikujcie jeszcze kupa czasu :)

Hej dziewczyny właśnie czytam co napisałam w czerwcu… że od października zaczne szukać kiecki hehe a tu w ciąży jestem ;) tak więc sukienka pewnie dopiero w maju, jak troche schudne po ciąży ;) u nas przygotowania stoja w miejscu… planujemy w grudniu kupic alkohol oraz obrazczki bo slyszałam ze straszni złoto od nowego roku idzie w góre ;/ może jak już będę na l4 w styczniu to rozejrze się za jakimis fajnymi zaproszeniami i na razie tyle a jak u was przygotowania?

motylek_85 Serdeczne Gratulacje:):) U nas tez przygotowania stoją. Ostatnio wybraliśmy sie jedynie oglądać obrączki ale przyznam że już sama nie wiem jakie chce:) Jest tyle wzorów ze cieżko bedzie sie zdecydowac:P Właśnie skonczyliśmy nauki, zostały nam 2 godz poradnii ale prawdopodobnie pojdziemy jeszcze tylko raz bo jakoś Pani nie przekonuje mnie do swoich racji :D Pozdrawiam Was gorąco :)

Gość mkmalwina
Witam.ja również mam ślub 26.06.10,a więc ten wątek baaaaardzo mnie zainteresował.Podzielę się tynm co mamy już załatwione.a więc sala/jest już zaklepana od grudnia 2008/orkiestra,kapela,fotograf,kamerzysta,już są.U księdza bylismy w czerwcu zaklepac termin,godzinę i dopytać o szczegóły.Nauki mamy już odbyte/mieszkamy w anglii,tu się odbywały,więc sie zapisaliśmy/.Zdecydowaliśmy się na godzinę 14,troszkę jestem zaskoczona jak dziewczyny piszą o 18.Z kościoła do domu weselnego mamy ok4 km,tak więc msza+życzenia i dojazd koło 16powinien wyjść obiad.Potem mamy zaplanowany wyjazd z fotografem w plener.Zdecydowaliśmy się na bliskie okolice,chyba sesja będzie na łonie natury,tj jakaś łąka,zboża,ma być zielono:)Co do sukni zamierzam kupić w styczniu,tak jak obrączki jak będę w Polsce.Pozdrawiam autorkę tego wątku oraz wszystkie jego uczestniczki!Zaczynam się stresować coraz bardziej,śni mi się wesele po nocach,zazdroszcze mojemu narzeczonemu,ż eon tak bezstresowo do tego póki co podchodzi:)

Gość fotomalopolska
Jeżeli szukacie fotografa Czerwca 2010 zapraszam :-) zapraszam do odwiedzenia mojej strony www.bednarczykpolska.strefa.pl działam na terenie małopolski i śląska (TYCHY WODZISŁAW ŚLĄSKI WADOWICE ZATOR ŻYWIEC Oraz okolice)

Gość mruffeczka
Witam. Właśnie dzisiaj mierzyłam Cymbeline DUYEN. Boisz się pytać o cenę? :) Kosztuje 6000 w Krakowie.

Gość mkmalwina
Kupiłam suknię:)Kolekcja 2010,Dagmara.Moje doradczynie ,które zabrałam na zakupy były jednogłośne a ja z zadowoleniem się z nimi zgadzałam:)Cena sukni 2.700zl,była dla mnie bardzo miłym zaskoczeniem:)))Polecam salon ślubny IMPRESJA w Rzeszowie ze względu na jego fachowe poradnictwo,olbrzymi wybór sukien i konkurencyjne ceny.Pozdrawiam uczestniczki tego wątku:)

Gość evvvunia
no hej dziewczynki i jak przygotowania? Pewnie większość juz ma wybraną suknie. Pokażcie linki - pochwalcie się! U mnie ruszyło się o tyle że mamy już wódke no i rownież znalazłam suknie moją wymarzoną i już zamówilam. Zaklepałam również termin u krawcowej żeby uszyć coś na poprawiny. A jak u was?

Hej dziewczyny :) U nas przygotowania tez troszkę ruszyły. Zamówiłam sukienke...zupełnie inna niż chciałam :) Zaproszenia tez już zamówione i samochód zarezerwowany:) Szukamy obrączek mam nadzieje ze w ten weekend już tez bede mogła skreślić z listy bo sie wybieramy żeby je kupic. Pozdrawiam Was ciepło

Gość evvvunia
mycha podaj link do sukienki

Hej Dziewczynki:) Moja sukienka już wisi w szafie i czeka na ten dzień... przygotowania idą pełną parą:) autko zamówione, właśnie coś staramy się wybrać z zaproszeń jeszcze tylko alkohol i obrączki zostały do załatwienia.... więc nie jest tak źle... Trzymajcie się dziewczynki:)

Gość evvvunia
podajcie linki. pOCHWALCIE SIE

Gość evvvunia
no Witam moje Panie. I jak tam nastroje? Zostały 3 miesiace, mnie juz zżerają nerwy wiec az boję się myśleć co bedzie tydzień przed. Zaczyna mnie przerazać to wszystko! NIe wiem czy to jakas chwila słabości czy co ale czuje sie tak jakoś dziwnie z tym wszytskim... A jak u was?

Gość karolina662
Witam drogie panie:) 26.06.2010 to data również mojego ślubu. Z Waszych relacji widzę, że nie jestem daleko w tyle, a załatwione jest tyle ile u większości z Was. Wczoraj podpisaliśmy protokół przedmałżeński i dostaliśmy kartki do spowiedzi. Dzisiaj spowiedź. Nasz dzień zbliża się wielkimi krokami, z każdym dniem odczuwa się to coraz bardziej. Tak jak napisała evvvunia, zaczynam odczuwać obawy, czy wszystko będzie na czas, czy o niczym nie zapomnimy, jak to będzie "po"... Pocieszam się, że to zupełnie naturalne. Dotychczasowe "załatwienia" takie jak restauracja, czy zespół były ważne, ale dopiero teraz po podpisaniu protokołu, ze świadomością wychodzących lada chwila zapowiedzi, czuję, że to wszystko składa się na jedną, nieodzowną, i niepodważalną odpowiedz "tak" temu jedynemu, temu z kim się bedzie dzieliło i szczęście i łzy, na którego będzie się liczyło zawsze kiedy potknie nam się noga... cudne a zarazem tak poważne, że chyba te wszystkie obawy rodzą się właśnie z tego :)

To tez moja data slubu. Moja sukienka: http://www.annaisbridal.com/en/events1.php?a=5 to pierwsze zdjecie tylko ja bede miala bez wstążki... tylko dziwnie ta sukienka wychodzi na kazdej modelce inaczej... tutaj w ecri kolorze: http://www.annaisbridal.com/en/romance.php buciki juz w domku: http://www.fleq.pl/fleq/product/view.do?id=8589&name=bia%C5%82a-kokarda no i wczoraj zaczelismy zapraszac gosci a powiedzcie jak Wy czy juz zaprosiłyscie czy dopiero bedziecie??

Gość Blondi25-25
no Hej to również data mojego slubu:) wszystko juz gotowe:) teraz jedynie czekam na odbior obraczek i sukienki:) a to własnie ona http://www.giovanii.pl/49,287,salon.html jestem taka szczesliwa:) niedawno spisalam protokol, wiec zostalo mi tylko czekac na wieczor panienski:)