Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mki

swędzenie i pieczenie pochwy-poradzicie coś?

Polecane posty

Gość mki

brałam antybiotyki przez ok 3 tyg.i nie wiem czy to ma związak ale zrobiło mi się chyba jakieś zapalenie bo swędzi mnie piecze i boli.wewnątrz i na zwenątrz.czy to od antybiotyków i jak leczyć,dzieki z góry

Gość mki
nikt tak nie miał

Gość mam to samo po antybiotyku
musisz wybrać się do gina, a doraźnie to kup sobie lactacyd ale płyn ginekologiczny - tylko w aptece go kupisz, saszetki tantum rosa do przemywania pochwy po każdym korzystaniu z toalety i maść clotrimazol do smarowania

Gość parowkowa
tak to jest na 100%grzybica mogłaś ją dostać właśnie od antybiotyków:( strasznie ci współczuje bo ja tez juz przez to przechodziłam. jest bardzo dużo leków ale na receptę musisz isc do gina jak najszybciej a w między czasie polecam robić sobie nasiadówki z kory dębowej

Gość parowkowa
tak zgadzam sie z przedmówczynią ale tantum rosa bedzie lepsza lactacyd jest za słaby uzywam go codziennie...ale to cie zupełnie z tego nie wyleczy tylko złagodzi

swoją drogą to obowiązkiem lekarza przepisującego antybiotyk powinno być wypisanie razem z nim na recepcie leków oslonowych, ale oni mają to gdzieś :P

Gość mki
strasznie Wam dziękuję...do gina się u nas czeja ze 2 tyg wiec nie dam rady...kupie tantum rosa i zobaczę

Gość bvnfh
jedz też jogurty naturalne

lactacyd płyn ginekologiczny, taki do rozcieńczania jest dużo skuteczniejszy od zwykłego lactacydu - emulsji. Możesz sobie też zaaplikować witamine C taką w globulkach dopochwowych

Gość lacibiosfemina
do lykania alvo inne w aptece ci doradzą