Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieogarniętasama

nakryłam go....... z własną siostrą!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość efffka konefffka***
masakra. co to za sz..ta ktora daje sie wyrywac mezowi wlasnej siostry. on tez nie lepszy ale po facecie mozna sie spodziewac. zdrade faceta zawsze sie przeboleje ale siosta...bliska ci osoba ktorej ufasz bezgranicznie ktora powinna byc przy tobie i wspierac zawsze to cios ponizej pasa. nigdy bym jej nie wybaczyla. nawet glupie przytulanie sie jest nie na miejscu...bo kto normalny przytula sie do szwagra tak bez potrzeby... i winy. nic nie mow co przypuszczasz. daj im troche czasu zeby wszystko ucichlo. niech mysla ze nie masz bledego pojecia. a potem zbierz dowody i oskob go z wszystkiego i wywal na zbity ryj a siostre zniszcz. nie jest juz malolata i moze ponosic konsekwencje za swoje poczynania...nie moge zrozumiec jakim typem osoby trzeba byc zeby zrobic cos takiego wlasnej siostrze. wspolczuje

autorko i ja mam nadzieję że jednak nic się między nimi nie wydarzyło. nie wyobrazam sobie żeby moja siostra z moim narzeczonym... bleee :O chyba bym zwymiotowała jak by coś takiego sie wydarzyło :O juz teraz ci współczuję takiej sytuacji, domyślam sie jak możesz sie czuć :( daj znac jak będziesz cos wiedzieć

Gość zastanawiam sie o ktora
siostre chodzi, bo nie bylo tego w poscie tytulowym. Czy siostre autorki, czy tez siostre meza. Bo jesli to drugie - to zdecydowanie gorzej :classic_cool:

z "wlasna siostra" Ale czy ta "wlasna" odnosi sie do meza czy do autorki - to juz jest niejasne ;) Bo moze byc i tak i tak ;) Bardziej mi to pasuje do wersji, ze obsciskiwal sie z wlasna siostra, czyli ze szwagierka autorki. Bo jakby to byla siostra autorki to raczej napisalaby "moja".

witajcie! Chodzi o moją siostrę niestety.... Wczoraj sprawdziłam jego telefon, nic tam nie było.. także jest nadzieja! Ale że mój kochany mężuś ma 2 komóreczki to muszę działać dalej bo prześwietliłam tylko jedną Byłam wczoraj u rodziców na obiedzie i przy okazji obserwowałam zachowanie siostry. Nic nadzwyczajnego nie zwróciło mojej uwagi. Jeśli łączy ja coś z moim mężem to znaczy że nie ma sumienia!!

Gość mega nieciekawie
moze rzeczywiscie nieco pochopnie wyciągnęłyśmy wnioski... ale jaki wniosek mozna wyciągnąć widząc tulącą się do siebie parke :o Bądź czujna i nie bagatelizuj najmniejszej nawet pierdołki, a na pewno sytuacja wyjaśni się, mam nadzieję żew tą "dobrą" stronę ;) U mnie na szczęscie wszystko pozostało w sferze domysłów, byliśmy maglowani, razem i osobono, podpuszczani (że ta druga osoba przyznałą się do romansu), ale twardo trzymaliśmy się naszych wcześniejszych ustaleń. Gdyby ktoś pomyślał i wział bilingi z naszych domowych telefonów - mieliby czarno - na białym. Na szczęscie nie pomyśleli o tym... Czekam na na newsy :)

no ale chyba gorzej by bylo jakby to byla jego siostra... To by podpadalo juz pod paragraf