Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lskalksalkaslksa

Co kupić koleżance na wigilię klasową ?

Polecane posty

Gość lskalksalkaslksa

Jesteśmy w 3 liceum i tak sobie wymyśliliśmy, że zrobimy losowanie :D Wylosowałam laskę z którą za bardzo nie rozmawiam ;) ale chcę jej sprawić przyjemność :) Hmm tylko nie mam pojęcia co kupić, żeby nie było głupio.

Gość Arya Drottnigu
ja tez wylosowałam taka z którą malo rozmawiam :) zauważyłam że używa jasne błyszczyki to kupiłam jej błyszczyk inglota i dosypie jakieś dobre cukierki i będzie akurat, bo mamy się zrzucać do 25 zł :)

Gość lskalksalkaslksa
No właśnie do 25.. a u nas sobie wymyślili 10 zł :O ale ja i tak wydam więcej. Myśłałam nad kosmetykiem, nad misiem, i nie wiem jeszcze co można kupić :O

Gość PAn i włatca
kup golarke niech sobie pi**e ogoli

Gość lskalksalkaslksa
haha dobre :D i taka karteczka do tego : \'\'Spoko, spoko, weź się nie zaberzaj Wyciągnij wnioski, ogol jeża \'\'

Gość Z Każdym Dniem...
Ja tez miałam ten problem. Dzisiaj mielismy mikolajki, tydzien temu wylosowalam dziewczyne, ktorej kompletnie nie znam, gdyz chodze z nimi do klasy dopiero od tego roku szkolnego. Ale spojrzałam na nią, widzę, że nosi biżuterie, jest opalona, bardzo szczupla, wiec kupilam jej srebrny medalik, taki delikatny i skromny, bo wydaje mi sie, ze do niej pasuje(35 zl kosztowal). Do tego wrzucilam jej ptasie mleczko:P Chociaz skladalismy sie do 25 zl, kupilam jej prezent ktory wyniosl mnie nieco drozej ale ja zawsze nad limit robilam :D:D:D Dzisiaj go dostala i bardzo jej sie podobal. Przyjzyj sie tej twojej kolezance, sprawdz co ubiera/nosi/ uzywa i kup jej cos w tym stylu :)